X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    miłego dnia ;)

Ewelinka, czasem się coś kręci z tymi miesiączkami :/

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Hej Ginka :)
    Ja byłam taka zalatana przez weekend, że na nic czasu nie było... Ale znowu poniedziałek - eh...
    Ale miłego dnia Wam życzę oczywiście :)

Jakąś dziwną mam miesiączkę - lekkie krwawienie dwa dni i to do tego taka ciemną krwią - kojarzy któraś czemu takie miesiączki mogą być? Owulacja była na pewno czyli nie bezowulacyjny.

Ja ostatnią też miałam dziwną, nie będę opisywać bo to nie miesce i nie pora :)

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojojojojj alo jest tu ktos????
    Nie ma nikogo eh :'(

Ja rozumie że mnie tu mało ale gdzie wy się podziewacie??? Ja nie wiem

• Ginka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelciu kochana, też tęsknie za forumi łatwością nadrabiania :)

samopczucie ? może być dziękuję

a jak Wasze sprawy? czekacie na faceta od cyklinowania i przeprowadzka jak będzie wycyklinowane?

kolorowych snow

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• Ginka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Myślę, że owu nie było u mnie dziś chyba pójdę na USG,

Na święta już się wprowadzicie?

Ginka

• Broszka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

Jestem jestem:) tylko ze u mnie w temacie staran na razie nic sie nie dzieje, czekam na 2-3 dc zebym mogla isc na badania. Dzisiaj wreszcie tempka spadla wiec wiem ze @ czai sie za rogiem:P no i dobrze ze dluzej nie musze czekac, tamten cykl trwal prawie 40 dni. Wreszcie bede wiedziala cos wiecej:)

Little nasza biedroneczko a ty kiedy testujesz? Bo u ciebie juz chyba po owu? Jak Ty sie czujesz?

Am trzymam kciuki za wasz remont i jak najszybsza przeprowadzke:) oby panowie fachowcy ladnie sie uwineli i niczego nie wywineli:) co na swoim to na swoim. Ja na takie szczescie bede musiala jeszcze poczekac, ale juz doczekac sie nie moge:)

Marleni, littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png

Wysłany: 1 grudnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :D

Am <3
    Ginka, Mal, Marleni, El, Ewelinka, Kasandra, Wedmoczka, Broszka, 100krotka <3

Broszka, ja testuję najwcześniej za ok. dwa tygodnie. Z moich odczuć wynika, że owu mogła być wczoraj, ale moje odczucia często mnie oszukują, więc to nic pewnego. Ostatnie trzy dni bardzo bolały mnie jajniki, a dziś na razie cisza ;)
    Trzymam kciuki za wyniki badań ;)

Miłego dnia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 10:34

Amelia San, Maleficent lubią tę wiadomość

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Nie wiem czy mnie pamiętacie. Pisałam jakiś czas temu. Potem zniknęłam, ale ciągle was podczytywałam. Jakoś trudno mi ostatnio pisać, nie wiem skąd to się bierze. Może z bezsilności. Ale postanowiłam spróbować jeszcze raz :)

Miłego dnia życzę :)

Amelia San, Ginka, 100krotka:) lubią tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb

Wysłany: 1 grudnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia <3 <3 <3
    Ja też czasem nie mam pojęcia co napisać, szczególnie na ciężarówkach...
    Jesteś tutaj zawsze mile widziana <3

Pierwsze święta na swoim :D Am, witaj w klubie :D
    I oby były już w trójkę ;D Amcia, masz moje kciuki ;)

dreambaby, Amelia San lubią tę wiadomość

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko mam tak samo, że często czytam dziewczyny, ale i tak nie umiem nic napisać. Chociaż wiem jak mocno nam kibicują. Ich wsparcie i doping jest nieoceniony, ale chyba czasem potrzebuje się pomocy, wsparcia czy rozmowy z osobami, które mają te problemy co my. Jakoś łatwiej jest po prostu.

Pamiętam jak my 4 lata temu przeprowadziliśmy się na swoje dzień przed wigilią :) To były wspaniałe święta :) Te mnie jakoś mniej cieszą. Boję się życzeń świątecznych, że się rozpłaczę.

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, doskonale Cię rozumiem. Ja lubię podczytywać dziewczyny, ale za bardzo nie wiem jak się odnieść do ich sytuacji, bo sama nadal tkwię w staraniach... I dlatego od czasu do czasu skrobnę coś niezobowiązującego ;)
    Mam nadzieję, że szybko do nich dołączymy <3

Kurcze, właśnie mi uzmysłowiłaś, że to mogą być ciężkie święta, w sensie Wigilia i życzenia. Oby nikomu nie przyszło życzyć mi potomka, bo na pewno będę ryczeć :/

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zastanawiam się czy nie poprosić męża żeby delikatnie powiedział moim rodzicom i siostrze żeby nam nikt tego nie życzył. Gorzej będzie z rodziną męża, bo u niego wie tylko mama. Będę musiała robić dobrą minę do złej gry. Muszę się jakoś nastawić na to może dzięki temu będzie łatwiej to przetrwać. A wasi bliscy wiedzą o staraniach?

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wiedzą rodzice (jedni i drudzy). Na pewno jeden z braci, nie wiem jak reszta, ale może się wieści rozniosły, gdy byłam w szpitalu na badaniach. Raczej nikt nie porusza tego tematu, a ja też nie dopytuję kto wie. Ogólnie to nie chciałam, by wiedzieli, nawet tata nie był wtajemniczony, ale przyjechał z mamą odwiedzić mnie w szpitalu, więc wie na pewno ;)

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uważam że im mniej osób wie tym lepiej. U nas do momentu poronienia nikt nie wiedział. Znaczy domyślali się ale nigdy ode mnie nic nie usłyszeli. I tak było o wiele lepiej. Teraz ciągle słyszę o historiach innych kobiet które też mają problemy (to zasługa mojej mamy- nie wiem po co mi to mówi, jeżeli myśli że to mi pomaga to grubo się myli. Słyszę też non stop o szkole rodzenia i ciuszkach od mojej siostry. Zero taktu. Dobrze że chociaż teściowa ma wyczucie. Ona nic nie mówi.

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, ludziom czasem brakuje taktu :/ mój brat zaliczył wpadkę ze swoją dziewczyną (obecnie żoną) i kiedyś jak rozmawiałam z nim przez tel pytał co słychać, a ja na to, że nic nowego, a on z kolei ni z gruszki ni z pietruszki wypalił: "jesteś w ciąży?". Musiałam szybko skończyć rozmowę, bo łzy cisnęły się do oczu. On myśli, że zajście w ciążę to taka prosta sprawa jest. Zresztą on to w ogóle nie ma pojęcia chyba o tych sprawach. Kiedyś zwierzył mi się, że jego poprzednia dziewczyna chciała się z nim kochać podczas miesiączki, a on jej odmówił, bo bał się, że zajdzie w ciążę... Ciemnogród...

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem cię doskonale. Ludzie są okrutni. A czasem wystarczy pomyśleć co gdyby ja bym był/a w takiej sytuacji, czy byłoby mi miło.

Rozbawiła mnie sytuacja z twoim bratem i miesiączką :D Ale chyba też wolałabym nie wiedzieć czym jest owulacja, endometrium i cała ta reszta :)

Moja siostra po miesiącu znajomości zaszła w ciążę i wzięli ślub. Nie muszę mówić co wtedy czułam.

Ostatnio koleżanka powiedziała mi, że tak to jest, że jedni czekają na pracę, na męża, a my na dziecko.

U mnie efekt jest taki, że unikam kontaktu z mamą a szczególnie siostrą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 11:10

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wiedzą rodzice siostra, mój brat ma 22 lata i wysrane na cały świat więc go to nie obchodzi :) U męża w rodzinie wie tylko jego podła siostra czego bardzo żałuje, ona zaszła za pierwszym razem i potrafi mi w ciągu jednego spotkania 3 razy opowiadać o koleżankach co zaszły w ciąże albo powiedzieć ja to jestem taaaka płodna, mam tyle śluzu, że non stop mogę zachodzić... Jest mi przykro, odciełam się od niej ostatnio i nawet się nie widujemy. Męża babcia dopytuje, chyba jej powiem, co jest grane, żeby uciąć.

Też się boje bardzo życzeń, u męża napewno każdy mi będzie życzył dziecka.

Ginka

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka ale ci się szwagierka trafiła. Czasem należy komuś odpowiedzieć tak żeby mu w pięty zaszło. Nie dziwię się że unikasz kontaktu. To naturalna reakcja obronna organizmu.

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • justi:: Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak to wkoncu jest,tak naprawde to ani tempka ani śluz nie jest pewnikiem owulki,czy kobietki ktore mialy potwierdzoną owulke poprzez usg mialy w tym czasie chocby sluz czy sluz sobie usg sobie?

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojawiam się i witam :) zaraz 600 strona więc jakże by opuścić taki moment ;)
    Littelek trzymam kciuki :)
    Am Ty nasz mentorze :*
    Broszka owocnych starań i super wyników :)
    Ginka - ja znam tą historię i tak jak pisałyśmy o szwagierce - kiełbasa nie wędlina - no wiesz ;) nie przejmuj się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 11:24

littleladybird, Ginka, Amelia San lubią tę wiadomość

‹‹ 433 434 435 436 437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ