X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024
Odpowiedz

Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024

Oceń ten wątek:
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    A ja jestem totalnie nie w temacie gier. Nigdy mnie do nich nie ciągnęło 🫣

No i spoko, dla każdego coś innego. :D ja jestem typowym graczem, za to mój mąż w ogóle nie lubi za bardzo, jedyna graa w jaka gra to far cry i kiedyś grał w settlersy, czasem ze mną zagra w jakiś mortal combat.
    Ostatnio mnie zdziwił bo zaczął w jakąś przegladarkowa strategie grać i się wciągnął 😅

Ach i jeszcze za dzieciństwa przerobiłam wszystkie gry z władcy pierścieni, grałam dużo z bratem, ach co to były za czasy, chciałabym się di nich cofnąć chociaż na kilka dni ❤️

Dziewczyny, tulę za kolejne małpy 🫂🫂🫂 i nie puszczam kciuków, żeby nam się ten miesiąc odczarował trochę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2024, 08:27

DreamBee, almost.there lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Aurora13 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siasi wrote:
    Myślę, że najlepiej skontaktować się z kliniką.
    Ja na razie nie korzystam jednak pracuje medycznie. Większość lekarzy już od poniedziałku na urlopie i nie przyjmują pacjentów. Jedynie lekarze dyżurni. W wigilię to na całą dużą placówkę jeden lekarz dyżurny a reszta do personel średni. Jednak pracujemy ale na minimum. Więc najlepiej skontaktować się wcześniej z kliniką bo jak będą pracować to mogą być okrojone grafiki ☺️
    Ja też jestem pracownikiem służby zdrowia, u mnie w ogóle nie ma lekarzy w tym czasie. 🙈 właśnie się umówiłam, mam monitoring w Wigilię 🤷‍♀️, bo będzie to 9 dc. Trochę się obawiam, że jeszcze nie będzie widać z której strony jest pecherzyk dominujący. Pytalam na wizycie czy to, że mam owulacje w okolicy 18 dc nie oznacza, że 9 dc będzie za wcześnie, ale lekarz powiedzial że nie. 🤔

Siasi lubi tę wiadomość

👩31l.🧔31l. 🐕‍🦺🐕

starania od 01.2023

08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód

AMH - 1.020

3 x IUI ❌

I IVF - 07.2025 ❌
    II IVF - 08.2025

Musi tylko to wytrzymać serce
    Zaraz przyjdzie odwilż
    Zniknie to napięcie
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ sobie robi ze mnie żarty. Dziś 32dc, poprzedni cykl 26dni… w ostatnich dwóch latach najdłuższe cykle trwały 30dni. Więc traktuje to juz jako spóźnienie. Jutro zrobię test i pójdę na betę jak nie nadejdzie. W sobotę była piękna biel.
    Cyce jak donice, ale dziś już bardzo nie bolą. Oprócz cyckow twarz w wulkanach a miałam spokój z trądzikiem już bardzo długo. Nie zanosi się na małpę bo cały czas mam świetny humor i nie mam spadku formy więc PMS łaskawy.
    Nie wydaje mi się również żeby to była ciąża więc po prostu jakiś głupi bardzo długi cykl.
    I robię się zła bo nici z owulki w święta, nawet do Sylwestra nie nadejdzie. A akurat będzie dużo czasu na dzialanie a po nowym roku ogień w pracy wiec i moce będą mniejsze 😔

🧩 11cs o brakującego puzzelka. To nie jest nasza wiosna 💔
    ⏸️ Kwiecień 2025- 9dpo, cień cienia
    💌 (6t0d) pęcherzyk żółtkowy, z zarodkiem 3,6mm i echem serduszka
    💌 (7t0d) Zarodek 6.6mm, brak akcji serca 💔
    Wciąż walczymy o Ciebie 🖤

✅ szczęśliwa żona
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!

preg.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja wam polecę Red Dead Redemptio, Uncharted z większych gier jeszcze które wryły mi się w pamięć. Oprocz tego jestem fanką Crasha, Spyro - zaszłości z pierwszego PSX. :D No i lubię starsze Assasyny, bo w te nowe to nie grałam jeszcze. 😅

Z mniejszych Arise (uwielbiam za historię, muzykę, rozgrywkę), Little Nightmares, Limbo, Concrete Genie.

Ja w gimnazjum srogo mlocilam w World od Warcraft. W LoLa kiedyś próbowałam, ale community mnie całkowicie odepchnęło (nie przetrwałam wyzywania od noobow przez zdesperowanych gówniarzy na pierwszych poziomach xD). Ale ja ogolnie słaba we wszystkie gry typu Player vs Player jestem. 🤡

Vergeet lubi tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
    🌈naturals 🙈
    30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9

~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat
  • Treaclynat Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    To ja wam polecę Red Dead Redemptio, Uncharted z większych gier jeszcze które wryły mi się w pamięć. Oprocz tego jestem fanką Crasha, Spyro - zaszłości z pierwszego PSX. :D No i lubię starsze Assasyny, bo w te nowe to nie grałam jeszcze. 😅

Z mniejszych Arise (uwielbiam za historię, muzykę, rozgrywkę), Little Nightmares, Limbo, Concrete Genie.

Ja w gimnazjum srogo mlocilam w World od Warcraft. W LoLa kiedyś próbowałam, ale community mnie całkowicie odepchnęło (nie przetrwałam wyzywania od noobow przez zdesperowanych gówniarzy na pierwszych poziomach xD). Ale ja ogolnie słaba we wszystkie gry typu Player vs Player jestem. 🤡

Mój mąż właśnie gra w red dead redemption i trochę podpatruje 😃Reszty nie kojarzę.
    Ale nie zapominajmy o Tomb Raider!😃 ooo i jeszcze Uncharted😃

Co do bieli i małp, ja piernicze codziennie patrzę i liczę, że się odczaruje ten miesiąc..
    U mnie 10-11dpo, ale narazie się boję testować. Czekam na 14dpo i albo test albo małpa. No chyba, ze się złamie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2024, 09:25

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    Starania od 04.2024

💊euthyrox 25, b complex, magnez, omega+ wit DEK, inozytol, shatavari, maca, selen, cynk, laktoferyna, maślan sodu, probiotyki, witamina C, koenzym Q10, jod

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    ferrytyna - 38 (maj) - 25(lipiec)‼️
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Kwas foliowy - 14,50 ng/ml✅
    Witamina D -26 ng/ml (luty) -> 43 ng/ml (maj) -> 47 ng/ml (lipiec)
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    LH:FSH 0,91
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

Badanie nasienia ✅ morfologia 4%
    Cykle regularne 27-29 dni
  • aglo Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się sprawnie odwiedzić Alab o 7 rano. Całą wizytą razem z dojazdem zajęła mi 15 minut. U nas jakieś pustki bo kiedy tam nie jestem to nikogo nie ma.

DreamBee, Darrika, Księgowa lubią tę wiadomość

34l. 👧 36l.👦
    2019.12 - poronienie samoistne 7+6tc
    2020.11 - syn 🩵 - pPROM 35+2tc
    Nisza w bliźnie po cc🌚
    Cukrzyca ciążowa 🍫
    preg.png
    25.11.2024 OM
    20.12.2024 ⏸️
    07.01.2025 6+1 CRL 3.2mm ♥️
    28.01.2025 9+1 CRL 2.6cm ♥️
    17.02.2025 12+0 CRL 6,1cm, FHR 156 ♥️ NT 1,7mm
    18.02.2025 12+1 CRL 6,4cm, FHR 154 ♥️ NT 2,2mm
    25.02.2025 NIPT - wynik prawidłowy - chłopiec 🩵
    18.03.2025 16+1 181g 🐻
    15.04.2025 20+1 385g 🐨
    13.05.2025 24+1 713g 🦊
    10.06.2025 28+1 1280g 🐼
    01.07.2025 31+1 1853g 🐶
    22.07.2025 34+1 2650g 🦁
    12.08.2025 37+1 🩺
    19 sierpnia ? Widzimy się synku 🤩
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:

A jak nie lubię westernów to mimo wszystko mówisz, żeby na red dead się skusić? Jest na xboxie na promce, kumpel też mi polecał i nie wiem na co się skusić, ho jeszcze rozważam zakup assasins creed valhala😅
    ja też w takie gierki przeciw graczom jestem średnia, jak nie gram regularnie, swoje lata świetności w lolu czy conter strikeu mam już za sobą, za mało teraz gram, żeby mieć jakieś osiągnięcia 😆 teraz jestem typowym noobem co gra od święta i odwala głupie akcje haha ale ja się wyzywaniem dzieciaków nigdy nie przejmowałam, całkowicie to ignoruje i robię swoje 🤭

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2024, 09:41

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A grala któraś z was w Heroes? 😂

PS. Nadal nie podobają mi sie te biele 😔 przykro mi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2024, 09:55

Pogubiona lubi tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    A jak nie lubię westernów to mimo wszystko mówisz, żeby na red dead się skusić? Jest na xboxie na promce, kumpel też mi polecał i nie wiem na co się skusić, ho jeszcze rozważam zakup assasins creed valhala😅
    ja też w takie gierki przeciw graczom jestem średnia, jak nie gram regularnie, swoje lata świetności w lolu czy conter strikeu mam już za sobą, za mało teraz gram, żeby mieć jakieś osiągnięcia 😆 teraz jestem typowym noobem co gra od święta i odwala głupie akcje haha ale ja się wyzywaniem dzieciaków nigdy nie przejmowałam, całkowicie to ignoruje i robię swoje 🤭
    Według mnie to nie jest taki typowy western. Tzn mówię o drugiej części, bo jedynka jednak bardziej mi w klimatach westernu siadała.
    To w sumie sporo strzelania (głównie w prologu i w wątku głównym) ze strzelb i rewolwerów, ale świat dookoła powoduje, że ten western się gubi. Jesteś ty, koń, świat, przyroda. Potrafię grać w to kilka godzin i tylko strzelać z łuku do małych ptaszków żeby uzupelniach kolekcje albo łowić ryby, czy zwozić legendarne zwierzyny do myśliwego i produkować nowe, unikatowe futra i czapki. 🤣 Oraz galopować po ładnych okolicach i cykac fotki w trybie fotograficznym. 😁

29♀️34♂️
    ◾crossmatch 25,3%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

🌈naturals 🙈

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:

Wieki temu! Ale tak!

Księgowa lubi tę wiadomość

29♀️34♂️
    ◾crossmatch 25,3%

🌈naturals 🙈

• Treaclynat Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Ma któraś w screenach taką fajną grafikę ( od jakiejś dietetyczki z Insta) - gdzie było rozpisane jaka ilość proga to dobra/ świetna/ słaba owulacja itd?
    Wiem, że parę razy to było wrzucane, myślałam, że zrobiłam screena, a jednak nie 🤡

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    Starania od 04.2024

💊euthyrox 25, b complex, magnez, omega+ wit DEK, inozytol, shatavari, maca, selen, cynk, laktoferyna, maślan sodu, probiotyki, witamina C, koenzym Q10, jod

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

• Darrika Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:

Ja trochę grałam ale bez szału, bo z tego typu gier cisnęłam dosciples konkretnie 🤭

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

• Siasi Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:

No raczej! 😍 Heroes i Simsy to gry mojego dzieciństwa.
    Zawsze wybierałam zamek Aniołów lub Smoków. Moja taktyka z dzieciństwa to podbijanie kopalni a później zaszywanie się w zamku z obawy żeby ktoś mnie nie zaatakował. Grałam z siostrą i kuzynostwem. Najlepsza gra 👾
    W dorosłym życiu też grywałam, ale już tak nie jarało jak za dzieciaka.
    Trzecia gra to Tibia, ale dużo się przy niej stresowałam jak mnie chcieli zabić 😅 I chodziłam na Amazonki, tłukłam je dopóki mama się nie zorientowała, że w tej grze się zabija i dała mi bana na granie
    Edit. Simsy kochałam bardzo. Ale te najstarsze wersje były najlepsze. Czym lepsza grafika tym mniej mi się podobały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2024, 10:04

Darrika, siesiepy lubią tę wiadomość

🧩 11cs o brakującego puzzelka. To nie jest nasza wiosna 💔
    ⏸️ Kwiecień 2025- 9dpo, cień cienia
    💌 (6t0d) pęcherzyk żółtkowy, z zarodkiem 3,6mm i echem serduszka
    💌 (7t0d) Zarodek 6.6mm, brak akcji serca 💔
    Wciąż walczymy o Ciebie 🖤

✅ szczęśliwa żona
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!

preg.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Według mnie to nie jest taki typowy western. Tzn mówię o drugiej części, bo jedynka jednak bardziej mi w klimatach westernu siadała.
    To w sumie sporo strzelania (głównie w prologu i w wątku głównym) ze strzelb i rewolwerów, ale świat dookoła powoduje, że ten western się gubi. Jesteś ty, koń, świat, przyroda. Potrafię grać w to kilka godzin i tylko strzelać z łuku do małych ptaszków żeby uzupelniach kolekcje albo łowić ryby, czy zwozić legendarne zwierzyny do myśliwego i produkować nowe, unikatowe futra i czapki. 🤣 Oraz galopować po ładnych okolicach i cykac fotki w trybie fotograficznym. 😁

Wow, chyba się skusze ze względu ja przejażdżki konne w pięknych krajobrazach 😅 ja na konsoli jestem licha w strzelanki, wolę wojować mieczem, ale no promka jest to nawet jakbym miała czasem tylko pograć, to w sumie czemu nie 🤭 ja to kocham w wiedzminie 3 wlasnie, te krajobrazy, jedziesz na tej Płotce i podziwiasz widoki ❤️

siesiepy lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

• Marcia03 Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2024, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treaclynat wrote:
    Dziewczyny,
    Ma któraś w screenach taką fajną grafikę ( od jakiejś dietetyczki z Insta) - gdzie było rozpisane jaka ilość proga to dobra/ świetna/ słaba owulacja itd?
    Wiem, że parę razy to było wrzucane, myślałam, że zrobiłam screena, a jednak nie 🤡

Prosze, przesylam dalej 😊

https://zapodaj.net/plik-r3BLkrTDrp

Treaclynat, aglo lubią tę wiadomość

35 👩 40 🧑

11.2017 💔

03.2019 🩷 (40+2)

Starania o rodzeństwo od 09.2024
  • Pustynia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mamy gamingowych świrów! 😍
    Ja przy Was wypadam słabiutko, za dzieciaka Heroes, Pharaon (a w sumie to Kleopatra) no i Simsy, dzisiaj to wracamy jedynie do tych ostatnich 😆
    Pamiętam też, że jak byłam w podstawówce to była faza na taką sieciówkę O-Game i graliśmy na informatyce 😆 co za czasy :D

U mnie bez zmian, 34 dzień cyklu, okresu brak, testy negatywne. Czekamy. Czy komuś się może wydłużał tak cykl po cyclogescie? Brałam go w dniach 22-28, czyli mija 6 dzień od odstawienia. Może potrzebuje jeszcze chwilę ;) Albo to wkręta, bo tak bardzo bym chciała już zacząć nowy cykl :D

Darrika lubi tę wiadomość

💃 '95 🕺'91, starania od 04.2024

Ona:
    długie cykle, PCOS ❌
    histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
    jajowody drożne ✅
    MUCHa - czysto ✅

On: wrzesień ➡️ marzec ➡️ maj

koncentracja: 7,76 ➡️ 12,59 ➡️ 18,18 mln/ml
    Całkowita liczba 27,94 ➡️ 41,55 ➡️ 69,08 mln
    Ruch postępowy (A+B ) 13% ➡️ 1,4% ➡️ 3,5 %
    Plemniki żywe 55% ➡️ 66% ➡️ 70%
    Morfologia 2% ➡️ 1% ➡️ 1%

Fragmentacja DNA (DFI) 40% ➡️ 34%
    hormony w normie ✅
    Powtórka posiewu czysta ✅
    kariotyp OK ✅

✨rodzę w 2026 🍀 ✨
  • Treaclynat Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia03 wrote:
    Prosze, przesylam dalej 😊

https://zapodaj.net/plik-r3BLkrTDrp

Dokładnie o to chodziło, dziękuję ❤️

Marcia03 lubi tę wiadomość

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    Starania od 04.2024

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

• Kaliope Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny. Ja dziś siknęłam, jestem 14 dni po ovitrelle i negatywny ❄️ W środę miałam jechać do kliniki na betę, ale nie dam rady. Od czwartku już nie pracują do 6.01, a bez bety mi nie wystawią skierowania na operację, którą mogłabym mieć już na początku stycznia.
    Rozmawiałam z moim ginekologiem.
    W czwartek mogę mieć już rozmowę przedwstępną dotyczącą laparoskopii. Operacja i tak dopiero byłaby w styczniu, a rozmowa mogłaby być już teraz, gdybym miała skierowanie. Zmienię tą klinikę, bo są kompletnie niewspółpracujący.

Ja: 36, on: 35

✅usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
    ❌ przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny, 14.05.2025- trzeci negatywny
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    24.04.2025- crl 2,34 cm
    30.05.2025 niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
    Walczymy z cukrzycą ciążową
    29.07.2025 niewydolność szyjki- założenie szwu
    📆06.08.2025 diabetolog
    📆08.08.2025 ginekolog kontrola
    preg.png
  • Pacynka Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2024, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:

Pewnie, że tak! Heroes i Simsy to gry mojego dzieciństwa 😍 ostatnio nawet męża namówiłam i odpaliliśmy ponownie po latach. A czeka jeszcze na mnie Hogwart do przejścia, już dawno miałam to zrobić, ale zawsze coś. Święta będą idealne 🤭

Ja dzisiaj krew spuściłam na proga i estradiol 7dpo (albo 6 albo 8, bo oczywiście jak mi się skończyły owulaki, a dalej piku nie było, to się obraziłam i nie kupiłam później, a owulacja przyszła… surprise, surprise… tydzień później 😅)

aglo, Księgowa lubią tę wiadomość

👩🏻'92 🧑🏻‍🦱'93
    13 cs starań o pierwsze 👶🏻

07.2025 - Ovitrelle
    kolejny cykl - Aromek+Ovitrelle? ⏳
    08.2025 - wizyta u immunologa ⏳

AMH - 2,65 ng/ml (04.2025)
    Wit. D, Wit. B12, Kwas foliowy, Ferrytyna ✅
    MUCHa czysto ✅ (wyleczona ureaplasma)
    Skaczące TSH ❌ (Letrox 25)
    Lewy jajowód niedrożny ❌
    2017 - mini laparotomia, guzy łagodne na obu jajnikach

Badanie nasienia, posiew, USG ✅
  • aglo Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2024, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaliope wrote:
    Dzień dobry dziewczyny. Ja dziś siknęłam, jestem 14 dni po ovitrelle i negatywny ❄️ W środę miałam jechać do kliniki na betę, ale nie dam rady. Od czwartku już nie pracują do 6.01, a bez bety mi nie wystawią skierowania na operację, którą mogłabym mieć już na początku stycznia.
    Rozmawiałam z moim ginekologiem.
    W czwartek mogę mieć już rozmowę przedwstępną dotyczącą laparoskopii. Operacja i tak dopiero byłaby w styczniu, a rozmowa mogłaby być już teraz, gdybym miała skierowanie. Zmienię tą klinikę, bo są kompletnie niewspółpracujący.

Przytulam za bielucha :( strasznie mi przykro że nikomu nie wychodzi.

Kaliope lubi tę wiadomość

34l. 👧 36l.👦
    2019.12 - poronienie samoistne 7+6tc
    2020.11 - syn 🩵 - pPROM 35+2tc
    Nisza w bliźnie po cc🌚
    Cukrzyca ciążowa 🍫
    preg.png
    25.11.2024 OM
    20.12.2024 ⏸️
    07.01.2025 6+1 CRL 3.2mm ♥️
    28.01.2025 9+1 CRL 2.6cm ♥️
    17.02.2025 12+0 CRL 6,1cm, FHR 156 ♥️ NT 1,7mm
    18.02.2025 12+1 CRL 6,4cm, FHR 154 ♥️ NT 2,2mm
    25.02.2025 NIPT - wynik prawidłowy - chłopiec 🩵
    18.03.2025 16+1 181g 🐻
    15.04.2025 20+1 385g 🐨
    13.05.2025 24+1 713g 🦊
    10.06.2025 28+1 1280g 🐼
    01.07.2025 31+1 1853g 🐶
    22.07.2025 34+1 2650g 🦁
    12.08.2025 37+1 🩺
    19 sierpnia ? Widzimy się synku 🤩
‹‹ 133 134 135 136 137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ