X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicja wrote:
    dzięki ;) ide na 20.30 właśnie ale boje się żeby mnie na żadne operacyjne nie skierował :-/

Nie chcę CI straszyć ale jak uciska to możesz mieć laparoskopowo usuwane i to jak najszybciej...

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    świetnie , staram się o dziecko a przyplątuje się wszystko tylko nie ciąża :-/ dzięki , zobaczymy co powie dziś gin..

• Ginka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj znać Felicja :* <3

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• Broszka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor kobietki:)

Marleni a Ty nie mialas dzisiaj miec wynikow?:)

Ginka, Little bardzo wam kibicuje, bo duzo sie naczytalam o CLO i nawet jezeli w pierwszym cyklu sie nie uda, to przynajmniej bedziecie mialy poczucie ze nie stoicie w miejscu. Zebyscie mnie zle zrozumialy-ja bardzo chce zeby wam sie udalo jak najszybciej:) ale wiem tez ze organizm roznie reaguje, zreszta nasza 100krotka jest przykladem, bo ona potrzebowala trzy cykle o ile dobrze pamietam:) a niektore dziewczyny zaskakuja w cyklu po odstawieniu. Badz co badz-mocno trzymam kciuki i zawsze czekam na wiadomosci od was. I od Marleni, naszego eksperta:)

Ja jakos spauzowalam...tzn staramy sie dalej, ale nie ma placzu i zgrzytania zebami:) bedzie co ma byc, zrobie badania, zdiagnozuje sie i wtedy bede wiedziala cos wiecej. Glowa muru nie przebije. A skoro nie mam owulacji to nie bede sie ludzic niepotrzebnie.

Marleni, littleladybird lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wszystko jasne , lekarz wypisał skierowanie na laparoskopie w przyszłym tygodniu ma mi załatwić termin...

• Broszka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam na mysli egzamin, nie wiedzialam ze robilas badania ale dawaj to i to!:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi wlasnie tez spinka minela, bo poki co nic nie lykam, badam sie i dopiero po wynikach lekarz bedzie dalej dzialal. Nawet luteiny kazal nie brac bo powiedzial ze ma do niej mieszane uczucia. W sumie juz ja bralam przez trzy miesiace i cykle nadal mam nieregularne.

A wiec przez najblizszy czas bede waszym kibicem:D

o14882c3tzwz2hbc.png
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, ja mam tyle pracy, że nie mam jak nawet zajrzeć do pokoju :( Piszcie coś tutaj też :)

Broszka mi Tobie rowniez kibicujemy :)

Ale ma pokręcony ten cykl :) Temperatura bez luteiny wcozraj cały dzien - odbiła dziś :) No i co Wy na to? :) Ale nadal się nie nastawiam, będzie co ma być. Ale schudłam przez 6 dni - 0,8 kg i kolejne -3,5 cm we wszystkich obwodach w smuie :D Także nie jest źle :)

littleladybird, elmalia, Ginka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza spadam na dół:-\

• Broszka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja podbijam!

Dzien dobry kochane!
    Niech dziewczynki z clo podziela sie odczuciami, wrazeniami:)
    Amelia, nasza matko zalozycielko, gdzie jestes?:)
    100krotko jak sie czujecie?:)
    A pozostale dziewczyny??:)

Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    To ja podbijam!

Dzien dobry kochane!
    Niech dziewczynki z clo podziela sie odczuciami, wrazeniami:)
    Amelia, nasza matko zalozycielko, gdzie jestes?:)
    100krotko jak sie czujecie?:)
    A pozostale dziewczyny??:)

Ja niestety nie mam póki co dobrych wieści jeśli chodzi o Clo, Na mnie nie podziałało póki co.

Amelciu dziś piątek, mam nadzieje, że Ci się polepszy humorek. Pracujesz dziś i weekend?

Ginka

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja :-) od 5:30 z otwartymi oczami

Jak się czuemy Lenka troszkę buszuje więc dobrze :-) a mnie pobolewania brzuch jak na @ :-( ale lezymy jak nie przejdzie dzwonie do lekarza

Ginka główka do góry :-* kibicuje

Am co to za smutanie???

Miłego dnia :-)

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kolejny cykl. Po tym negatywie się tego spodziewałam, mimo że ta temperatura szalała, także w sumie bardzo rozczarowana nie jestem. Nawet wctym cyklu nie płakałam :)
    Miłego dnia Wam wszystkim życzę :)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim <3

Broszka, u mnie po clo chyba dobrze. Nie było żadnych skutków ubocznych (no ewentualnie wysypka na dłoniach). Estradiol ładny: 186,18pg/ml. I temp powoli rośnie, więc coraz bardziej mi się wydaje, że już po owu.

Am, nie trzymaj się na uboczu. Może będziemy umiały poprawić Ci humor? <3
    Ewelinka <3
    100krotko, co to za bóle ciągle Cię męczą :( bidulko <3

Miłego dnia <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina <3

Littelku sama bym chciała wiedzieć w pon było wszystko dobrze...a od wczoraj coś boli:-\

• Ginka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    No i kolejny cykl. Po tym negatywie się tego spodziewałam, mimo że ta temperatura szalała, także w sumie bardzo rozczarowana nie jestem. Nawet wctym cyklu nie płakałam :)
    Miłego dnia Wam wszystkim życzę :)

Ewelinka! <3 <3 <3

wczoraj weszłam na Twój profil i widziałam Twojego synka!! Jejku jaki on jest prześliczny jak z reklamy! Nie mogłam się napatrzeć

ewelinka2210 lubi tę wiadomość

Ginka

• Ginka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Littelku Wy mi zawsze poprawiacie humor <3
    Ale mam takiego doła, że nawet nie wiem co napisać. Nawet dzisiejsze odebranie kluczy mnie już nie cieszy. Płakać mi się chce :(
    Ginka dziś mam jeszcze wolne, do pracy od soboty dopiero.
    100krotko <3

Amelciu ale coś się stało?

Amelia San lubi tę wiadomość

Ginka

• Ginka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    To co zawsze, @ i negatywny test ;)

Ja już nie mam siły, to jest takie okropne. Dlaczego się pytam?

ja w środę płakałam 4 h. Wczoraj miałam tak oko popękane, że się w pracy pytali co mi się stało. Wiem, że płacz nie pomoże ale to juz jest taka bezsilność.

Dbamy o siebie latamy po lekarzachci nic! TO takie niespraiedliwe!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 08:24

Ginka

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Zobaczysz ja powtarzam jak mantrę, nowy dom nowe życie :* wspomnisz słowa kuleżanki z forum :*

To samo sobie mówię od lipca ;) w końcu się spełni :D Dla Ciebie Am również <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka głowa do góry! Czytałam dużo o clo i wiem, że dziewczyny równie reagowały. Nie zawsze w pierwszym cyklu pojawiała się owu. Także myślimy pozytywnie!:*

Am ja też nie pozwalam trzymać ci się z boku. Jako nasza przewodniczka musisz tu być, a my cokolwiek by się nie działo jesteśmy z Tobą. A jak z Twoimi wynikami? Bo już nie pamiętam, udało się zbić niektóre wyniki, bo pamiętam, że coś miałaś podwyższone, tak?

100krotko trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego:*

Ewelinka <3

A Marleni dobrze gada, polać jej! :D

Marleni, littleladybird lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ