nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OjMaryś wrote:Tak.. niewiem dlaczego tak mi kazal tylko w jednym cyklu owu mialam monitorowana pozniej juz jechalam na testach owu bolach jajnikow i temp ciala
W ponieedziałek wybiore sie na test z krwi ... tylko znow sie boje tego wyniku NEGATIVE
Karooolcia a Ty jak długo się starasz i od kiedy luteinę Tobie wprowadzono?
U mnie dużo namąciły hormony antykoncepcja niestety leczenie mięśniaków i torbieli
My staramy się już ponad rok Luteinę biorę od lipca. Jak narzazie to nie zauważyłam po niej jakiś konkretnych zmian. Mam nadzieję, że ten miesiąc będzie tym szczęśliwymOjMaryś lubi tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:My staramy się już ponad rok Luteinę biorę od lipca. Jak narzazie to nie zauważyłam po niej jakiś konkretnych zmian. Mam nadzieję, że ten miesiąc będzie tym szczęśliwym
Dziś już albo moja wyobraźnia przegina albo mój węch uległ znacznemu wyostrzeniu pierwszy raz w życiu zareagowałam na zapach smarów itp rzeczy z garażu w sposób taki ze z reka na ustach pobieglam do WC ... mąż chodzi i się usmiecha a ja cierpliwie czekam do 10.12 wtedy już powinno być takie stezenie hcg ze albo bedzie + i szczesliwe zakonczenie albo bede musiala wybrac sie do porzadnego gin i niech przyjrzy sie mojemu kajetowi i powie z kad te opoznienie @
A sie rozpisalam...
Ale komus musze sie wyzalic bo w domu nie mam komu -
Mami30 wrote:ja wiem ze to glupie wiem ale mam cichą nadzieje ze jednak moze sie udalo.. ze to ze okres powinnam dostac 5 dni temu i nie mam to nie wina duphasonu ktory bralam pierwszy raz tylko ze to moj aniolek powstał..
Testy owulacyjne robię z allegro i zawsze mi pokazują pozytyw, także ja je polecam i uważam, że nie warto przepłacać
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mami30 wrote:dziewczyny jakie testy owulacyjne polecacie?
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane :*
Nadal nie nadążam was nadrabiać na bieżąco, ale podczytuje i staram się w miarę ogarniać co się dzieje
Susanna.. kiedy testujesz? 8.12? Dobrze pamiętam ?
Annie piękny pozytyw ! Nic tylko działać
OjMaryś kochana 10.12 robisz test ? No to jesteśmy już dwie, ja też w sobotę sprawdzam, czy coś jest na rzeczy
Karooolcia nadal mocno zaciskam kciuki, żebyś dostała piękny prezent na gwiazdkę. :*
Ja gdybym nie dostała tego cholernego zastrzyku, byłabym chyba pewna, że się udało
Sutki od tygodnia bolą mnie niemiłosierne, piersi są nabrzmiałe i jakieś takie... inne
Ponadto dokuczają mi jajniki i żołądek... ahhh..to czekanie jest straszne!
Annie1981, OjMaryś lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
OjMaryś wrote:Też mam nadzieję i 3mam kciuki szczerze ja mam ochote odstawic tą luteinkę bo też nie widzę żadnych zmian
Dziś już albo moja wyobraźnia przegina albo mój węch uległ znacznemu wyostrzeniu pierwszy raz w życiu zareagowałam na zapach smarów itp rzeczy z garażu w sposób taki ze z reka na ustach pobieglam do WC ... mąż chodzi i się usmiecha a ja cierpliwie czekam do 10.12 wtedy już powinno być takie stezenie hcg ze albo bedzie + i szczesliwe zakonczenie albo bede musiala wybrac sie do porzadnego gin i niech przyjrzy sie mojemu kajetowi i powie z kad te opoznienie @
A sie rozpisalam...
Ale komus musze sie wyzalic bo w domu nie mam komuOjMaryś lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:To chociaż tyle
Eh ja mam ten cykl z Clo boję się że stracony..buuzFolwarku, OjMaryś, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
marjotka wrote:Dziewczyny!!!!
Z poprzednim partnerem(moja historia na watku staraczek 2015) staralismy sie 3 lata i nic.
Z obecnnym 8 miesiecy i dzis ujrzalam pozytywny wynik !!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ -
Dooti wrote:Dziewczyny dołączam do Was, nie ma innej opcji.
Mam teraz dwa cykle odczekać i możemy działać. Akurat do tego czasu ogarnę badania i mam nadzieję będzie już ok.