Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Ja mam tak samo!
Takie nowiny dodają skrzydeł
Zobaczysz, za 2-3 miechy my będziemy tu skakać z radości
Hmmm ja chce wczesniej skakac bo tak zaraz po porodzie pewnie nie bede mogla...tzn z wami skakac z radosci waszych radosci:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:50
Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie
My Ci pomożemy
Wynik ładny jak już pisałam, bo przecież wcześnie zrobiłaś. Ale Ty coś czułaś, bo tak szalonych wczesnych testów, to jeszcze nie widziałam
I jak Maleficent pisze - teraz już nie masz na to wszystko wpływu, więc powolutku, spokojnie się ciesz :*
\No - do końca roku same dwie kreski mają byćPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima, beta piękna
wartość jest jak najbardziej w porządku w tym dpo. Jednak najważniejszy jest przyrost. Trzymam kciuki by był prawidłowy
Mal, cieszę się również z Twoich dobrych wyników
A tak w ogóle: DZIEŃ DOBRY
Poszłam wcześniej spać, nie mogłam usnąć. Usnęłam po 21, obudziłam się o 1 i już nie usnęłam. Czeka mnie ciężki dzień, chociaż na razie nie jestem senna.
MiłegoMarleni, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim!
Zaraz wychodzę do pracy, nie chce mi się jak nie wiem, no ale cóż. Za coś trzeba żyćA po pracy, wieczorem, idę na ZUMBE!! Kiedyś chodziłam regularnie, ale od dłuższego czasu zaprzestalam ćwiczeń. Ale stwierdziłam, ze brak ruchu nie sprzyja zdrowiu i ciąży. Także tego
Miłego dnia życzę
P.S. Little, serio od 1:00 nie spalas? Masakra, ale mam nadzieję, ze dasz sobie radę z sennosciaTP 31.07.2016
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Prima, beta piękna
wartość jest jak najbardziej w porządku w tym dpo. Jednak najważniejszy jest przyrost. Trzymam kciuki by był prawidłowy
Mal, cieszę się również z Twoich dobrych wyników
A tak w ogóle: DZIEŃ DOBRY
Poszłam wcześniej spać, nie mogłam usnąć. Usnęłam po 21, obudziłam się o 1 i już nie usnęłam. Czeka mnie ciężki dzień, chociaż na razie nie jestem senna.
Miłego -
nick nieaktualnyMarleni wrote:Ohooo to się zadziałoo
Prima super extra bombastyczna WIADOMOŚĆ! i teraz tylko i wyłącznie pozytywne myślenie !
Ps. Prima przy ostatnich ciążach kułaś się CLEXANE ?
bo mi profilaktycznie dał lekarz po poronieniu i 2 miechy się zakuwałam, i widzę że Mal tez ma takie zalecenia na przyszłość -
AM - toż wymyśliła z tą 8może wyślij lotka
cieszę się że się wszystko normalizuje - koniec roku jest Twój
Dziękuję dziewuszki za wsparcie, będzie dobrze musi być
Wczoraj kochałam się z mężem i wiecie co na koniec powiedział: "żebyś wiedziała że z pełną świadomością kochałem się aby robić dzieci" ... no comment
Widać że było mu głupio - a ja doznałam zaskoczki że po 1 dniu gadamy..
więc Wasze wsparcie dobre słowo i zapewne moce kobiece wpłynęły na jego zachowanie, przyznać się która czarowała
miłego dnia :* -
nick nieaktualny
-
Witam, jestem tu nowa
O dziecko staram się od sierpnia 15', teraz był 3 cykl - zobaczymy
Mam cykle. ok 34 dni.
Moje TSH 3,5 pod koniec września, ginekolog skierował do endokrynologa.
Tydzień przed owulacją zaczęłam brać Euthyrox 25 i Jod, ponadto 2 dni po owulacji biorę Duphaston 2x0,5 tabletki przez 10 dni.
Oby się udało..
Pozdrawiam serdecznie