Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelia San wrote:Co Ty taka przytulisia dzisiaj?
Nie mam pojęcia to chyba przez to, że od ponad 18 godzin nie śpię, spałam dziś tylko 4h, mam katar, boli mnie głowa, mam stan podgorączkowy i jutro idę do lekarza po zwolnienie
A tak naprawdę to ja bardzo lubię się przytulać no i po moim lekkim depresyjnym stanie przyszedł czas na wielki powrót optymizmuAmelia San lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim:) to znowu ja mam takie pytanie, dzisiaj test owulacyjny wyszedł pozytywny, wczoraj były starania i zastanawiam się czy dzisiaj też się starać czy lepiej jutro? dodam że mój mąż pracuje do 22 więc starania mogą być dopiero jak wróci
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Amelia San wrote:mówił ze że mną stworzy Dom (duchowo)
Piękne
miałam zamiar położyć się wcześniej, ale za bardzo nie chce mi się spać, a z drugiej strony boję się, że jak za wcześnie się położę, to będzie powtórka z wczoraj
Dzięki za tulaski (tak mówi mój 6-letni chrześniak )
Monia, według mnie możecie starać się dzisiaj i jutro teorie są różne:
-kochac sie co drugi dzień,
-kochac się codziennie itp.
Ja mam jedną zasadę: kochać się wtedy, kiedy oboje macie ochotę i tak często jak Wam się chce
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Znajdzie się, jak przestaniesz go szukać i będziesz szukać czegoś innego złośliwość rzeczy martwych
Prima, bierzesz bromergon nadal? Ten lek jest na zbicie prolaktyny, dobrze kojarzę? -
kurcze właśnie nie wiem dzisiaj ma 21 dc, a jutro ide na usg, zobaczymy co powie lekarz:) ostatnio umówiłam sie na laparoskopie ale dopiero na 07.03.16r. więc mam nadzieję że do tego czasu się uda :)raczej staramy się w tym cyklu przytulać co 2 dzień, ale teraz to już sama nie wiem
-
nick nieaktualny55monika5 wrote:Cześć wszystkim:) to znowu ja mam takie pytanie, dzisiaj test owulacyjny wyszedł pozytywny, wczoraj były starania i zastanawiam się czy dzisiaj też się starać czy lepiej jutro? dodam że mój mąż pracuje do 22 więc starania mogą być dopiero jak wróci
Więc dzisiejszy wieczór należy do Was -
nick nieaktualny
-
Primko, pierścień teraz jest nieważny, olej, a się znajdzie:) A jak nie to powiedz Mężowi żeby Ci kupił nowy, bo ponoć niektóre kobiety dostają pierscionki za każde dziecko A ze wiem, ze Twoja fasolka zda kolejny test bety i będzie rosła przez 9 miesięcy to pierścionek Ci się należy jak nic!
P.S. mi Mąż obiecał pierścionek jak urodze mam nadzieję, ze przynajmniej jeden taki pierścionek dostanęPrimaSort lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
55monika5 wrote:kurcze właśnie nie wiem dzisiaj ma 21 dc, a jutro ide na usg, zobaczymy co powie lekarz:) ostatnio umówiłam sie na laparoskopie ale dopiero na 07.03.16r. więc mam nadzieję że do tego czasu się uda :)raczej staramy się w tym cyklu przytulać co 2 dzień, ale teraz to już sama nie wiem
Hmm, co by Ci tu doradzić... Masz ochotę na męża dzisiaj? Jak wróci wybadaj, czy nie jest za bardzo zmęczony, zadbaj o nastrój i jeśli okoliczności są sprzyjające to wskakuj i rób swoje laparoskopia nie będzie Ci potrzebna i korzystaj z seksu dopóki możesz, panowie z reguły nie chcą się kochać, gdy ich partnerka jest w ciąży, bo boją się, że dziecku krzywdę zrobią
Jeśli nie masz/nie macie ochoty. To nic się nie stanie Jutro też jest dzieńAmelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelmalia wrote:Primko, pierścień teraz jest nieważny, olej, a się znajdzie:) A jak nie to powiedz Mężowi żeby Ci kupił nowy, bo ponoć niektóre kobiety dostają pierscionki za każde dziecko A ze wiem, ze Twoja fasolka zda kolejny test bety i będzie rosła przez 9 miesięcy to pierścionek Ci się należy jak nic!
P.S. mi Mąż obiecał pierścionek jak urodze mam nadzieję, ze przynajmniej jeden taki pierścionek dostanę -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Hmm, co by Ci tu doradzić... Masz ochotę na męża dzisiaj? Jak wróci wybadaj, czy nie jest za bardzo zmęczony, zadbaj o nastrój i jeśli okoliczności są sprzyjające to wskakuj i rób swoje laparoskopia nie będzie Ci potrzebna i korzystaj z seksu dopóki możesz, panowie z reguły nie chcą się kochać, gdy ich partnerka jest w ciąży, bo boją się, że dziecku krzywdę zrobią
Jeśli nie masz/nie macie ochoty. To nic się nie stanie Jutro też jest dzieńAmelia San lubi tę wiadomość
-
Amelia San wrote:Polejcie jej
Hehe, właśnie kończę winko z racji tego, że dzisiaj nie szprycuję się proszkami, uraczyłam się lampką wina jutro pewnie dostanę od lekarza jakiś mocniejszy lek, więc abstynencja murowanaAmelia San, PrimaSort, Maleficent lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Polejcie jej
Nie mówiłam Wam, ale w tym miesiącu miałam straszną ochotę na whisky. Jak dostałam @ to postanowiliśmy z mężem kupić jakiś dobry trunek. I kupilismy ukochanego Ballantines-a aż mi ślinka cieknie jak o nim piszę. Do tego cola i lód pyszne!!!
I tak co drugi wieczór po jednym drinku delektowaliśmy się owym trunkiem.
Może on pomógł?
Ps. Nie jestem alkoholiczką rzadko piję alkohol ale whisky uwielbiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 19:30
littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Hehe, właśnie kończę winko z racji tego, że dzisiaj nie szprycuję się proszkami, uraczyłam się lampką wina jutro pewnie dostanę od lekarza jakiś mocniejszy lek, więc abstynencja murowana
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Ballantines-uwielbiam, ale odkąd jestem na detoksie cukrowym nie piję nic innego oprócz czerwonego wytrawnego. Whisky, brandy itp bez coli nie przełknę
I żadna tu nie jest alkoholiczką % są lekiem i środkiem rozluźniającym odpowiednie partie ciała i umysł idealnie przygotowują ciało na przyjęcie potomkaPrimaSort, elmalia lubią tę wiadomość