Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
littleladybird wrote:Płatku
Kasandra, a jutro to tylko USG? Bo jeśli tak to wykorzystuj do woli przed cytologią nie można, bo sperma uniemożliwia zbadanie wymazu
Miłego wieczoru kasandra -
Środa wolna, a mój mąż będzie pracował i nie wróci do domu przyjedzie normalnie, czyli dopiero w piątek ok, nie narzekam, bo niejeden mąż wyjeżdża na długie tygodnie, ale jeśli przez te delegacje stracimy szansę w cyklu z clo, to kogoś uduszę gołymi rękami. Jeszcze nie wiem kogo, męża raczej nie (nie chcę pozbawiać moich dzieci ojca ), ale może mężowego szefa? Co myślicie?
Marleni, a u Ciebie widzę, że lutka działa. Pewnie trochę cykl Ci wydłuży, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 08:44
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Hejka.
Ja dziś byłam na krwi- badanie progesteronu, dziś 24 dc. Ten cykl mam bez luteiny, 2 poprzednie były z luteiną. Ciekawe kiedy dostanę okres. W pierwszych dniach okresu mam iść do lekarza, boję się trochę, że dostanę w sobotę i nie zdąże iść...
Little, a daleko mąż pracuje?Ginka
-
Marleni wrote:A Ty Littelku nie możesz się przeprowadzić tam gdzie mężul pracuje?
Mieszkamy w mieście z główną siedzibą firmy, w której pracuje mąż. Problem w tym, że ta firma ma budowy w całej Polsce, obecnie męża wywalili 300km dalej. Budowa się skończy i rzucą go na inną i tak w kółko. Musielibyśmy się przeprowadzać co 2-3 lata
Luteina wydłuży cykl, ale na pewno nie w nieskończoność jeśli się nie mylę, to @ może pojawić się nawet podczas brania luteiny (tak miałam w przypadku dupka), ale nie jestem pewna, luteiny nigdy nie brałam.
Ginka, na moje oko Twoje temp są w porządkuMarleni lubi tę wiadomość
-
littleladybird wrote:Mieszkamy w mieście z główną siedzibą firmy, w której pracuje mąż. Problem w tym, że ta firma ma budowy w całej Polsce, obecnie męża wywalili 300km dalej. Budowa się skończy i rzucą go na inną i tak w kółko. Musielibyśmy się przeprowadzać co 2-3 lata
Luteina wydłuży cykl, ale na pewno nie w nieskończoność jeśli się nie mylę, to @ może pojawić się nawet podczas brania luteiny (tak miałam w przypadku dupka), ale nie jestem pewna, luteiny nigdy nie brałam.
Ginka, na moje oko Twoje temp są w porządku
No Littelku kochany w razie czego jedź te 300 km Nie marnuj cyklu z Clo!
Ja słyszałam, że jeśli okres ma się pojawić to się pojawi nawet podczas przyjmowania progesteronuGinka
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Prima, ogromnie trzymam kciuki za wysoką betę. Napewno będzie wysoka, co przypuszczalnie może być spowodowane przez dwoje rozbójników, które ulokowały się u Ciebie i plamienia są niegroźne.
Kasandra kciuki za usg.
Płatku, owu Ci nie wyznaczył owu, może to jakiś znak?? bardzo bym Ci życzyła, żeby tak było
U mnie brak okresu. Miał być wczoraj. I tyle zostało z moich regularanych cykli, wszystko się miesza, mam nadzieję, że zaraz mnie nawiedzi, choć kompletnie go nie czuję
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maleficent wrote:Hej dziewczyny.
Prima, ogromnie trzymam kciuki za wysoką betę. Napewno będzie wysoka, co przypuszczalnie może być spowodowane przez dwoje rozbójników, które ulokowały się u Ciebie i plamienia są niegroźne.
Kasandra kciuki za usg.
Płatku, owu Ci nie wyznaczył owu, może to jakiś znak?? bardzo bym Ci życzyła, żeby tak było
U mnie brak okresu. Miał być wczoraj. I tyle zostało z moich regularanych cykli, wszystko się miesza, mam nadzieję, że zaraz mnie nawiedzi, choć kompletnie go nie czuję
Male, a staranka były w tym cyklu?
Ginka
-
nick nieaktualnyGinka wrote:Male, a staranka były w tym cyklu?
Kochana, nie było, było zabezpieczenie. Tak jak bardzo chciałabym zostać matką, tak teraz poprostu wyrwałabym chyba sobie włosy z głowy z nerwów jakbym ujrzała dwie kreski paradoks, ale jestem spokojna, bo dziecka z tego nie będzie, ale muszę mieć w miarę regularne cykle, żeby mi hsg nie przepadło -
Maleficent wrote:Kochana, nie było, było zabezpieczenie. Tak jak bardzo chciałabym zostać matką, tak teraz poprostu wyrwałabym chyba sobie włosy z głowy z nerwów jakbym ujrzała dwie kreski paradoks, ale jestem spokojna, bo dziecka z tego nie będzie, ale muszę mieć w miarę regularne cykle, żeby mi hsg nie przepadło
A HSG kiedy?Ginka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny