Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotko, dziękuję, czuję się dobrze o niebo lepiej niż w zeszłym tygodniu. Choroba mnie puszcza, ale nadal biorę leki (które pewnie tak mi mieszają z temperaturą). Jeszcze jutro mam L4. I właśnie trochę mnie dziwi, że teraz śpię dłużej niż na początku choroby.
-
Amelia San wrote:100krotko u mnie dobrze, czekam na kuriera, dziś ma nam przywieźć laptopa (nareszcie) bo okropnie się pisze z tableta czy tel. Nie lubię, wolę klasyczną klawiaturę Mąż dziś szkoli, ja do 21 pracuję, jutro też. Za tydzień pewnie podpiszemy umowę końcową i możemy działać, a aaaa nie pochwaliłam się Wam, kilka dni temu dostaliśmy pozytywną odpowiedź z banku
Gratulacje!!! superowo
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualnyLitel nie dziw sie na poczatku meczylas sie z choroba a teraz musisz odpoczac wracaj szybciutko do pelni zdrowia:)
Amcia je tez nie lubie na tablecie;/ tak jak Ty wole klawiature:D
Oby czas w pracy szybko zlecial i gatujuje super to swieta moze beda juz w nowym mieszkanku? super super super:)
a mi zostalo jescze 10 tygodni kiedy to zlecialo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 13:38
Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Am, no to pierwsze swięta na swoim? my też już planuję gdzie ustawię choinkę
100krotko, właśnie dziś rano spojrzałam na Twój suwaczek, to już 30 tygodni za Tobą i wkrótce powitamy Lenkę po tej stronie brzuszka nie mogę się doczekaćAmelia San, 100krotka:), Ginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Ja też już dumą gdzie postawimy choinkę Ale fajnie , ciesze się jak małe dziecko. Może pojedziemy w ten weekend obejrzeć meble które wybraliśmy
Znam to uczucie
Prima, cały czas ściskamy kciukiPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Am ale fajnie własne mieszkanko Super
Little dobrze, że się lepiej czujesz I ja też lubię być na l4, tyle książek można przeczytać I POSPAĆ!!!!
Prima mocno kciuki trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 13:51
littleladybird, PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Nie puszczaj proszę
Nie mam zamiaru
Dziękuję, bardzo dobrze. Choróbsko odpuściło Teraz tylko korzystam jeszcze z ostatnich chwil na zwolnieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 13:56
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Am ale fajnie własne mieszkanko Super
Little dobrze, że się lepiej czujesz I ja też lubię być na l4, tyle książek można przeczytać I POSPAĆ!!!!
Prima mocno kciuki trzymamewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLitelku ja tez choc jednoczesnie pojawia sie strach ale radosc jest wieksza:)
Ja tez lubie byc na zwolnieniu hehe juz zapomnialam jak to jest chodzic do pracy
Am pewnie ze milo z wami najlepiej:)
Prima trzym kciuki bedzie dobrze musi byc
Powiem wam ze ja tez zastanawiam sie gdzie w tym roku postawic choinke:) wczesnie stala tu gdzie teraz spimy a jest taka wielka ze sie teraz nie zmiesci;/ pewnie pojdzie do kuchni bo tam najwiecej miejsca:)PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Prima ja również mocno ściskam kciuki za Ciebie :* Niech ta beta będzie jak nawyzsza
Jak wrócę po pracy to już wszystko będzie wiadome
Dzięki Ewelinka
Kończę bo za godzinę idę do pracy i muszę się wyszykowac
Miłego dzionka Wam życzę
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny