Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój nigdy nie wiedział co chce, a ja też nie miałam pomysłów. Co potrzebował to sobie sam kupił. A w tym roku bardzo ułatwił mi zadanie i zażyczył sobie stację lutowniczą, nawet podał nazwę, więc ja tylko kupię i ładnie zapakuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 13:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Słuchajcie moje drogie, dobijamy do 100-tki Do strony 150 każda ma mieć fasolkę, czy wyraziłam się jasno?
To będzie nasze postanowienie
Chyba musimy ograniczyć pisanie ostatnie 50 stron wydziergałyśmy w 22 dni -
nick nieaktualny
-
Hej. Piękny dziś dzień ide do pracy na 20 ale 1 i 2 maja wolne mam.
Robiłam test rano, ale negatyw. Szkoda, w sumie ne nastawiałam się na inny widok ale jednak wiecie jak to jest. Poza tym mam ciągle bóle jak nie krzyża to skurcze macicy. Okres wg programu dzis, ale jest gówno wart chyba ten program. Juz mógłby się zacząć nawet i teraz, wiem że nic z tego. W tym cyklu znowu pojde na monitoring bo teraz sobie odpuściłam. Nie chciało mi się tak latać znowu.
Ami, jak pierogi? Ja dziś mam ze srem
Little, ja powtarzam ciągle że właśnie i jakieś plusy są, bo też wydaje pieniądze na siebie Ale tak poprawiam sobie humora jak dostaję @ Wtedy jest szaleństwo zakupowe! Trochę działa.
Alexa nie wiem jak luteina ale np. mi duphaston opóźnia @. Zrób test nawet i dziś. Juz powinien być wiarygodny. Jak ma coś byc to wyjdzie nawet bladzioch. Jak nie test powtórz rano i wszystko bedzie jasne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 14:08
-
nick nieaktualny
-
Sarenka2015 wrote:Little, ja powtarzam ciągle że właśnie i jakieś plusy są, bo też wydaje pieniądze na siebie Ale tak poprawiam sobie humora jak dostaję @ Wtedy jest szaleństwo zakupowe! Trochę działa.
Też tak sobie poprawiam humor Albo coś kupuję sobie lub mężowi, albo robimy jakiś spontaniczny wypad na weekend
Ja nie wiem, czy luteina opóźnia @. Ja biorę dupka i mi wydłużył cykle.
-
nick nieaktualny
-
Sarenka2015 wrote:Little a długo bierzesz duphaston?
-
nick nieaktualny