Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie wróciłam od lekarza ogólnego. Złapałam jakąś infekcję i zalecił mi by poczekać ze staraniami do przyszłego miesiąca i co mam zrobić? nie chcę zaszkodzić zarodkowi już na samym starcie
Sarenko to niech @ przychodzi i szybko zaczynaj nowy cykl
Am narobiłaś mi ochoty na pierogi -
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki
Sarenko tak mi przykro niech @ juz przyjdzie i zaczynajcie nowy cykl staran
Am jak zwykle robi smaka:) pierogi myyy ja dzisiaj mialam ochote na chalke z dzemem truskawkowym i serkiem waniliowym
little kurcze infekcja oj nie dobrze zawlczaj to szybciutko
u mnie jeszcze 4 dni do @ o ile pojawi sie w 29 dc ale pewnie poczekam do 32:( gdzies czytalam ze clo przyspiesza owulke a o mnie opoznil i wydluzyl cykle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarenko nawet najsilniejsi mają czasem chwile "słabości". I bardzo dobrze, należy nam się. Mi często pomaga jak się wypłaczę w poduchę.
Am ile zrobiłaś tych pierogów? Dla całej armii?
100krotko głowa do góry, nie myśl o bólu brzucha, to może przejdzie :* -
Widzisz Am jak szybko zleciało? Już jutro wraca.
A my wyjeżdżamy z moim P na weekend majowy więc znikam na parę dni.
Czekam juz na owulację. staram sie tym nie ekscytować ale będzie cięzko bo ciągle ten strach, żeby się dobrze wstrzelić..
życzę wam już dzis miłego weekendu -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny Ja dziś nie poszłam do pracy, kiepsko się czuję, infekcja się chyba rozwija, ale zwalczam ją od razu lekami Wyspałam się dzisiaj nawet
Płatku udanego weekendu majowego i wracajcie z fasolką My też mieliśmy wyjechać, ale w mojej sytuacji lepiej chyba wyleżeć choróbsko by szybciej sobie poszło.
Miłego dnia wszystkim -
nick nieaktualnyAm Mam taka nadzieje ze dobrze w weekend bede powaznie rozmawiac z mezem zobaczymy co z tego wyniknie
little mnie tez chodzi po glowie zeby zadzwonic i powiedziec ze nie przyjade ale u mnie to nie takie proste
Coraz bardziej boli mnie gardlo juz tyle pastylek zjadlam i nic nie pomaga chyba wizyta u lekarza bedzie konieczna ;/ -
Ja jak tylko poczułam się gorzej pojechałam do lekarza. Lepiej nie pozwolić by się wszystko na dobre zagościło w organizmie.
Wczoraj zrobiłam kilka nadgodzin, więc miałam kartę przetargową w ręku podczas rozmowy z szefem
Ooo, tak sobie siedzę i chyba mi się prawy jajnik odzywa. Jeszcze chyba nigdy go nie czułam, zawsze tylko lewy. Pewnie mi się wydawało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny