nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AJA takie dzieci najfajniejsze wesoło będziesz miała
Karola wypij sobie czarna herbatę ona działa lepiej niż kawa i na dłużej
Czekam na owu i mam nadzieje ze dzięki temu ze idą święta i skupiam się głownie na Gwiazdce to może się udać i będę miała pienny prezent na Nowy Rok bo kolejna @ akurat na Sylwestra przypada
Teraz zabieram się za sprzątanie bo masa roboty a Święta z 2 tygodnie -
OjMarys. Moze owu teraz bedzie szybciej
OF nie wyznaczy nowego cyklu jezeli wpiszesz plamienie, bo slabe krwawienie to faktycznie juz nowy.
Ja tez licze na to, ze swieta nas rozluznia i potem posypia sie dwie kreseczkiOjMaryś lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Karola555 wrote:AjA to trochę Ci uszy spuchną od nawijania hihi
Karolcia to dobrze, że dochodzisz do siebie No i najważniejsze ze te badania są ok, można się tylko cieszyć.
Ojj dziewczyny jak ja się ciesze, że te jajowody są drożne! Ciągle sobie wmawiałam, że pewnie po tej operacji wyrostka mam zrosty itp a okazało się, ze jest ok i teraz mam tak cholerny komfort psychiczny... no czuję sie jakbym już była w tej ciąży Taka szczęśliwa hehe
AJA_S, OjMaryś, Karola555 lubią tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Ojj dziewczyny jak ja się ciesze, że te jajowody są drożne! Ciągle sobie wmawiałam, że pewnie po tej operacji wyrostka mam zrosty itp a okazało się, ze jest ok i teraz mam tak cholerny komfort psychiczny... no czuję sie jakbym już była w tej ciąży Taka szczęśliwa hehe
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:OjMarys. Moze owu teraz bedzie szybciej
OF nie wyznaczy nowego cyklu jezeli wpiszesz plamienie, bo slabe krwawienie to faktycznie juz nowy.
Ja tez licze na to, ze swieta nas rozluznia i potem posypia sie dwie kreseczkiKarooolcia :) wrote:Ojj dziewczyny jak ja się ciesze, że te jajowody są drożne! Ciągle sobie wmawiałam, że pewnie po tej operacji wyrostka mam zrosty itp a okazało się, ze jest ok i teraz mam tak cholerny komfort psychiczny... no czuję sie jakbym już była w tej ciąży Taka szczęśliwa heheSusannaDean wrote:13 dpo ale negatyw popołudniuAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam pytanie. Dziś 13 dpo, test negatywny, wiem co to znaczy. Jednak mój lekarz kazał mi dopiero 7 dni po terminie @ zrobić test i dopiero wtedy odstawić duphaston. Pytanie do was, czy jest sens się tego słuchać czy z racji braku ciąży już mogę odłożyć???
-
ja mialam brac dupka tylko 10 dni po owulacji wiec nie bardoz moge pomoc w tej kwesti, byc moze nic straconego u Ciebie tylko za wczesnie.Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie, jeśli pozwolicie dołączę do " niepoddających się" po ponad 4 latach walki, załamań, deprechy i wciąż na nowo rozbudzanej nadziei nadal walczę może w 2017 roku w końcu dane będzie zostać mamą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 16:53
AJA_S lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:mam pytanie. Dziś 13 dpo, test negatywny, wiem co to znaczy. Jednak mój lekarz kazał mi dopiero 7 dni po terminie @ zrobić test i dopiero wtedy odstawić duphaston. Pytanie do was, czy jest sens się tego słuchać czy z racji braku ciąży już mogę odłożyć???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 17:05
-
nick nieaktualny