X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) 100krotka korzystaj z wolnego ile się da :) wypoczywaj i odstresuj się.

AGUSIA31 cieszymy się razem z Tobą :) gratulacje :D

Miłego dnia dziewczyny :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) dziękuje dziewczynki kochane moje :-).
    Am nie spis bo mój maz jeszcze nie wstał i co 5 min dzwoni jego budzik ;( no niestety nie jest to takie proste znaleźć inna ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Kochaniutka ale maz nie chce mnie puścić na Warszawę;( kiepski mam teraz dojazd pociągami a autkiem sama się boje ;( szukam czegoś kolo siebie może cos akurat się napatoczy :-)

Dziewczynki a wy wczofraj testowalyscie a @ jaszcze u was nie ma to za was tez trzeba trzymać kciuki :-)

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am cieszę się, że pogoniłaś choróbsko, niech już więcej nie przyłazi.
    Stokrotka obyś szybko znalazła nową lepszą pracę :*

Ja cały czas mam nadzieję, ale dziewczyny mnie uświadomiły, że płodny śluz w terminie @ (a taki miałam wczoraj) niestety jest zwiastunem @. Jak ma już przyjść to niech się w końcu pojawi, bo naprawdę się wkurzę, gdy ten cykl będzie jeszcze dłuższy od poprzedniego :/

Am Twoja temp niech pnie się do góry :D U mnie dziś trochę spadła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:30

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam szarlotkę :D
    Dziękuję Am. Ja wczoraj zauważyłam, że strasznie wylazły mi żyły na piersiach i chyba żyły obojczykowe. Dzisiaj już są mniej widoczne. Pierwszy raz coś takiego u mnie się pojawiło. Nie chcę się nakręcać na ciążę, ale z każdym kolejnym dniem bez @ mam coraz większą nadzieję.
    Też będziesz powtarzać test? Ja powtórzę, ale jeszcze nie wiem czy jutro, czy lepiej jeszcze trochę poczekać.

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D to leć już do kuchni, bo znowu jej nie upieczesz :) nie możesz zawieść męża :D Smacznego!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo:-) ja jestem:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am nie masz lotosci:/ hihi zartuje :) a jajuz sie stresuje zaraz jade ialam dziwny sen ze gin mi powiedzial ze jestem w ciazy a ostatnim razem sen o ciazy przyniosl spore problemy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odezwe sie po trzymajcie kcuiki:) boje sie:(

• messy99 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) A ja właśnie wróciłam z pracy. Taka pogoda, że spałam prawie cały dzień na stojąco :P
    100krotka trzymamy kciuki!
    A tak na marginesie jak powinnam stosować olejek z wiesiołka, firma NaturKaps chyba. ?

nzjdgzu33y143688.png
  • messy99 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że ja nie mogę mierzyć temperatury :( Miałabym przynajmniej pewność, że testy nie zawodzą .

nzjdgzu33y143688.png

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężki dzień w pracy, nie miałam chwili by tu zajrzeć :) Dopiero wróciłam.
    100krotka trzymam kciuki :)
    Messy mierzenie temperatury też nie daje pewności :)

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po pracy! No to chyba większość z nas miała ciężki dzień. Ja jakiś taki śpiący... No i smutny, moje nadzieje stracone, rano ok 9 dostałam @.

Nie wiem, co teraz będzie :( Ja nastawiałam się na inseminacje- tak sugeruje mi moja gin. Ale M mówi, że wpadłam w obsesje, że widzi, że jestem nieobecna, nerwowa i pewnie tylko o tym myślę, i że to moje spinanie się nie wróży nic dobrego, i że jak tak się tym podświadomie martwię, to niestety nawet z IUI może nic nie wyjść...

Coś czuję, że on jeszcze nie chce IUI, a ptrzecież mieliśmy już to ustalone nawet z lekarzem. Trudne dylematy...

Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
  • messy99 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaJaga przykro mi, musimy się z tym pogodzić. :( Mój TŻ też powtarzał do mnie to samo co Twój także może coś w tym jest? :)

nzjdgzu33y143688.png
  • JaJaga Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a rozmowa dopiero wieczorem, po 18 jak wróci z pracy, boję się, żeby nie było za późno, bo moja gin przyjmuje tylko dziś do 21 i nie wypada mi tak zadz w ost chwili i prosić o wizyte. A gdybymśmy jednak podjęli decyzje o IUI to trzeba dziś na wizycie ustalić szczegóły, kiedy co i jak :(

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że coś w tym jest i zgadzam sie znim- wiem, że byłam w tym cyklu nakręcona, ale spodziewałam sie, że ten cykl to taki "wychuchany"- świetne wyniki badań, 3x pozytywny monitoring owulacji. Dlatego się tak nakręciłam, ze skoro wszystko gra to może się uda :(

Nawet w zupełnie innych sprawach też tak jest, np egzamin, jak napiszecie mega dobrze i jesteście tego pewne 100% to czekacie na ocenę z niecierpliwością. Takie porównanie tylko, że gdy się czegoś bardzo chce, to trudno nie myśleć...

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całkowicie Cię rozumiem. Ja też potrafię się nieźle nakręcić, a staramy się dopiero 8 miesięcy... I ciężko jest o tym nie myśleć na okrągło. Szkoda, że ta wredna @ jednak do Ciebie przyszła. Naprawdę wierzyłam, że Tobie się jednak uda :(

Nowy cykl = nowe szanse :) jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki na nowo :* <3

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez to, że poprzednie cykle nastawiałam raczej chłodno, bo bałam się tych rozczarowań i podchodziłam do tego z bojaźnią, że pewnie znowu nic itp to etraz pomyślałam, ze może w końcu to też wina tego pesymistycznego nastawienia, więc postanowiłam tym razem od początku myśleć pozytywnie- no i mam!!! Przeżywam to o wiele gorzej niż poprzednie cykle- juz nie pamiętam kiedy tak płakałam... A tam, dziewczyny, dziś nie jestem najlepszą osobą do rozmów, niepotrzebnie bedę was wkurzać swoim ponurym humorem.

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale nie wkurzasz :* szkoda tylko, że tak cierpisz :( Tulę mocno :*

• messy99 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

A tak na marginesie jak powinnam stosować olejek z wiesiołka, firma NaturKaps chyba. ?[/QUOTE]

Podpowie ktoś ?

nzjdgzu33y143688.png
‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ