nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Idź do tego psychologa dziołcha
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:To ok rozumiem wiec jak wytlumaczyc to ze w ciazy bardzo czesto tez mialam sluz rozciagliwy a detektor ciazy tez oznaczyl to jako objaw ciazowy, no chyba ze juz na serio jestem wariatka mialam wodnisty sluz w tym cyklu raz tylko wlasnie w okolicach wyznaczonej owulki niewiem moj organizm glupieje albo ja cała
Niestety nie wiem jaki związek moze miec sluz płodny w czasie owulacji z tym ciazowym bo w ciazy jeszcze nie byłam. Wiem tylko ze w ciazy jest raczej śluz kremowy w tej wczesnej... o rozciągliwy nigdzie nie czytałam. Ale jak wiesz objawy po zagnieżdżenia sa bardzo rożne.
A detektor ciazy to jedynie punkty sumuje. W zależności od objawów. Tak jak piszą, te objawy przed zagnieżdżeniem, dla jednych sa juz dosyc wyczuwalne dla innych nie sa zupełnie...
tak samo mowia aby nie porównywać jednej ciazy do drugiej bo maga sie objawiać zupełnie rożnie. -
CarPer w zupełności się z Tobą zgadzam że kazda kobieta czuje inaczej i kazda ciaza moze przebiegac inaczej, poczekamy zobaczymy co to wyjdzie z tego okresu Mnie dzis rano tak ucieszył skok temp ze cały dzień chodze i sie usmiecham i Wam tez wysyłam uśmiechyMagdusia06 wrote:Przynajmniej wiem co mnie czeka:-)
Magdusia06, Annie1981, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yvonne. Dziekuje, ja tez za Ciebie trzymam kciuki.
OjMarys. Po owu sluz rozciagliwy nie powinien juz wystepowac, moze dlatego OF glupieje i nie potwierdza.
Moze u Ciebie dopiero bedzie owu, bo dosc ostry skok temp. Jak testy?
Super, ze masz juz wizyte u terapeuty Mi tez by sie przydala, ale dostep mam bardzo utrudniony w UK.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Su nic tylko sie cieszyc☺ moja kuzynka urodzila synka co 2 dzien mam zdjecia wysylane.. slodziakMama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualnyMami30 wrote:Su nic tylko sie cieszyc☺ moja kuzynka urodzila synka co 2 dzien mam zdjecia wysylane.. slodziak
No mam plamienie dziś ale lipa 7 dni przed @ co najmniej i jeszcze na luteinie -
su moze tylko na plamieniu sie zakonczy;) mi jak teraz sie nie uda to przestaje fiksowac i brac dupka. jak bedzie to bedzie ale najpierw musze zadbac o siebie i schudnac ze 20 kilo.. bo czuje sie koszmarnie.Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Yvonne. Dziekuje, ja tez za Ciebie trzymam kciuki.
OjMarys. Po owu sluz rozciagliwy nie powinien juz wystepowac, moze dlatego OF glupieje i nie potwierdza.
Moze u Ciebie dopiero bedzie owu, bo dosc ostry skok temp. Jak testy?
Super, ze masz juz wizyte u terapeuty Mi tez by sie przydala, ale dostep mam bardzo utrudniony w UK.
Su wiem jak jest z jednej strony super wiadomosc a z drugiej troszke przykro... -
nick nieaktualny
-
Jak dowiedziałam sie ze moja siostra w 5 mies. to z radochy sie łzy zakrecily ale tez przeszła myśl i takie kłucie że dlaczego mi sie nie udało
marciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widocznie to normalne
-
Hejo☺ jamam problem z jutrem.. nie wiem czy moge pic czy nie.. czuje ze nie jestem w ciazy sle jak jestem i sie napije?? Myslicie ze test ciazowy z jutra 13dpo bedzie adekwatny? Wczoraj wyszedl negatyw a nie wiadomo kiedy ta owulka bylaMama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych.