Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo teraz widze Piękne dwie krechy i tak jak Am stwierdziła to nie cień cienia.
O tych stronach to i ja pomyślałam. Dziewczyny-Am, Little, i reszta teraz w maju kiedy macie termin @? Ja 28, chociaz program na 27 pokazał ale monitoring tylko prawde powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 14:01
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
Stokrotko gratulacje!!!!!! Będziecie najwspanialszymi rodzicami pod słońcem :)Niesamowita wiadomość, czyli wieloletnie starania jednak przynoszą efekty
Ladybird, możesz zapytać lekarza, nic nie zaszkodzi a będę Ci wdzięczna chociaż i tak wczoraj nie wytrzymałam i napisałam do mojej gin, odpisała, ze nic nie jest zapisane po inseminacji, bo zapisują tylko gdy jest słabe endo, a że ja miałam bardzo dobre to nie potrzeba:)100krotka:) lubi tę wiadomość
Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Amelia San wrote:Biedna musi dziś siedzieć w tej pracy.. na pewno nie może się doczekać powrotu do domu by pochwalić się mężowi Będą mieć dzisiaj fantastyczny i mega szczęśliwy wieczór
Tak, ale im zazdroszczę strasznie jestem ciekawa reakcji męża100krotka:) lubi tę wiadomość
-
To musi być cudownie móc powiedzaieć, że się udało.
100krotko musisz nam wszystko dokładnie opisać .
Czekamy chyba wszystkie w napięciu .
Ja to bym sie chyba popłakała ze szczęścia jakbym miała mojemu P powiedzieć, że jest fasolka .100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywrocilam
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§wiruski dla was
Dziewczynki dziekuje wam za tak mile slowa jak was czytalam to az sie wzruszylam juz wiem czemu mnie caly dzien poliki piekly hihi:) czekam teraz na meza najpierw pojdziemy sie pozegnac a poznie mu powiem jeszcze nie wiem jak denerwuje sie strasznie ;/ Udalo mi sie zalatwic urlop jeszcze tylko jutro
Am dziekuje ze poprawilas link do zdjeciaAmelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry nie mogę juz spać;(
Maz niedowierzanie zrobilam mu prezencie obwiazalam test kolarska i wlozylam do malej torebeczki:-) jak lezelismy na łóżku to pytam się czy mogę mu dac taki malutki wcześniejszy prezent urodzinowy on juz ucieszony ze tak tak dala-m mu jego mina bezcenną jak zobaczył ze to test i pytania ale jak to a czemu ta jedna jest jaśniejsza ale naprawdę itp smialam się jak nie wiem
Siknelam juz sobie na drugiego testa i muszę wam powiedzieć ze sama jeszcze nie dowierzam widząc dwie kreski:-)
Kochaniutkie teraz mi tu szybciutko fasolkoeac bomoja dzidzia musi mieć się z kim bawićanja83, Amelia San, littleladybird, starająca się15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Program jest niedokładny i opiera się bardziej na przypuszczeniach i wyliczeniach z poprzednich cykli. No i potrzebuje tempki, żeby wyznaczyć owu dobrze, że teraz wyznaczył ci tak jak trzeba
a jaj jestem w pracy i wpadam tutaj raz na jakiś czas tylko -
nick nieaktualnyJa dopiero co wrocilam a juz zaraz jade znowu ale prezent kupiony mam nadzieje ze mama będzie zadowolonan:-)
Moje emocje jeszcze ni opadły ale nie bardzo mam kiedy sie z wami nimi podzielić bo jak nie praca to zakupy:/
Jutro bede juz w domu to będę moglam spokojnie podpisać