Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor kobietki:)
Marleni a Ty nie mialas dzisiaj miec wynikow?
Ginka, Little bardzo wam kibicuje, bo duzo sie naczytalam o CLO i nawet jezeli w pierwszym cyklu sie nie uda, to przynajmniej bedziecie mialy poczucie ze nie stoicie w miejscu. Zebyscie mnie zle zrozumialy-ja bardzo chce zeby wam sie udalo jak najszybciej:) ale wiem tez ze organizm roznie reaguje, zreszta nasza 100krotka jest przykladem, bo ona potrzebowala trzy cykle o ile dobrze pamietam:) a niektore dziewczyny zaskakuja w cyklu po odstawieniu. Badz co badz-mocno trzymam kciuki i zawsze czekam na wiadomosci od was. I od Marleni, naszego eksperta:)
Ja jakos spauzowalam...tzn staramy sie dalej, ale nie ma placzu i zgrzytania zebami:) bedzie co ma byc, zrobie badania, zdiagnozuje sie i wtedy bede wiedziala cos wiecej. Glowa muru nie przebije. A skoro nie mam owulacji to nie bede sie ludzic niepotrzebnie.Marleni, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No mi wlasnie tez spinka minela, bo poki co nic nie lykam, badam sie i dopiero po wynikach lekarz bedzie dalej dzialal. Nawet luteiny kazal nie brac bo powiedzial ze ma do niej mieszane uczucia. W sumie juz ja bralam przez trzy miesiace i cykle nadal mam nieregularne.
A wiec przez najblizszy czas bede waszym kibicem:D -
Hej dziewczynki, ja mam tyle pracy, że nie mam jak nawet zajrzeć do pokoju Piszcie coś tutaj też
Broszka mi Tobie rowniez kibicujemy
Ale ma pokręcony ten cykl Temperatura bez luteiny wcozraj cały dzien - odbiła dziś No i co Wy na to? Ale nadal się nie nastawiam, będzie co ma być. Ale schudłam przez 6 dni - 0,8 kg i kolejne -3,5 cm we wszystkich obwodach w smuie Także nie jest źle
littleladybird, elmalia, Ginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Broszka wrote:To ja podbijam!
Dzien dobry kochane!
Niech dziewczynki z clo podziela sie odczuciami, wrazeniami:)
Amelia, nasza matko zalozycielko, gdzie jestes?
100krotko jak sie czujecie?
A pozostale dziewczyny??
Ja niestety nie mam póki co dobrych wieści jeśli chodzi o Clo, Na mnie nie podziałało póki co.
Amelciu dziś piątek, mam nadzieje, że Ci się polepszy humorek. Pracujesz dziś i weekend?Ginka
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
Broszka, u mnie po clo chyba dobrze. Nie było żadnych skutków ubocznych (no ewentualnie wysypka na dłoniach). Estradiol ładny: 186,18pg/ml. I temp powoli rośnie, więc coraz bardziej mi się wydaje, że już po owu.
Am, nie trzymaj się na uboczu. Może będziemy umiały poprawić Ci humor?
Ewelinka
100krotko, co to za bóle ciągle Cię męczą bidulko
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
ewelinka2210 wrote:No i kolejny cykl. Po tym negatywie się tego spodziewałam, mimo że ta temperatura szalała, także w sumie bardzo rozczarowana nie jestem. Nawet wctym cyklu nie płakałam
Miłego dnia Wam wszystkim życzę
Ewelinka!
wczoraj weszłam na Twój profil i widziałam Twojego synka!! Jejku jaki on jest prześliczny jak z reklamy! Nie mogłam się napatrzeć
ewelinka2210 lubi tę wiadomość
Ginka
-
Amelia San wrote:Littelku Wy mi zawsze poprawiacie humor
Ale mam takiego doła, że nawet nie wiem co napisać. Nawet dzisiejsze odebranie kluczy mnie już nie cieszy. Płakać mi się chce
Ginka dziś mam jeszcze wolne, do pracy od soboty dopiero.
100krotko
Amelciu ale coś się stało?Amelia San lubi tę wiadomość
Ginka
-
Amelia San wrote:To co zawsze, @ i negatywny test
Ja już nie mam siły, to jest takie okropne. Dlaczego się pytam?
ja w środę płakałam 4 h. Wczoraj miałam tak oko popękane, że się w pracy pytali co mi się stało. Wiem, że płacz nie pomoże ale to juz jest taka bezsilność.
Dbamy o siebie latamy po lekarzachci nic! TO takie niespraiedliwe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 08:24
Amelia San lubi tę wiadomość
Ginka
-
Marleni wrote:Zobaczysz ja powtarzam jak mantrę, nowy dom nowe życie :* wspomnisz słowa kuleżanki z forum :*
To samo sobie mówię od lipca w końcu się spełni Dla Ciebie Am równieżAmelia San lubi tę wiadomość
-
Ginka głowa do góry! Czytałam dużo o clo i wiem, że dziewczyny równie reagowały. Nie zawsze w pierwszym cyklu pojawiała się owu. Także myślimy pozytywnie!:*
Am ja też nie pozwalam trzymać ci się z boku. Jako nasza przewodniczka musisz tu być, a my cokolwiek by się nie działo jesteśmy z Tobą. A jak z Twoimi wynikami? Bo już nie pamiętam, udało się zbić niektóre wyniki, bo pamiętam, że coś miałaś podwyższone, tak?
100krotko trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego:*
Ewelinka
A Marleni dobrze gada, polać jej!Marleni, littleladybird lubią tę wiadomość