Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
A i jeszcze miałam powiedziec co kupiłam. Termoloki Babyliss. Włosy kręcone akurat mam , ale obiecują na tych wałkach hollywodzkie loki Widziałam na youtubie jeden dobry filmik i świetnie to wyglądało. W piątek akurat mamy imprezę więc się zobaczy.
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki:)
Ale mialam koszmarna noc znowunie moglam spac bo mnie brzuch bolal;/
zrobilam ten test i nie ma dwoch mocnych krech jest jedna mocna i druga jasniejsza ale bardzo widoczna:) dziewczyny nie wierze rece ni sie trzesa lzy leca jestem w szoku...Amelia San, pabelka88, dmuchawiec, Bulimulia, littleladybird, starająca się15, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stokrotko
Niesamowita wiadomosc !!
Trzymam kciuki za bete kiedy lecisz na nia?
Ktory to dzien cykly twoj?
:*:*:*:*:*
A jak pozostales dziewczynki?
Ja malo sie odzywam bo roznie sie czuje wiec spie jem cos i spie:)
Amelia a jak twoj cykl?100krotka:) lubi tę wiadomość
-
100krotko tak mąż musi wiedzieć pierwszy Podpinam się pod pytania Dmuchawca.
Amelio dam znać co do termoloków. A dom w tym samym mieście co mieszkamy, ale na samym obrzeżu, akurat na wylocie do pracy Z jednej strony sam las i puuuusto.100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A prywartnie nie mozesz isc?
Ja bym nie wytrzymala
Ja mam termoloki babyliss, tylko te z welurem bo lepiej trzyma wlosy - fryzjerka mi polecila.
Jestem bardzo zadowolona, dokupie jeszcze sobie takie specyfiki co utrwalaja wloski i bedzie git:D
ale efekt jest świetny:) -
nick nieaktualny
-
100krotko wklej nam fotke jak dasz rade Objawy jakies są czy na razie nic?
Dmuchawiec ja wzięłam ten nowszy model termoloków. Zastanawiam sie tylko jaki bedzie efekt bo przecież kręcone włosy mam, ale chce taką falę podniesioną u nasady. Świetnie to wygląda. Jak długo trzymają Ci się te loki jak zrobisz? Bo jak mówiłam mam imprezę która trochę potrwa. Lakierem utrwalę ale wiadomo jak to jest.