nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Testy wychodziły mi negatywne ale lekarka mimo wszystko kazała mi nie wierzyć negatywom bo ona po badaniu stwierdziła ze coś się szykuje Dostałam wtedy tez jakieś leki i luteine pod język po 2 tygodniach zobaczyłam fasolkę na USG W 8tc zaczelam mocno krwawic ale dostalam zastrzyk i udalo sie powstrzymac krwawienie i skurcze
Verdure lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:Testy wychodziły mi negatywne ale lekarka mimo wszystko kazała mi nie wierzyć negatywom bo ona po badaniu stwierdziła ze coś się szykuje Dostałam wtedy tez jakieś leki i luteine pod język po 2 tygodniach zobaczyłam fasolkę na USG W 8tc zaczelam mocno krwawic ale dostalam zastrzyk i udalo sie powstrzymac krwawienie i skurcze
-
Verdure wrote:Witajcie, jeśli pozwolicie dołączę do " niepoddających się" po ponad 4 latach walki, załamań, deprechy i wciąż na nowo rozbudzanej nadziei nadal walczę może w 2017 roku w końcu dane będzie zostać mamą
Witaj
A myślałam, że 3lata to długooo
Także ten...
Będziemy mamami w 2017!?Verdure lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
SusannaDean wrote:ale jaja, ale na becie nie byłaś?
Od stycznia wracam pod jej opiekę moze z jej podejsciem i wiedza znow sie udaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 17:46
-
nick nieaktualny
-
Więc czekamy tydzień i nie załamujemy się ja czekam na owu a SusannaDean na II kreseczki Będzie dobrze
Kto jeszcze testuje ? Kto czeka na owu? -
nick nieaktualny
-
Susanna. A czemu test zrobilas po poludniu. Przed @ testy popoludniowe nic nie wnosza. Niektorym pozytyw wychodzi dopiero 17 dpo, wiec nie panikuj
Verdure. Witaj i zycze powodzenia
Ja 3dpo. Testuje 19 grudnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 18:29
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Susanna. A czemu test zrobilas po poludniu. Przed @ testy popoludniowe nic nie wnosza. Niektorym pozytyw wychodzi dopiero 17 dpo, wiec nie panikuj
Verdure. Witaj i zycze powodzenia
Ja 3dpo. Testuje 19 grudnia.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Verdure witaj
Susanna musisz być dobrej myśli że test za wcześnie
Małego mojego musiałam dzisiaj położyć wcześniej już spać bo nie do wytrzymania był już. Wczoraj nie mógł zasnąć przez ten kaszel to dzisiaj odeśpi i mam nadzieję jutro humor lepszy -
nick nieaktualnyCarPer wrote:Po tych objawach o ktorych pisałaś to byłam pewna ze beda dwie krechy!
Powtórz jutro z porannego moczu bo przed terminem @ to nie warto sprawdzać w ciagu dnia. Trzymam kciuki!!! -
Susanna się nie rozwalaj
Będzie ok zobaczysz -
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Susanna. I wlasnie dlatego nie warto robic testow przed @. Tylko sie katujemy tym czy wynik prawidlowy
AJA. Jezeli Cie to nie stresuje to pewnie warto. Jezeli stresuje to nie polecam
No właśnie z tym nie stresowaniem by było ciężko.
A z drugiej strony tak ten cykl odpuściłam, że nie wiem czy owulacja była nic nie czułam takiego typowego oprócz na początku cyklu infekcji... nie wiem czy to nie przez wiesiołka eh i tak nie dobrze i tak źle
Tak czy siak i tak by było tylko dla mojej informacji bo w styczniu najpierw B a potem w lutym ja17.11.17-poronienie całkowite