Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jesteście nieocenione!!! Bardzo dziękuję za tyle miłych słów- ktoś może pomyśleć, że przecież nic wielkiego się nie stało: "dostała okres", ale wy przynajmniej mnie rozumiecie Dzięki Wam!
Messy, ja wiesiołek mam firmy GAlStarania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
JaJaga]Dziewczyny jesteście nieocenione!!! Bardzo dziękuję za tyle miłych słów- ktoś może pomyśleć, że przecież nic wielkiego się nie stało: "dostała okres", ale wy przynajmniej mnie rozumiecie Dzięki Wam!
Messy, ja wiesiołek mam firmy GAl
Od tego jesteśmy . A jak go stosujesz?
-
nick nieaktualnyHej ja juz w domu
JaJaga bardzo mi przykro nawet nie wiem co Ci napisac wiem jak sie czujesz bo my tez rozmawialismy z lekarzem o inseminacji ale jednak ja sie nie zdecydowalam wlasnie dlatego ze wiedzialam ze sie nakrece i nici z tego:/
Porozmawiajcie dzisiaj spokojnie napewno dojdziecie do porozumienia tego Ci zycze
-
nick nieaktualnyA umnie hmmm.... torbielka poplynela dzieki Bogu tak sie balam ze jednak cos bedzie nie tak :}
Pani ginekolog przemila kobieta
a wiec tak : prawy jajnik o wymiarach 23mmx19mm,z pecherzykiem sr.15mm
lewy o wymiarach 39mmx30 z licznymi, pecherzykami najwieksze sr 14mm, 15mm, 10mm
endometrium prawidlowe jednorodne grubosc 5,7mm
czyli nie jest zle chyba?Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
Ja Jaga faceci też czasem reagują zbyt emocjonalnie, może w pracy ochłonie i wróci z innym nastawieniem.
Ja obserwując mojego podczas naszych starań wiem, że facet nigdy kobiety nie zrozumie i nie czuje nawet jednej trzeciej tego co kobieta. Cały niepokój, nadzieja, czekanie, to tak naprawdę nasz problem.
Faceci też czekają ale jestem pewna, że nie myślą o tym z taką intensywnością jak my.
A wypłakać się trzeba. Ja tak robię co miesiąc . wylewam cały żal, żeby na nowo zacząć starania w nowym cyklu.JaJaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny