nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:Jest cień. Nie mogę spać już...
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja prolaktyne robiłam w drugim dniu miesiączki pozniej w ovu i później przed kolejna miesiączką.Tak zalecil żeby sprawdzić jak ta prolaktyna u mnie się zachowuje.Pytalam ginki czy można badan sobie w konkretnych dniach to powiedziała ze kiedy chce moge badan tylko powiedziała żeby conajmniej dwa dni przed badaniem powstrzymywać sie od serduszkowania i nie drażnić brodawek bo wtedy wynik wyjdzie wysoki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 07:58
-
AJA_S wrote:Średnio
cały ten miesiąc jakiś parszywy i grudzień zdaje się taki sam.
W styczniu badanie nasienia i androlog B.
Bo jeśli 2017 nie zaowocuje to się poddaje.
Jeszcze we wtorek byłam u dentysty... Teraz w mikołajki będę miała kanałowe... Panicznie się boję. A tak mnie wymęczył, że już nawet nie robił od razu tylko zakleił dziurę by mnie nie drażniło... Ale często się odzywa.
Śnią mi się głupoty...
Chyba depresja mnie łapie... Ale nie... Tu raczej nie chodzi o starania
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Sonia. Pierwszy raz o tym slysze i nie wydaje mi sie, zeby to byla prawda. Ja raczej nie ufam lekarzom w UK. Czy to GP Ci powiedzial? Oni nie sa zbyt dobrze wyksztalceni. Jakie by bylo uzasadnienie dla tej teorii?
AJA. Milo Cie widziec Nie poddawaj sie kochana
ZFolwarku. Gratuluje! Ktory to dpo?zFolwarku lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Sonia. Pierwszy raz o tym slysze i nie wydaje mi sie, zeby to byla prawda. Ja raczej nie ufam lekarzom w UK. Czy to GP Ci powiedzial? Oni nie sa zbyt dobrze wyksztalceni. Jakie by bylo uzasadnienie dla tej teorii?
AJA. Milo Cie widziec Nie poddawaj sie kochana
ZFolwarku. Gratuluje! Ktory to dpo?
To jest dzis 13 dpo. Powtorze pewnie pojutrze. Tak mysle. Jestem w szoku. Nie wiem jak to mozliwe...Annie1981 lubi tę wiadomość
-
zFolwarku jeszcze nie gratuluję ale trzymam kciuki by cień szybko zciemniał :*
Annie was też ♡
Margoz ja już mam cały plan. W styczniu badanie nasienia i androlog, ja przy okazji zapytam o wrogość śluzu może dostanę jakąś ulotkę czy coś. W lutym moje hormony i ewentualnie gin albo endo w marcu myślę by z B wyznaczyć już datę ślubu.... fakt faktem dopiero na 2019, bo w maju 2018 komunia siostrzenicy
W marcu też mam zamiar walczyć z moim ojcem by pogodził się z wujkiem bo nie wyobrażam sobie ślubu bez mojej rodziny
No i w tym roku bez wakacji... chcemy zmienić ogrzewanie z centralnego na gazowe bo teraz nie ma komu palićzFolwarku lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
zFolwarku wrote:To jest dzis 13 dpo. Powtorze pewnie pojutrze. Tak mysle. Jestem w szoku. Nie wiem jak to mozliwe...
Ja się domyslam jak to możliwe Trzymam za Ciebie mega mocno kciuki Ja mam nadzieję, że grudzień będzie naszym miesiącem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 11:41
SusannaDean, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
zFolwarku moje gratulacje kochana! Tak się cieszę, że Ci się udało !!! :*
AJA_S słoneczko ! głowa do góry kochanie. Na pewno wszystko się ułoży.. po burzy wreszcie musi wyjść słońce!
Nie mam czasu nadrobić wszystkiego, bo tonę w książkach
Ale wpadłam się pochwalić, że pierwszy egzamin w sesji zdany !AJA_S, zFolwarku lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Najmłodsza_staraczka wrote:zFolwarku moje gratulacje kochana! Tak się cieszę, że Ci się udało !!! :*
AJA_S słoneczko ! głowa do góry kochanie. Na pewno wszystko się ułoży.. po burzy wreszcie musi wyjść słońce!
Nie mam czasu nadrobić wszystkiego, bo tonę w książkach
Ale wpadłam się pochwalić, że pierwszy egzamin w sesji zdany !
Gratulacja Ja dziś idę do promotora zapytać co z moją pracą magisterską... Może ją łaskawie sprawdził... -
Hej dziewczyny, moge dolaczyc? Jestem mama 8.5 mies coreczki i chcemy starac sie o braciszka, ale siostrzyczka tez oczywiscie mile widziana ostatni okres 15 listopada, wiec nastepne plodne koncem grudnia dopiero. W pierwsza ciaze zaszlam bardzo szybko, ale teraz zastanawiam sie jak to bedzie po przez mega ciezkie pierwsze miesiace dlugo nie mialam okresu (mimo, ze nie karmilam od 5t.z). W pazdierniku dostalam pierwszy okres wywolany duphaston-em a w listopadzie juz normalnie bez lekow.
-
nick nieaktualny