Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic z wczoraj zostalo mi pol garnka barszczyku wstawilam tylko ziemniaczki
Zmeczylam sie hihi dobrze sie czuje nic mi nie dolega Powoli juz zaczyna to do mnie dociera ale naprawde powoli jak pani w przychodni dala mi kartke z wynikiem jak go zobaczylam to wracajac do domu lzy mi lecialy strumieniem az balam sie kierowac ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotko ja chętnie utyję razem z Tobą, ale czuję tak jak Am, że minie trochę czasu zanim się uda A na dodatek dzisiaj się dowiedziałam, że właściciele mieszkania, które wynajmujemy chcą je sprzedać. Mieszkamy tu zaledwie pół roku a lada chwila będziemy musieli szukać czegoś innego
Nieszczęścia chodzą parami-to prawda. Najpierw moje jajniki, a teraz mieszkanie -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:100krotko ja chętnie utyję razem z Tobą, ale czuję tak jak Am, że minie trochę czasu zanim się uda A na dodatek dzisiaj się dowiedziałam, że właściciele mieszkania, które wynajmujemy chcą je sprzedać. Mieszkamy tu zaledwie pół roku a lada chwila będziemy musieli szukać czegoś innego
Nieszczęścia chodzą parami-to prawda. Najpierw moje jajniki, a teraz mieszkanie
O kurcze to nie dobrze przykro mi z powodu tego mieszkamia littlel a moze jak zaczniesz szukac nowego lokum to nie bedziesz tyle myslala o staraniach i akuratlittleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość