Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
trochę mnie nie było ale wróciłam!
Kupiłam mieszkanie i zaczęła się akcja pakowanie...
Dzis miałam pierwsze usg z monitorowaniem - stymulacja CLO
Lewy jajnik - śpi...
Na prawym- dwa pęcherzyki. Pierwszy 2.7 cm Drugi 2,4 cm
Endometrium bardzo ładne
15dc
w poniedziałek 21dc - kolejne usg- zobaczymy czy pękły\
jajnik pobolewa wiec jest szansa...
Kasandra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasandra88 wrote:Witajcie
trochę mnie nie było ale wróciłam!
Kupiłam mieszkanie i zaczęła się akcja pakowanie...
Dzis miałam pierwsze usg z monitorowaniem - stymulacja CLO
Lewy jajnik - śpi...
Na prawym- dwa pęcherzyki. Pierwszy 2.7 cm Drugi 2,4 cm
Endometrium bardzo ładne
15dc
w poniedziałek 21dc - kolejne usg- zobaczymy czy pękły\
jajnik pobolewa wiec jest szansa...
TO informuj na bieżąco co się dzieje Jestem ciekawa bo ja od następnego cyklu też walczę z Clo. A w jakie dni brałaś i jaką dawkę? Jakie miałaś endo?
Trzymam kciuki,Ginka
-
nick nieaktualny
-
kasandra88 wrote:Ginka
Nie paietam jakie endometrium... powiedział ze bardzo ładne.
CLO brałam 5-9dc 50-tki
cykle mam 31-33 dniowe
pobolewają jajniki. wiec trzeba dzialac.
martwi mnie ten spiacy lewy... ale dobrze ze prawy działaGinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewelinka2210 wrote:Ja mam tylko lewy działający, co cykl tylko z niego owulacja Prawy śpi cały czas.
przy tamtym usg - jeszcze bez clo- na lewym miała kilka małych a na prawy jeden 17mm
teraz lekarz lewego nie mogl znaleźć, a jak znalazł to widzieliśmy dosłownie 2-3 malutkie. wiec powiedział ze lewy nam nie pomoze,
za to na prawym te dwa duże.... kazał działac i chociaż na czas seksu- przestać myslec . ogolnie to nie mój lekarz- bo inny dzień cyklu niż przyjmowania- ale bardzo sympatyczny. Smial się ze sam z zona nie mogl zajść przez prawie 2 lata . że za duzy nacisk był, zona dzwonila ze do domu ma wracac bo owulacje ma
Kasandra -
nick nieaktualny
-
kasandra88 wrote:przy tamtym usg - jeszcze bez clo- na lewym miała kilka małych a na prawy jeden 17mm
teraz lekarz lewego nie mogl znaleźć, a jak znalazł to widzieliśmy dosłownie 2-3 malutkie. wiec powiedział ze lewy nam nie pomoze,
za to na prawym te dwa duże.... kazał działac i chociaż na czas seksu- przestać myslec . ogolnie to nie mój lekarz- bo inny dzień cyklu niż przyjmowania- ale bardzo sympatyczny. Smial się ze sam z zona nie mogl zajść przez prawie 2 lata . że za duzy nacisk był, zona dzwonila ze do domu ma wracac bo owulacje ma
Chyba tak normalnie to właśnie jest, że raz z lewego raz z prawego jest. WIęc się nie martw
PrimaSort lubi tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasandra88 wrote:Smial się ze sam z zona nie mogl zajść przez prawie 2 lata . że za duzy nacisk był, zona dzwonila ze do domu ma wracac bo owulacje ma
U nas tak będzie od kolejnego cyklu. Mąż wyjeżdża co tydzień i wraca tylko na weekendy. Jest ok. 300 km ode mnie. I albo ja będę jeździć do niego, albo on będzie musiał wracać do domu Od kolejnego cyklu zaczynamy walkę z clo
Kasandra, trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:26