nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPolecam staraczkom dong quai na poprawę owulacji Ja przy tym zaszłam...nieszczęśliwie ale jednak
Co do tych pęcherzyków, najmłodsza, przy pcos jest ich duuużo a to sie nijak ma do kilku podczas wyboru do dojrzewania pecherzyka dominującego Wyczytałam, że może być tak jeśli ten dominujący ma jednak kilka pęcherzyków konkurencyjnych, wtedy stawia na jakość. Jak jest jeden jedyny moze być bezwartościowy, stąd clo tak dobrze sobie radzi -
Super ze grono sie powiększa.Bedzie wesoło cos czuje.U mnie cos czuje 15cs dobiega końca.Czuje to od paru dni.Odpoczne na czas wyczekiwania na wyniki psychicznie.Zajme sie innymi sprawami.A pozniej wracam z naladowanymi akumulatorami i nie odpuszczę.Porobie moze jakies inne badania z nudów choc i tak większość mam zrobionych i sa dobre.
-
SusannaDean wrote:Polecam staraczkom dong quai na poprawę owulacji Ja przy tym zaszłam...nieszczęśliwie ale jednak
Co do tych pęcherzyków, najmłodsza, przy pcos jest ich duuużo a to sie nijak ma do kilku podczas wyboru do dojrzewania pecherzyka dominującego Wyczytałam, że może być tak jeśli ten dominujący ma jednak kilka pęcherzyków konkurencyjnych, wtedy stawia na jakość. Jak jest jeden jedyny moze być bezwartościowy, stąd clo tak dobrze sobie radzi -
SusannaDean wrote:Polecam staraczkom dong quai na poprawę owulacji Ja przy tym zaszłam...nieszczęśliwie ale jednak
Co do tych pęcherzyków, najmłodsza, przy pcos jest ich duuużo a to sie nijak ma do kilku podczas wyboru do dojrzewania pecherzyka dominującego Wyczytałam, że może być tak jeśli ten dominujący ma jednak kilka pęcherzyków konkurencyjnych, wtedy stawia na jakość. Jak jest jeden jedyny moze być bezwartościowy, stąd clo tak dobrze sobie radzi
Ta teoria brzmi w sumie bardzo sensownie
Dobrze wiedzieć, może kiedyś mi zniknie pcos i będe mogła się cieszyć, z większej ilości pęcherzyków, haha02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Ja gdzies czytałam ze dziewczyna miala próbkę z Luf i pęcherzyki nie chciały pęknąć mimo podania pregnylu dopiero poszlo po pregnylu i jakimś innym leku jednocześnie.Tylko niestety Malo lekarzy sie zna na tym i chce pomóc żeby w koncu sie udalo.
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Ta teoria brzmi w sumie bardzo sensownie
Dobrze wiedzieć, może kiedyś mi zniknie pcos i będe mogła się cieszyć, z większej ilości pęcherzyków, haha -
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Czy myślicie, że rozpoczęcie nowego cyklu z samym wiesiołkiem coś da, czy jeszcze coś by się przydało na zwiększenie powodzenia tego cyklu?
-
sheerah24 wrote:Czy myślicie, że rozpoczęcie nowego cyklu z samym wiesiołkiem coś da, czy jeszcze coś by się przydało na zwiększenie powodzenia tego cyklu?
-
sheerah24 wrote:Czy myślicie, że rozpoczęcie nowego cyklu z samym wiesiołkiem coś da, czy jeszcze coś by się przydało na zwiększenie powodzenia tego cyklu?
-
Annie1981 wrote:Witam. Bardzo mi sie podoba tytul tego watku
Ja mam 35 lat i staram sie o pierwsze dziecko, wiec zbyt wiele czasu nie mam i w 2017 musi sie udac!
W grudniowym cyklu klade nacisk na odpuszczenie presji i na zwiekszenie wiary i zaufania, ze uda mi sie zrealizowac moj cel -
Tak słyszałam, że od 1 dnia cyklu do owulacji. Czy rozumiem, że jeśli test owulacyjny pokaże mi dwie kreski przed owulacją, mam na myśli wynik pozytywny, to już mam odstawić wiesiołka, czy powiedzmy dzień później?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 19:38
-
Hej laski, i ja się dołączam
SusannaDean, gdzies juz czytalam dobre rzeczy o dong quai. Mozna je dostac normalnie w aptece czy tylko przez internet? Brałas z konsultacją lekarza czy sama zgodnie z ulotką?
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
Hej dziewczyny, zapisuje sie Ja rowniez licze, ze w roku 2017 zostane ponownie mama, czego i Wam zycze Na razie starania na luzie, mozna uznac, ze to drugi cykl staran. Z tym,ze pierwsza miesiaczke po wyjeciu implanta dostalam 18 listopada, wczesniej mialam krwawienie z odstawienia. Wiec to pierwszy cykl po miesiaczce
Dwa dni temu dowiedzialam sie, ze po raz drugi mama zostanie moja siostra. Niestety jej pierwsze dziecko synek zmarl, gdy mial 9 miesiecy ;( W Listopadzie minelo 5 lat, dwa dni po rocznicy jego smierci zrobila test i wielka radosc 3 lata sie starali. Licze, ze bedziemy mialy dzieciaczki z tego samego roku
Od jakiegos czasu mam wrazenie, ze na ulicy roi sie od ciezarnych kobiet. U mnie wsrod znajomych rowniez...Tynastka lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Witam. Bardzo mi sie podoba tytul tego watku
Ja mam 35 lat i staram sie o pierwsze dziecko, wiec zbyt wiele czasu nie mam i w 2017 musi sie udac!
W grudniowym cyklu klade nacisk na odpuszczenie presji i na zwiekszenie wiary i zaufania, ze uda mi sie zrealizowac moj cel
UDA SIE! Zdazysz!Annie1981 lubi tę wiadomość
-
dziekuje dziewczyny za dołączenie do mojego wątku bardzo mi miło że skorzystałyscie z zaproszenia.większosc z was znam z innych watków a reszte poznan tu na swoim.witam was serdecznie.wiadomo w kupie siła i rażniej zniesc trudy staran.widze że wsród nas sa też mamy starające sie o 2 dziecko tak jak ja
Tynastka, zFolwarku lubią tę wiadomość