Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej laski
Littlelku Ty nie mogłaś spać a ja przed sekunda wstałam odkąd biorę tabsy, budzę się 11-12 masakra wolałabym mieć trochę więcej z dnia, ale żadna siła nie jest wstanie mnie zwlec z wyra
Marleni - co prawda etatową czarodziejką na tym wątku jestem ja, to tym razem myślę, że każda dorzuciła jakąś dobrą myśl do Ciebie i dlatego jest wporządku Popatrz, nie wiedziałam , że robiłaś sobie kleksy w brzuchola. Przyznam szczerze, że trochę się obawiam.. ale choć z badań nie wyszło nic, wszystko w normie, to profilaktycznie powinnam brać Jeśli to ma pomóc i dzięki temu mam trzymać w ramionach moje dziecko, mogę nawet z 10 sobie robić tych zastrzyków.
Elmalio - zumba super sprawa bratowa mnie namawia, żebym się z nią wybrała. Co prawda do tej pory jeszcze nie mogłam ćwiczyć to listopad myślę, że mogę spróbować. -
nick nieaktualnyMarleni wrote:Dziewcze ja se robiłam w udo - w przewadze mąż mi robił, ale zdarzyło się i że sama. A w brzuch mąż stwierdził że by się nie odważył, ja też bym miała obawy
Ale dla dobra sprawy te zastrzyki nie są takie straszne
O k..wa Ja chyba nie dam rady w udo może dlatego, że w robocie często widziałam taki widok, że se ładowali w udo mondzioły.. a można w dupkę? bo nie zapytałam dochtora Jak myślisz? -
Hej dziewczynki
Madzia witaj
Prima po 48 h powinnien być przyrost minimum 66% wartości z przed dwóch dni. Czyli jutro na wyniki czekamy
Marleni no widzisz Czyli sobie jednak przemyślał. Może był wcześniej zdenerwowany Dobrze, że jest lepiej A Ty teraz masz dni płodne?
Miłego dnia Wam życzęMarleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze zgubiłam gdzieś złoty pierścionek w sobotę jeszcze go miałam w sklepie i później nie wiem co się z nim stało. Dziura w głowie. Zawsze klade obraczke i zegarek i pierscionki w tym samym miejscu i dzisiaj chcialam założyć wszystko na rece a tu brakuje jednego. Maz tez nie wie gdzie jest a przeciez z palca mi sie spadl bo na to szans nie ma. Przeszukalam juz pól pokoju i nigdzie nie ma.
-
nick nieaktualnyMarleni mondzioły to patusy, które spotkałam na swej drodze w robocie a my jesteśmy mądre, inteligentne kobieto-przyszłe matki, które jak muszą to czasem zapodadzą sobie w udo i tego się trzymajmy
Prima kciuki za betę i znalezienie pierścienia!
Jak tam samopoczucie? brzuch jeszcze boli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 12:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima, śpij
Ewelinka dobrze pisze: wzrost bety o 66% procent po dwóch dniach
Marleni, Twój mąż przemyślał sprawę. Jestem z niego dumna
Przeżyłam dzień poza domem, teraz będzie łatwiej. Może utnę sobie drzemkę zanim przyjdzie mój podopieczny a jutro lecę do doktora i biorę L4 nie będę się męczyć w pracyPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPół godziny spałam tylko bo obudził mnie telefon. Dzwonił mój lekarz. Beta ładna jak na ten wiek ciąży. Mam brać duphaston 2x1 i dużo kwasu foliowego - 3-4 tabletki dziennie. Jutro mam powtórzyć badanie i w poniedziałek na 16:30 mam jechać na wizytę.
-
nick nieaktualnyMierzyłam temperaturę bo czułam się rozpalona i mam 37,28.
Spojrzałam z ciekawości w którym tygodniu jestem i w 4. A dokladniej 3 tygodnie i 6 dni.
Na wizycie u ginekologa będę w 5 tygodniu a dokładniej 4 tydzień i 2 dni.
Ale szybko można wykryć tą ciążę!
Według internetu 14 października spłodziliśmy i to by się zgadzało bo akurat wtedy test owulacyjny był pozytywny i były staranka a ginekolog na poprzedniej wizycie na owulację wyznaczył 14 lub 15 października.
Chciałam troche później tą wizytę aby było już coś widać na usg ale lekarz chce zobaczyć czy dobrze jest umiejscowiony w macicy.
Poród jak dobrze by poszło 6 lipca ale to marzenie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:47
-
PrimaSort wrote:Mierzyłam temperaturę bo czułam się rozpalona i mam 37,28.
Spojrzałam z ciekawości w którym tygodniu jestem i w 4. A dokladniej 3 tygodnie i 6 dni.
Na wizycie u ginekologa będę w 5 tygodniu a dokładniej 4 tydzień i 2 dni.
Ale szybko można wykryć tą ciążę!
Według internetu 14 października spłodziliśmy i to by się zgadzało bo akurat wtedy test owulacyjny był pozytywny i były staranka a ginekolog na poprzedniej wizycie na owulację wyznaczył 14 lub 15 października.
Chciałam troche później tą wizytę aby było już coś widać na usg ale lekarz chce zobaczyć czy dobrze jest umiejscowiony w macicy.
Poród jak dobrze by poszło 6 lipca ale to marzenie....
Prima!!! marzenie które sięspełnia!!! myśl pozytywnie!!! to najważniejsze
Ja trzymam kciuki, żeby było dobrze wszystko MUSI BYĆ DOBRZE. A ty łykaj kwas, dużo odpoczywaj i niczym się nie denerwuj!!!PrimaSort lubi tę wiadomość
Ginka
-
madziaw88 wrote:Witam, jestem tu nowa
O dziecko staram się od sierpnia 15', teraz był 3 cykl - zobaczymy
Mam cykle. ok 34 dni.
Moje TSH 3,5 pod koniec września, ginekolog skierował do endokrynologa.
Tydzień przed owulacją zaczęłam brać Euthyrox 25 i Jod, ponadto 2 dni po owulacji biorę Duphaston 2x0,5 tabletki przez 10 dni.
Oby się udało..
Pozdrawiam serdecznie
MADZIU witaj, oby na tych kilu cyklach się skończyło, ja 2 lata i 2 meisiące walczę i NIC
Powodzenia!PrimaSort lubi tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Znajdzie się, jak przestaniesz go szukać i będziesz szukać czegoś innego złośliwość rzeczy martwych
Prima, bierzesz bromergon nadal? Ten lek jest na zbicie prolaktyny, dobrze kojarzę?PrimaSort lubi tę wiadomość