Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pada od samego rana ale jest ciepło, a raczej duszno. Pewnie będzie burza nie długo.
Samopoczucie w porządku, ale ja swoje zamierzam dodatkowo poprawić. W weekend jadę na zakupy z mężem i kupię sobie jakieś ekstra szpilki
-
Ma padać podobno caly dzień Niech pada ale mam plany kurdę. Little ja wczoraj byłam w HM NewYorker House itp. Świetne ciuchy są i świetne kupiłam. Ale jeśli chodzi o spodnie czy legginsy to nicccc nie ma. Pozostaje mi allegro.
-
nick nieaktualny
-
Kurcze a ja potrzebuję nowych spodni przytyłam ostatnio troszkę i mam wszystkie spodnie za ciasne spódnice też mnie cisną trzeba coś z tym zrobić chyba
100krotko niedospana to będziesz jak się fasolka urodzi więc teraz korzystaj póki możesz i śpij nawet w dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 09:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAm ja normalnie wiecej sie nie zapytam o jedzonko bo Ty zawsze robisz cos co ja uwielbiam i na sama mysl leci mi slinka hihi pomidorowka miam miam :)Mi maz wyciagna cycocha wiec beda kotlety ble:( ale mam ochote na barszczyk czerwony:)wiec zaraz biore sie za szykowanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe ale sie usmialam musialam jechac do sklepu bo przeciez barszcz gotuje ale buraczkow nie mialam;/ a w sklepie pracujemoja taka dalsza sasiadka( mieszka kilka domow dalej) i ona do mnie mowi ze ostatnio ktos sie jej pytal czy ja ie urodzilam bo widziala nasza siostrzenice jak z wozkiem chodzila szczeka mi opadla a ona mowi ale ja cie z brzuszkiem nie widzialam odpowiedzialdzam jej ze nie mogla mnie widziec bo go nie mnialam a ona sie pyta a w ciazy jestes i sie patrzy na moj brzych hehe nic nie powiedzialam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny