nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
baassiia wrote:Hej dziewczyny, moge dolaczyc? Jestem mama 8.5 mies coreczki i chcemy starac sie o braciszka, ale siostrzyczka tez oczywiscie mile widziana ostatni okres 15 listopada, wiec nastepne plodne koncem grudnia dopiero. W pierwsza ciaze zaszlam bardzo szybko, ale teraz zastanawiam sie jak to bedzie po przez mega ciezkie pierwsze miesiace dlugo nie mialam okresu (mimo, ze nie karmilam od 5t.z). W pazdierniku dostalam pierwszy okres wywolany duphaston-em a w listopadzie juz normalnie bez lekow.
Witaj w naszym groniebaassiia lubi tę wiadomość
-
hej hej;_)
folwarku gratuluje cienia! nie moze byc inaczej jak stan dwupaka! ;-*
ja dzis caly dzien w pracy tak mnie boli brzuch na okres ale nie moge dostac , pewnie przez dup. jutro juz nie biore tabletek to pewnie dostane.
maz wyjechal wlasnie do De wiec jestesmy z Nadia same..;(zFolwarku lubi tę wiadomość
Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
Najmłodsza_staraczka wrote:zFolwarku moje gratulacje kochana! Tak się cieszę, że Ci się udało !!! :*
AJA_S słoneczko ! głowa do góry kochanie. Na pewno wszystko się ułoży.. po burzy wreszcie musi wyjść słońce!
Nie mam czasu nadrobić wszystkiego, bo tonę w książkach
Ale wpadłam się pochwalić, że pierwszy egzamin w sesji zdany ! -
baassiia wrote:Hej dziewczyny, moge dolaczyc? Jestem mama 8.5 mies coreczki i chcemy starac sie o braciszka, ale siostrzyczka tez oczywiscie mile widziana ostatni okres 15 listopada, wiec nastepne plodne koncem grudnia dopiero. W pierwsza ciaze zaszlam bardzo szybko, ale teraz zastanawiam sie jak to bedzie po przez mega ciezkie pierwsze miesiace dlugo nie mialam okresu (mimo, ze nie karmilam od 5t.z). W pazdierniku dostalam pierwszy okres wywolany duphaston-em a w listopadzie juz normalnie bez lekow.
baassiia lubi tę wiadomość
-
Mami30 wrote:hej hej;_)
folwarku gratuluje cienia! nie moze byc inaczej jak stan dwupaka! ;-*
ja dzis caly dzien w pracy tak mnie boli brzuch na okres ale nie moge dostac , pewnie przez dup. jutro juz nie biore tabletek to pewnie dostane.
maz wyjechal wlasnie do De wiec jestesmy z Nadia same..;( -
Mamy 21wiek a wody od 3godzin nie ma cale osiedle.Niby awaria jest i rano powinna być.Moje dziecię dostalo szalu ze raczki nie może umyć po skorzystaniu z wc.Cala klatka ja slyszala.Przynioslam wode ze zbiornika postawionego kolo klatki a ona w ryk ze zimna mimo ze dolałam podgrzanej wody.Jeszcze sama jestem to musiałam biegiem po wode żeby Niki sobie krzywdy nie zrobila.Ciekawy piątkowy wieczór się zaczął;)he he
-
magroz26 wrote:Mamy 21wiek a wody od 3godzin nie ma cale osiedle.Niby awaria jest i rano powinna być.Moje dziecię dostalo szalu ze raczki nie może umyć po skorzystaniu z wc.Cala klatka ja slyszala.Przynioslam wode ze zbiornika postawionego kolo klatki a ona w ryk ze zimna mimo ze dolałam podgrzanej wody.Jeszcze sama jestem to musiałam biegiem po wode żeby Niki sobie krzywdy nie zrobila.Ciekawy piątkowy wieczór się zaczął;)he he
Uwielbiam takie atrakcje Ech...magroz26 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:baassiia. Witaj i powodzenia życzę
magroz26. Urocza Twoja mała -
hejka pierwszy dzien od 6 dni gdzie nie musialam wstawac do pracy o 7 rano.. cudownie. Prace zaczynam od 13stej ale dzis pracuje w domku mam szkolenia zawodowe gdyz jestem makijazystka wiec zupelnie inaczej sie pracuje niz u kogos..
laski czy po dup cykl od razu wam sie wydluzał? nadal nie mam okresy a powinnam dostac cos kolo 30-1go.?Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualnyMami30 wrote:hejka pierwszy dzien od 6 dni gdzie nie musialam wstawac do pracy o 7 rano.. cudownie. Prace zaczynam od 13stej ale dzis pracuje w domku mam szkolenia zawodowe gdyz jestem makijazystka wiec zupelnie inaczej sie pracuje niz u kogos..
laski czy po dup cykl od razu wam sie wydluzał? nadal nie mam okresy a powinnam dostac cos kolo 30-1go.? -
Witajcie kobiety mogę i ja dołączyć ? Staramy się z mężem od marca br ale coś mi mówi że 2017 będzie dla nas szczęśliwy
baassiia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny