nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka☺ oby faktycznie sie udalo. Nie wiem tylko jak mam dupka przyjmowac..Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agik. Zgadzam się z lekarzem, że stres to wróg płodności, więc trzeba nad tym popracować. Z drugiej strony monitoring w jednym cyklu też mógłby uspokoić, że wszystko w porządku.
Selina. Witaj. U sióstr coś konkretnego znaleźli co przeszkadza w zajściu?
Właśnie, ja też dziś muszę zamówić testy owu.
Dziś kolejny negatyw, więc czekam jutro na @ i zaczynam kolejny cykl.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez zaczelam od tego cyklu robic testy-w sumie nie wiem czy mowic o tym lekarzowi, bo on i tak uwaza, ze chyba troche przesadzam ekhm.
Wczoraj mialam jasny pasek, wiec chyba nadchodzi owu. Choc ja tak nie mam, ze mam faze na sluz i jak pozytywny test, to wtedy dzialamy, tylko zawsze jest spontanicznie. Jakos nie wyobrazam sobie kochac sie z mezem tylko dlatego ze owu mam i to na pewno ten czas wydaje mi sie ze pod taka presja sie nie udaje.
Chcialam sprawdzic czy w ogole mam owulacje, czy ten Clo przez 2 cykle w ogole cos daly.
Annie u siostr w sumie nie wiem co znalezli. U jednej wiem, ze przeszkoda byla przewlekla choroba (nie ginekologiczna) i jak sie jej poprawilo, to wtedy sie udalo a u wgiej nie mam pojecia, niestety nie rozmawiamy o tym a moze powinnysmy... Lata mijaja i cisza a jest duzo starsza -
Agik wrote:A jak Ci zalecił lekarz?Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualnyMami30 wrote:Wyznaczyla ze najbardziej plodny dzien to 17 dc czyli teraz dopiero 21 grudnia wedlug ostatniej wizyty u niej i zaraz po tym dniu mam brac dupka 10 dni. Ale test ovu byl wczoraj pozytywny. Czyli szybciej
-
Selina wrote:Annie u siostr w sumie nie wiem co znalezli. U jednej wiem, ze przeszkoda byla przewlekla choroba (nie ginekologiczna) i jak sie jej poprawilo, to wtedy sie udalo a u wgiej nie mam pojecia, niestety nie rozmawiamy o tym a moze powinnysmy... Lata mijaja i cisza a jest duzo starsza
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Czyli chyba nie ma jakiejś jednej przyczyny, która mogłaby mieć na Was wszystkie wpływ. Życzę Ci, aby jak najszybciej się udało
-
Selina nie wiem jaki masz kontakt z siostrami ale jesli bliski to rozmowa duzo daje.
Mi tez to zajęło rok zanim zaczelam o tym mowić i z siostrami normalnie rozmawiać, chociaz bardzo czesto one nie maja pojecia o czym ja mowie... nie wiedza bi nigdy tego nie doświadczyły. O to jest za frustracja kiedy sie starasz a nic nie wychodzi. Mam dwie siostry i obie zaszły w pierwsze ciaze w pierwszych trzech miesiącach. W druga ciaze obie tez za pierwszym razem. i wszyscy sie zastanawiają co jest ze mna nie tak. Dwa lata zaraz mija. I ciazy nigdy nie było. -
CarPer. To musi być bardzo trudne. Trzymam za Ciebie kciuki, aby się udało
Mnie dziś niestety nawiedziła @, więc zaczynam 6 cykl starań. Dzisiaj jest mi przykro, ale jutro biorę się w garść, dalej pracuję nad pozytywnym myśleniem i wizualizacjami. Na pewno się uda
annie tak trzymaj;*
laski zrobilam dzis test owulacyjny ale ten z allegro i kreska juz taka slaba czyli ze co ze po owulacji? wczoraj robilam jednoczesnie dwa testy te z allegro i ten z rossmana i ten z rossmana byly dwie krechy mocne a ten z allegro kreska slabiutka?
Annie1981 lubi tę wiadomość
Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
CarPer wrote:Selina nie wiem jaki masz kontakt z siostrami ale jesli bliski to rozmowa duzo daje.
Mi tez to zajęło rok zanim zaczelam o tym mowić i z siostrami normalnie rozmawiać, chociaz bardzo czesto one nie maja pojecia o czym ja mowie... nie wiedza bi nigdy tego nie doświadczyły. O to jest za frustracja kiedy sie starasz a nic nie wychodzi. Mam dwie siostry i obie zaszły w pierwsze ciaze w pierwszych trzech miesiącach. W druga ciaze obie tez za pierwszym razem. i wszyscy sie zastanawiają co jest ze mna nie tak. Dwa lata zaraz mija. I ciazy nigdy nie było.
Bioże jak ja Cię dobzre rozumiem... u mnie to samo... ja juz ok 15cs (straciłam rachunę) i nadal nic... a badania książkowe -
nick nieaktualny
-
Mami30. Test z rossmana był pozytywny wczoraj? A dziś robiłaś?
Ciężko stwierdzić, bo one mogą mieć różne czułości. Powinnaś porównywać allegrowe do allegrowych a rossmanowe do rossmanowych. Nie mieszaj, bo nigdy nic nie wyczytasz.
nick nieaktualnyCarPer kontakt mamy dobry ze sobą, ale nigdy nie rozmawiałyśmy na tego typu tematy. W ogóle w domu się o tym nie rozmawia, nikt nie chce wywierać nacisku - co też w sumie zrozumiałe.
Za to teściowie mnie dobijają... już słyszałam pytanie "Co tak długo Wam to zajmuje?", no zatkało mnie! Ja się zaśmiałam, że bez przesady (to parę miesięcy w końcu a nie lat, choć owszem chciałoby się od razu) a mąż zmienił temat, też nie chciał o tym rozmawiać.
Niby rozmowa to dobre lekarstwo, ale chyba musiałybyśmy być pijane by o tym swobodnie pogadać Może się kiedyś uda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzkoda slow na takie teksty.. Teraz pewnie bym juz wybuchla jakby mnie ktos zapytal oj taaak zeby juz wiecej ta osoba nie robila slowami nikomu krzywdy...bo niewiadomo jaka historia sie kryje i jakie dramaty za dlugo bezdzietnymi parami,malzenstwami...
AJA_S, Annie1981 lubią tę wiadomość