Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM2016
Płatku mam nadzieję, że lekarz jeszcze coś wymyśli, tym bardziej, że raz się udało, choć tak smutno skończło... Mocno kciuki trzymam
Ja testy robie nadal, bo muszę wiedzieć kiedy leki odstawić, no i jedna kreska od 26 cykli...
Ale trzeba mieć nadzieję, że wszystkim nam się uda. Miłego dnia Wam życzę U Was też tak ciepło?
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Amelia San wrote:Wiem Dziękuję
Najwyższy czas żeby któraś z nas wreszcie zaciążyła, no ile można czekać.
Nowe dziewczyny się pojawiają i część z nich szybciutko w ciąży, a stare koleżanki z wątku nadal czekają... Ale dobrze,że coraz więcej dzieciaczków w drodze, bo by Lenka samotna była
Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cały czas Was podglądam. Jedna zajdzie w ciążę i mniej się udziela na tym wątku a druga, oczekująca dwóch kresek, zajrzy właśnie tutaj:)
Trzymam kciuki, żebyście doczekały się nie tylko dwóch kresek ale również szczęśliwego rozwiązania
Płatek szkarłatny, littleladybird, Amelia San, Marleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Am zgadzam się Na nas też już czas, no ile można czekać.
Nowe dziewczyny się pojawiają i część z nich szybciutko w ciąży, a stare koleżanki z wątku nadal czekają... Ale dobrze,że coraz więcej dzieciaczków w drodze, bo by Lenka samotna była
Lenka czeka na dzieciaczki razem że mną
Pirelka ja czytam forum kiedy tylko mogę fakt nie pisze ale to przez to że jestem na innym etapie nie chce wam tu pisać o małej a znowu pisanie za każdym razem ze kibicuje nie ma sensu...littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Życzę wszystki!m paniom miłego dnia
Amciu to jak zawsze wam kibicuje
A Tobie przypomne pewne nazwisko Sawicki....pomysl nad wizyta u niego potrafi zdziałać cuda
Wszystkim koleżankom mieszkającym w wawie lub okolicach polecam
Moja mała miała dziś pobranie krwi dzielna dziewczynka po mamusiAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Ja zbieram się zaraz na wizytę, mam o 9:40 i strasznie liczę na to, że w końcu zobaczę, że w pęcherzyku jest zarodek i serduszko. Trzymajcie za to kciuki i za zwolnienie, które chce wyprosić
Okropnie się stresuję.
Witam pozostałe i miłego dnia życzęAmelia San, littleladybird, Ginka lubią tę wiadomość