nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Susanna dobra strategia
Mnie piersi wogóle nie bolą ... Jedynie te kłucia w jajnikach. Dzisiaj się coś lewy bardziej odzywa.
Najmłodsza staraczka Ty miałaś taki ładny wynik proga, trzymam kciuki naprawdę, musi się udać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Czesc dziewczyny.
Wczoraj zginął mój ukochany Wujek-brat mojej Mamy... pokonał raka tarczycy a kuzwa zginął pod kołami samochodu...
http://m.trojmiasto.pl/wiadomosci/Smiertelne-potracenie-pieszego-w-Sopocie-n108144.html
Współczuję
Kobiety ja pezywitam Was dzis z uśmiechem:) temp nie spada nadal, śluz od dwoch dni piekny kremowy, cycki ważą tone chyba ale nic kobiecie nie poprawia tak humoru jak zakupy na ktore sie dzis wybieram
Dzień dobry kobiety!!! -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Czesc dziewczyny.
Wczoraj zginął mój ukochany Wujek-brat mojej Mamy... pokonał raka tarczycy a kuzwa zginął pod kołami samochodu...
http://m.trojmiasto.pl/wiadomosci/Smiertelne-potracenie-pieszego-w-Sopocie-n108144.html -
Sunshine. Tak, ja pije siemie lniane. Zadzialalo juz po 2 tygodniach, w przeciwienstwie do wiesiolka.
Sa dwa sposoby. Pierwszy - gotujesz dwie lyzki siemienia zalanego szklanka wody przez 10 min i potem odcedzasz.
Drugi - zalewasz goraca woda dwie lyzki siemienia i odstawiasz pod przykryciem na godzine.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Sunshine. Tak, ja pije siemie lniane. Zadzialalo juz po 2 tygodniach, w przeciwienstwie do wiesiolka.
Sa dwa sposoby. Pierwszy - gotujesz dwie lyzki siemienia zalanego szklanka wody przez 10 min i potem odcedzasz.
Drugi - zalewasz goraca woda dwie lyzki siemienia i odstawiasz pod przykryciem na godzine.
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
Zakupy bardzo udane
Kobiety mam do Was pytanie czy te plamienie które miałam mogło być @? tylko dwa dni widziałam krew i to w niewielkich ilościach a teraz się czuje jakbym była przed owu a nie przed @... sama nie wiem już o co chodzi w tym grudniu
OwuFriend zaznacza nawet lekkie krwawienie jako nowy cykl ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 11:06
-
hejka
madziulla bardzo wspolczuje, bardzo, to wielka tragedia badzcie dzielni..;(
Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
No to w takim razie mam 12dc Nowe szanse nowe nadzieje ...
Gdyby tak to liczyć to tłumaczyłoby stabilność temp i śluz ...
Kochane a jak u Was dziś samopoczucie? -
okaże się po obserwacji ale ja mam późną owulacje bo i cykle 30-35 dni
-
To trzeba czekać na owu i działać
Ja dzisiaj siedzę i ziewam Wypiłam kawę ale nic nie pomaga... Odliczam dni do testowania, jak ja się już nie mogę doczekać. Chociaż myśli mam mieszane...