Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziś wyskoczę z takim temaem: Czy osoby, które znają Waszą sytuację pytaja się Was, "a nie chcesz in vitro?" Ja ostatnio coraz częściej to słyszę. I wkurzam się bo in vitro to przecież nie taka łatwa sprawa.
PrimaSort lubi tę wiadomość
Ginka
-
Witam
Mnie też nikt nie pyta, ale u mnie większość łącznie z rodziną uważa, że po co mi drugie dziecko
Ja po poronieniach to nawet się nie załapie na refundowane no i raczej i tak bym sie nie zdecydowała.
Drugi dzień dziś, leje się ze mnie strasznie. Musze do lekarki zadzwonić i się umówić na wizytę. Aha - i tsh i spadło do 1,67, ale mam słabe wysycenie ft3 - ft4 trochę lepiej, ale też bez szału. Z drugiej strony przy takiej dawce leku, to ni ema się co dziwć, że nie jest jakoś super
Miłego dnia Wam życzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGinka wrote:Dziewczyny dziś wyskoczę z takim temaem: Czy osoby, które znają Waszą sytuację pytaja się Was, "a nie chcesz in vitro?" Ja ostatnio coraz częściej to słyszę. I wkurzam się bo in vitro to przecież nie taka łatwa sprawa.
-
nick nieaktualny
-
Ja trzymam kciuki NA pewno będzie dobrze!
ps. Dzięki dziewczyny za "potwierdzenie" że 3 miesięczna tajemnica to nie jakiś głupi wymysł
Ja z kolei za tydzień, tak na oko, mam zrobić betę (no chyba, że wcześniej przyjdzie @). Ciekawe czy kuracja CLo pomogła...
Miłego dnia!PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGoszu wrote:Ja trzymam kciuki NA pewno będzie dobrze!
ps. Dzięki dziewczyny za "potwierdzenie" że 3 miesięczna tajemnica to nie jakiś głupi wymysł
Ja z kolei za tydzień, tak na oko, mam zrobić betę (no chyba, że wcześniej przyjdzie @). Ciekawe czy kuracja CLo pomogła...
Miłego dnia! -
Goszu wrote:Ja trzymam kciuki NA pewno będzie dobrze!
Miłego dnia!
Goszu, ja Clo zaczynam od następnego cyklu czyli za około 12 dni.
Pierwszy miesiąc jesteś po Clo? w jakich dniach brałaś? Miałaś monitoringi ?
Ginka
-
Hej Ginka,
Tak to mój pierwszy miesiąc 3,4,5,6,7 dni cyklu 1 tabletka rano na czczo.
Monitoring miałam, na początku były 2 pęcherzyki, ale później jeden wszystko przyćmił. Miałam też 2 zastrzyki z pregnylu (pierwszy jak pęcherzyk miał chyba 26 mm) i kolejny (2 dni później bo nie pękł po tym pierwszym) jak miał 30mm. Wczoraj u lekarza wyszło, że pękł, jest ciałko żółte no i tyle na razie -
Trochę martwi mnie wielkość tego pęcherzyka jaka była.. Jak czytałam sobie w necie różne fora, to było że 30mm to już raczej przerośnięty i nic z niego nie będzie. Lekarz mówił mi, że wszystko idzie zgodnie z planem i że może i duży był, ale że to nie reguła co do ich wielkości, dojrzałości itp
-
Goszu wrote:Trochę martwi mnie wielkość tego pęcherzyka jaka była.. Jak czytałam sobie w necie różne fora, to było że 30mm to już raczej przerośnięty i nic z niego nie będzie. Lekarz mówił mi, że wszystko idzie zgodnie z planem i że może i duży był, ale że to nie reguła co do ich wielkości, dojrzałości itp
Nie martw się, może to reakcja na CLo, najwżniejsze, że jest ciałko żółte!!!
I już nie czytaj nic na ten temat skoro lekarz powiedzaił, że jest okGinka
-
nick nieaktualny