Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przy nim przynajmniej tyle nie myślę, skutecznie przyciąga moją uwagę na inne sprawy, całkiem przyjemne I nie zaglądam na ovu, żeby po raz setny tego samego dnia spojrzeć na wykres...
Dziewczyny miłego wieczoru, na razie uciekam. Idę odprowadzić chrześniaka do domu. Jestem niańką na pół etatu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też na BHCG się nie znam nie pomogę, ale jeśli wierzyć jednej koleżance, to gratuluję
Ja też Wam życzę miłego wieczorku. 100Krotko, nastaw się pozytywnie, że kilka godzin przeleci i później odpoczywasz
Pewnie do jutra!Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Witam Was! Am, jak się czujesz? Lepiej już, czy osłabienie nadal trzyma? Mam nadzieję, że sie wygrzałaś i doszłaś do siebie Pozdrawiam i uciekam się szykować do pracy.... hmmm jak zwykle w tym tyg nie wiem w co się ubrać...Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
nick nieaktualnyDzień dobry drogie panie:-) ledwo żyje malo co nie zemdlalam w pracy tak mi się słabo zrobiło bo gorąco było;( i od tamtej pory jakoś tak mi nijak;) ale teraz go pracy IDE dopiero w poniedziałek
Am na 15 się umowilam strasznie jestem ciekawa co tam się dzieje mam nadzieje ze same dobre rzeczy