nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nom nie dość że ledwo co się przełamałam to jeszcze takie niespodzianki 30min mi borował pod blombe aż już z bólu nie wytrzymywałam i stwierdził, że już mi da spokój a na następnej wizycie właśnie kanałowe... B musi że mną jechać bo nie wiem czy niestchórzę
SusannaDean w wiosnę do ty wyprawkę będziesz szykować :* ♡17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
ja dostalam skierowanie na usunięcie zęba chirurgicznie... panicznie boje sie stomatologów więc umawiam sie jak najszybciej zeby miec z glowy ... u mnie kolejny test neg wariuje chyba troszkę
-
Czy jeszcze ktoś tak ma że jak @ sie spóźnia to robi testy co dwie doby? albo doszukuje sie objawów? Czy tylko ja tak mam?
-
nick nieaktualny
-
owulka była 14.11 mam cykle długie bo 35 dni średnio termin @ byl na 1.12.
26.11-1.12 miałam dzieny śluz jakby brazowy i bardzo skapy.. nie znam sie na tych sluzach i nie potrafie badac szyjki i mysle ze mi to utrudnia tez obserwacje samej siebie ... pomożecie? -
brałam tylko luteine ta pod język przez 5 dni tak mi zalecił gin ze na czas owu dwa dni przed i dwa dni po zeby wziąć jedna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:brałam tylko luteine ta pod język przez 5 dni tak mi zalecił gin ze na czas owu dwa dni przed i dwa dni po zeby wziąć jedna
A masz potwierdzoną owu monitoringiem?
Jak nie ma @ najlepiej iść na betę, sikańce to złoooo -
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:AJA_S. A Ty bez znieczulenia robiłaś? Ja bez to się nie daję dotknąć
A ostatnio borował i borował aż w końcu stwierdził, że kanałowe. W domu wyłam jak głupia że strachu... dlatego B musiał wziąć urlop i ja też mam wolne kanałowe to że znieczuleniem bo bez nie dam rady17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:No tak bo jakoś specjalnie nie bolało, a jak już czułam to zabierał rękę dawał chwilę wytchnienia i dalej. Przyjemny facet ^^
A ostatnio borował i borował aż w końcu stwierdził, że kanałowe. W domu wyłam jak głupia że strachu... dlatego B musiał wziąć urlop i ja też mam wolne kanałowe to że znieczuleniem bo bez nie dam rady -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny