Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Ja mam tak samo! Takie nowiny dodają skrzydeł
Zobaczysz, za 2-3 miechy my będziemy tu skakać z radości
Hmmm ja chce wczesniej skakac bo tak zaraz po porodzie pewnie nie bede mogla...tzn z wami skakac z radosci waszych radosci:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:50
Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie My Ci pomożemy Wynik ładny jak już pisałam, bo przecież wcześnie zrobiłaś. Ale Ty coś czułaś, bo tak szalonych wczesnych testów, to jeszcze nie widziałam
I jak Maleficent pisze - teraz już nie masz na to wszystko wpływu, więc powolutku, spokojnie się ciesz :*
\No - do końca roku same dwie kreski mają byćPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima, beta piękna wartość jest jak najbardziej w porządku w tym dpo. Jednak najważniejszy jest przyrost. Trzymam kciuki by był prawidłowy
Mal, cieszę się również z Twoich dobrych wyników
A tak w ogóle: DZIEŃ DOBRY
Poszłam wcześniej spać, nie mogłam usnąć. Usnęłam po 21, obudziłam się o 1 i już nie usnęłam. Czeka mnie ciężki dzień, chociaż na razie nie jestem senna.
MiłegoMarleni, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim!
Zaraz wychodzę do pracy, nie chce mi się jak nie wiem, no ale cóż. Za coś trzeba żyć A po pracy, wieczorem, idę na ZUMBE!! Kiedyś chodziłam regularnie, ale od dłuższego czasu zaprzestalam ćwiczeń. Ale stwierdziłam, ze brak ruchu nie sprzyja zdrowiu i ciąży. Także tego
Miłego dnia życzę
P.S. Little, serio od 1:00 nie spalas? Masakra, ale mam nadzieję, ze dasz sobie radę z sennosciaTP 31.07.2016
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Prima, beta piękna wartość jest jak najbardziej w porządku w tym dpo. Jednak najważniejszy jest przyrost. Trzymam kciuki by był prawidłowy
Mal, cieszę się również z Twoich dobrych wyników
A tak w ogóle: DZIEŃ DOBRY
Poszłam wcześniej spać, nie mogłam usnąć. Usnęłam po 21, obudziłam się o 1 i już nie usnęłam. Czeka mnie ciężki dzień, chociaż na razie nie jestem senna.
Miłego -
nick nieaktualnyMarleni wrote:Ohooo to się zadziałoo
Prima super extra bombastyczna WIADOMOŚĆ! i teraz tylko i wyłącznie pozytywne myślenie !
Ps. Prima przy ostatnich ciążach kułaś się CLEXANE ?
bo mi profilaktycznie dał lekarz po poronieniu i 2 miechy się zakuwałam, i widzę że Mal tez ma takie zalecenia na przyszłość -
AM - toż wymyśliła z tą 8 może wyślij lotka
cieszę się że się wszystko normalizuje - koniec roku jest Twój
Dziękuję dziewuszki za wsparcie, będzie dobrze musi być
Wczoraj kochałam się z mężem i wiecie co na koniec powiedział: "żebyś wiedziała że z pełną świadomością kochałem się aby robić dzieci" ... no comment
Widać że było mu głupio - a ja doznałam zaskoczki że po 1 dniu gadamy..
więc Wasze wsparcie dobre słowo i zapewne moce kobiece wpłynęły na jego zachowanie, przyznać się która czarowała
miłego dnia :* -
nick nieaktualny
-
Witam, jestem tu nowa
O dziecko staram się od sierpnia 15', teraz był 3 cykl - zobaczymy
Mam cykle. ok 34 dni.
Moje TSH 3,5 pod koniec września, ginekolog skierował do endokrynologa.
Tydzień przed owulacją zaczęłam brać Euthyrox 25 i Jod, ponadto 2 dni po owulacji biorę Duphaston 2x0,5 tabletki przez 10 dni.
Oby się udało..
Pozdrawiam serdecznie