nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak.. niewiem dlaczego tak mi kazal tylko w jednym cyklu owu mialam monitorowana pozniej juz jechalam na testach owu bolach jajnikow i temp ciala
W ponieedziałek wybiore sie na test z krwi ... tylko znow sie boje tego wyniku NEGATIVE
Karooolcia a Ty jak długo się starasz i od kiedy luteinę Tobie wprowadzono?
U mnie dużo namąciły hormony antykoncepcja niestety leczenie mięśniaków i torbieli -
Dziewczyny!!!!
Z poprzednim partnerem(moja historia na watku staraczek 2015) staralismy sie 3 lata i nic.
Z obecnnym 8 miesiecy i dzis ujrzalam pozytywny wynik !!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️zFolwarku, OjMaryś, SusannaDean, kaka470, AJA_S, magroz26, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
Ależ się wątek rozwija, ciężko za Wami nadążyć Mnie chyba coś łapie, bo trzeci dzień z rzędu budzę się z bólem gardła, mam katar, w dodatku nawet nie mam kiedy porządnie odpocząć, bo remontujemy dom, który kupiliśmy, musimy się wyprowadzić z wynajmowanego do końca miesiąca, narzeczony ma niewiele czasu wolnego przez pracę, więc obydwoje chodzimy wymęczeni. Boję się, że mój organizm uzna, że jestem wyeksploatowana i nici z kreseczek w tym miesiącu
-
Gratuluję marjotka i zFolwarku !!!
Ja licząc w jakim tempie rośnie hcg test zrobie dopiero 10.12 bo za wcześnie zrobiłam tak myślę.
Mąż tylko sie uśmiecha i patrzy jak ma opetana:) ale nie komentuje myślę że on też czeka i trzyma kciukizFolwarku lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dołączam do Was, nie ma innej opcji.
Mam teraz dwa cykle odczekać i możemy działać. Akurat do tego czasu ogarnę badania i mam nadzieję będzie już ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 09:45
zFolwarku lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
-
Strasznie mi ciężko ale pragnienie posiadania dziecka jest silniejsze. Zawsze będę miała w sercu moje okruszki, ale muszę się pozbierać.Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
-
OjMaryś wrote:Czy jeszcze ktoś tak ma że jak @ sie spóźnia to robi testy co dwie doby? albo doszukuje sie objawów? Czy tylko ja tak mam?
AJA_S. Dobrze, że kanałowe ze znieczuleniem. Myślę, że jakbyś od początku brała znieczulenie, to może tak bardzo byś się nie bała. Ten stres, że zraz coś poczujesz musi być straszny
marjotka. Gratuluję!
Tynastka. Ja czytałam, że właśnie przy remontach pojawiały się dwie kreseczki, bo głowa zajęta czymś innym niż starankami
Witam nowe dziewczynyOjMaryś lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
hejka;) ja nadal czekam za okresem boże chyba pierwszy raz odkad zyje dostane go o czasie lub po czasie..
ja wiem ze to glupie wiem ale mam cichą nadzieje ze jednak moze sie udalo.. ze to ze okres powinnam dostac 5 dni temu i nie mam to nie wina duphasonu ktory bralam pierwszy raz tylko ze to moj aniolek powstał.. wiem nie powinnam robic sobie nadziei skoro gin powiedziala ze nie ma szans ale co mi pozostało?.. tylko rozczarowanie boli cholernie boli.
ja dzis pracuje znowu jak co dzien w sumie ale dzis pracuje w galeri, nie znosze weekendow w pracy;( moja coreczka z dziadkami a ja siedze w tej robocie te 10 godzin i wzdycham, ale jeszcze 3 miesiace -1wszego zlozylam wypowiedzenie i jestem na okresie wypowiedzenia juhu wreszcie zaczne zarabiac tylko na siebie;)OjMaryś lubi tę wiadomość
Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
zFolwarku lubi tę wiadomość
Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych.