Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelia San wrote:Co Ty taka przytulisia dzisiaj?
Nie mam pojęciato chyba przez to, że od ponad 18 godzin nie śpię, spałam dziś tylko 4h, mam katar, boli mnie głowa, mam stan podgorączkowy i jutro idę do lekarza po zwolnienie
A tak naprawdę to ja bardzo lubię się przytulaćno i po moim lekkim depresyjnym stanie przyszedł czas na wielki powrót optymizmu
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim:) to znowu ja
mam takie pytanie, dzisiaj test owulacyjny wyszedł pozytywny, wczoraj były starania i zastanawiam się czy dzisiaj też się starać czy lepiej jutro? dodam że mój mąż pracuje do 22 więc starania mogą być dopiero jak wróci
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Amelia San wrote:mówił ze że mną stworzy Dom (duchowo)
Piękne
miałam zamiar położyć się wcześniej, ale za bardzo nie chce mi się spać, a z drugiej strony boję się, że jak za wcześnie się położę, to będzie powtórka z wczoraj
Dzięki za tulaski (tak mówi mój 6-letni chrześniak)
Monia, według mnie możecie starać się dzisiaj i jutroteorie są różne:
-kochac sie co drugi dzień,
-kochac się codziennie itp.
Ja mam jedną zasadę: kochać się wtedy, kiedy oboje macie ochotę i tak często jak Wam się chce
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Znajdzie się, jak przestaniesz go szukać i będziesz szukać czegoś innego
złośliwość rzeczy martwych
Prima, bierzesz bromergon nadal? Ten lek jest na zbicie prolaktyny, dobrze kojarzę? -
kurcze właśnie nie wiem
dzisiaj ma 21 dc, a jutro ide na usg, zobaczymy co powie lekarz:) ostatnio umówiłam sie na laparoskopie ale dopiero na 07.03.16r. więc mam nadzieję że do tego czasu się uda :)raczej staramy się w tym cyklu przytulać co 2 dzień, ale teraz to już sama nie wiem
-
nick nieaktualny55monika5 wrote:Cześć wszystkim:) to znowu ja
mam takie pytanie, dzisiaj test owulacyjny wyszedł pozytywny, wczoraj były starania i zastanawiam się czy dzisiaj też się starać czy lepiej jutro? dodam że mój mąż pracuje do 22 więc starania mogą być dopiero jak wróci
Więc dzisiejszy wieczór należy do Was -
nick nieaktualny
-
Primko, pierścień teraz jest nieważny, olej, a się znajdzie:) A jak nie to powiedz Mężowi żeby Ci kupił nowy, bo ponoć niektóre kobiety dostają pierscionki za każde dziecko
A ze wiem, ze Twoja fasolka zda kolejny test bety i będzie rosła przez 9 miesięcy to pierścionek Ci się należy jak nic!
P.S. mi Mąż obiecał pierścionek jak urodzemam nadzieję, ze przynajmniej jeden taki pierścionek dostanę
PrimaSort lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
55monika5 wrote:kurcze właśnie nie wiem
dzisiaj ma 21 dc, a jutro ide na usg, zobaczymy co powie lekarz:) ostatnio umówiłam sie na laparoskopie ale dopiero na 07.03.16r. więc mam nadzieję że do tego czasu się uda :)raczej staramy się w tym cyklu przytulać co 2 dzień, ale teraz to już sama nie wiem
Hmm, co by Ci tu doradzić... Masz ochotę na męża dzisiaj? Jak wróci wybadaj, czy nie jest za bardzo zmęczony, zadbaj o nastrój i jeśli okoliczności są sprzyjające to wskakuj i rób swojelaparoskopia nie będzie Ci potrzebna
i korzystaj z seksu dopóki możesz, panowie z reguły nie chcą się kochać, gdy ich partnerka jest w ciąży, bo boją się, że dziecku krzywdę zrobią
Jeśli nie masz/nie macie ochoty. To nic się nie stanieJutro też jest dzień
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelmalia wrote:Primko, pierścień teraz jest nieważny, olej, a się znajdzie:) A jak nie to powiedz Mężowi żeby Ci kupił nowy, bo ponoć niektóre kobiety dostają pierscionki za każde dziecko
A ze wiem, ze Twoja fasolka zda kolejny test bety i będzie rosła przez 9 miesięcy to pierścionek Ci się należy jak nic!
P.S. mi Mąż obiecał pierścionek jak urodzemam nadzieję, ze przynajmniej jeden taki pierścionek dostanę
w dodatku bardzo drogi
Ten pierścionek to pierścionek zaręczynowy mojej mamy.
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Hmm, co by Ci tu doradzić... Masz ochotę na męża dzisiaj? Jak wróci wybadaj, czy nie jest za bardzo zmęczony, zadbaj o nastrój i jeśli okoliczności są sprzyjające to wskakuj i rób swoje
laparoskopia nie będzie Ci potrzebna
i korzystaj z seksu dopóki możesz, panowie z reguły nie chcą się kochać, gdy ich partnerka jest w ciąży, bo boją się, że dziecku krzywdę zrobią
Jeśli nie masz/nie macie ochoty. To nic się nie stanieJutro też jest dzień
-
Amelia San wrote:Polejcie jej
Hehe, właśnie kończę winkoz racji tego, że dzisiaj nie szprycuję się proszkami, uraczyłam się lampką wina
jutro pewnie dostanę od lekarza jakiś mocniejszy lek, więc abstynencja murowana
Amelia San, PrimaSort, Maleficent lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Polejcie jej
Nie mówiłam Wam, ale w tym miesiącu miałam straszną ochotę na whisky. Jak dostałam @ to postanowiliśmy z mężem kupić jakiś dobry trunek. I kupilismy ukochanego Ballantines-aaż mi ślinka cieknie jak o nim piszę. Do tego cola i lód pyszne!!!
I tak co drugi wieczór po jednym drinku delektowaliśmy się owym trunkiem.
Może on pomógł?
Ps. Nie jestem alkoholiczkąrzadko piję alkohol ale whisky uwielbiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 19:30
littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Hehe, właśnie kończę winko
z racji tego, że dzisiaj nie szprycuję się proszkami, uraczyłam się lampką wina
jutro pewnie dostanę od lekarza jakiś mocniejszy lek, więc abstynencja murowana
-
Ballantines-uwielbiam, ale odkąd jestem na detoksie cukrowym nie piję nic innego oprócz czerwonego wytrawnego. Whisky, brandy itp bez coli nie przełknę
I żadna tu nie jest alkoholiczką% są lekiem i środkiem rozluźniającym odpowiednie partie ciała i umysł
idealnie przygotowują ciało na przyjęcie potomka
PrimaSort, elmalia lubią tę wiadomość