Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩🦰 - Grudzień 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję @ 2 dni spóźniona 🙄😅 ale cóż przynajmniej wiem na czym stoję. Zapisałam się na usg przed owu żeby wiedzieć czy w ogóle się na nią zapowiada może gin zaproponuje jakieś wspomaganie. Taki pełny monitoring pewnie nie wypali bo to akurat czas około świąteczny będzieRozpoczynamy 4cs 💪
27,30 🐶🩷
Omega norsan, magnez, jod, colostrum, femme complex,Nac,wit D, ziola ojca sroki, olej z wiesiołka. -
3erin wrote:Dzień dobry dziewczyny,
zaglądam do Was tak z nienacka by zostawić kilka wirusów: 🦠 🦠 🦠🦠🦠🦠.
Dziś pierwsza wizyta potwierdziła ciążę, mamy też serduszko💛. Badania prenatalne 15.01. wtedy mam nadzieję zostawić jeszcze więcej wirusów.
Podglądam was od czasu do czasu i za wszystkie i każdą z osobna trzymam kciuki 🍀🤞
Dziewczyny jestem właśnie w trakcie nadrabiania dzisiejszego wątku. Szalejecie z dnia na dzień coraz bardziej aż musiałam odpalić laptopa, dla wygodniejszej lektury. Leżę sobie w łóżeczku. Jeszcze tylko muszę zaparzyć zioła i do spania.Darrika, Treaclynat, Siasi, Ola_j, Loraa, Pustynia lubią tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
8 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊
2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
2025 jest nasz ✨
🔜 badania na trombofilię -
Treaclynat wrote:Jakbyś sobie przypomniała co mężowi przepisał na tę ruchliwość i o ile mu poprawiła wynik to chętnie przyjme informacje 🌟 to może też wyślę męża na konsultacje żeby o to poprosił
Wiesz co u nas była skomplikowana historia, maz bral silny steryd na stawy z tej samej grupy nieswiadomie wdrazajac zalecenia zanim je dostał, a lek na ruchliwosc brał tydzień (pentohexal) i odstawił po dwóch kreskach. Także jednak ruchliwość w normie starczyła
Myślę że najlepiej iść do androloga i pogadać bo niekoniecznie leki będą konieczneWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2024, 20:09
Treaclynat lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin, encorton, duphaston, utrogestan
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min 🍀
5/12 11+4, CRL 5,4 wg USG 12+0 💗 158/min 🍀
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🍀🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
NinaB wrote:Miś mocno trzymam kciuki! Koniecznie powtórz betę za 2 dni.
A u mnie co, tragedia.
Byłam wczoraj u tej nowej gin, babeczka bardzo spoko, bardzo miła, konkretna i to tyle z pozytywnych informacji.
Miałam robiona histeroskopie w październiku, 2 dni byłam w szpitalu, w końcu mi nic nie wycięli bo stwierdzili że za mały ten polip.
Wczoraj babeczka mówi że no koniecznie do wycięcia bo jest w takim miejscu że może wpływać na płodność + ryzykowny podczas ciąży. Skierowała mnie do innego szpitala w którym terminy są na luty/marzec. Inne szpitale w Warszawie? Maj/czerwiec. Do czasu zabiegu zakaz starań.
To już drugi lekarz co mówi że źle zrobili w tym szpitalu że mi tego nie wycięli.
Czuję się oszukana, czuję się że straciłam pół roku od diagnozy pod koniec sierpnia. Że mój ból był na darmo itp.
I chyba tym razem pierdolę NFZ i ich terminy i idę prywatnie na operację za kilka tys.
Także na pewno będę się udzielać mniej, staraniowo dołączę do wątku pewnie lutowego najwcześniej.
Mam nadzieję że z obecnych tutaj już nikogo tam nie będzie ❤️🩹♥️
Przykro mi bardzo 😢 Paskudna sytuacja, bardzo Ci współczuję...
W takiej sytuacji też bym poszła prywatnie. Ja pierwszy raz usuwałam polipa prywatnie właśnie. A teraz trafiłam na lekarza, który przyjmując prywatnie, wykonuje zabiegi na NFZ, z czego jestem bardzo zadowolona, bo niestety polipy wracają, więc trochę by mnie to kosztowało. Jednocześnie mam do niego zaufanie, bo z polecenia od bratowej.NinaB lubi tę wiadomość
29 l
2021 💏
2023 👰🤵
2024.09 - początek starań
4cs 🤞
Niedowaga + Hiperinsulinemia
Polip endometrialny (Histeroskopia: marzec 2022, marzec 2024, styczeń 2025)
💊Dieta z niskim IG, Glucophage, Inofem, Kwas foliowy metylowany, B12, Olej z wiesiołka, Wit. D -
Nina, szybkie prywatne terminy na histeroskopię ma dr Janowiec i jest to świetny specjalista. Ja byłam zapisana na nfz, finalnie na szczęście musiałam to odwołać, ale jakbym była zdecydowana iść prywatnie to do niego.
Tu możesz napisać i spytać jak to wygląda obecnie i jak terminy [email protected]NinaB, Migotka96 lubią tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin, encorton, duphaston, utrogestan
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min 🍀
5/12 11+4, CRL 5,4 wg USG 12+0 💗 158/min 🍀
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🍀🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Lisik wrote:Kurcze ja też dzisiaj 2dc i mnie jajnik wyraźnie kłuje. Ale to chyba nie możliwe żeby owulacja...?
Legenda głosi, ze zdarzają sie takie sytuacje 🤣
Ale ja to sobie tłumaczę tak, ze jajniki sie przygotowują.
Dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja tak mam.Lisik, Loraa lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Ola_j wrote:One sa chyba dostępne w rossmannie, prawda ? Takie dostępne na miejscu byłyby super, bo coś czuję że się nawet nie zorientuje jak te 50szt się skończy 😂😂
Ola_j lubi tę wiadomość
Starania od 04/24
11 cs ✨
01/25 1 cs stymulowany Clo + Ovitrelle -
Lisik wrote:Hej Julia, opowiesz więcej o tych plamieniach 7dpo? Omawiałas z ginekologiem? Na to bierzesz Luteinę?
Hej!
Mam plamienia od jakiegoś czasu (nie potrafię powiedzieć, czy były zanim się zaczęliśmy starać). Zaczynają się delikatnie na różowo od 7DPO i zwiększają intensywność aż do samej @. Do tego bóle podbrzusza od 6DPO jakoś, ale nie zawsze.
Byłam u dwóch ginekologów. Oboje z bardzo dobrymi opiniami, ale z Luxmedu... Oboje stwierdzili, że luteina to dobry pomysł. Pisałam już tu, ale powtórzę, że mój prog 7-9-11 DPO wyglądał tak 19-8-5 Ng/ml także spadek dosyć gwałtowny.
Czy zadziałała luteina? Nie wiem. To jest pierwszy cykl i 7DPO wypada akurat jutro. Mogę dać Ci znać na koniec cyklu, czy faktycznie zatrzymało 🤗. Ty też masz takie plamienia?Lisik, Ola_j lubią tę wiadomość
💃29 lat🕴️35 lat 🍀Starania od 04/2024
❌ IO, BMI 26, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
⁉️ Endometrioza? Objawy i czynnik genetyczny ze strony mamy.
📆 17/01/25 Pierwsza wizyta w klinice! 🍀 (+Biocenoza, MUCHa i co tam lekarz wymyśli)
📆 01/25 Badanie na pasożyty -
Dobra dziewczyny, nadrobiłam....
@onalola bardzo, bardzo mi przykro. Miałam nadzieję, że będzie u ciebie w porządku. Daj sobie przestrzeń na przeżycie straty i wracaj do nas. Życzę Ci abyś szybko ujrzała dwie kreseczki.
@Miś tak jak mówisz, trzeba sprawdzić betę w piątek przed wizytą, żeby lekarz miał świeże badania. Trzymam kciuki, żeby na usg jednak wszystko było dobrze.
@NinaB jasna cholera ! to jest takie frustrujące jak oddajesz się w ręce specjalistów a oni podejmą złą decyzję i nikt nie weźmie za to odpowiedzialności. Bo przecież co to jest dla nich za różnica.... Ja byłam kiedyś pozbyć się polipa na nfz w publicznym szpitalu to nie zrobili mi histeroskopii tylko samo łyżeczkowanie bo na miejscu się okazało, że histeroskopii nie robią a ktoś w rejestracji moje skierowanie przyjął. Oczywiście wtedy polipa się nie pozbyłam bo oni go tam tylko "pogłaskali". Jeżeli by się udało zrobić zabieg styczeń/ luty to nic strasznego ale później to ja bym na Twoim miejscu poszukała jednak histeroskopii prywatnie jeżeli masz taką możliwość. Do kwietnia to kupa czasu...Deyansu lubi tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
8 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊
2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
2025 jest nasz ✨
🔜 badania na trombofilię -
A u mnie co, tragedia.
Byłam wczoraj u tej nowej gin, babeczka bardzo spoko, bardzo miła, konkretna i to tyle z pozytywnych informacji.
Miałam robiona histeroskopie w październiku, 2 dni byłam w szpitalu, w końcu mi nic nie wycięli bo stwierdzili że za mały ten polip.
Wczoraj babeczka mówi że no koniecznie do wycięcia bo jest w takim miejscu że może wpływać na płodność + ryzykowny podczas ciąży. Skierowała mnie do innego szpitala w którym terminy są na luty/marzec. Inne szpitale w Warszawie? Maj/czerwiec. Do czasu zabiegu zakaz starań.
To już drugi lekarz co mówi że źle zrobili w tym szpitalu że mi tego nie wycięli.
Czuję się oszukana, czuję się że straciłam pół roku od diagnozy pod koniec sierpnia. Że mój ból był na darmo itp.
I chyba tym razem pierdolę NFZ i ich terminy i idę prywatnie na operację za kilka tys.
Także na pewno będę się udzielać mniej, staraniowo dołączę do wątku pewnie lutowego najwcześniej.
Hej, okropna sytuacja, nie dziwię się, że tak Cię to wkurzyło 😤. Może faktycznie warto rozważyć zabieg prywatnie, ale zanim się zdecydujesz, to może jednak warto obdzwonić kilka szpitali? Może akurat trafi się gdzieś dalej szybki termin i warto będzie dojechać!💃29 lat🕴️35 lat 🍀Starania od 04/2024
❌ IO, BMI 26, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
⁉️ Endometrioza? Objawy i czynnik genetyczny ze strony mamy.
📆 17/01/25 Pierwsza wizyta w klinice! 🍀 (+Biocenoza, MUCHa i co tam lekarz wymyśli)
📆 01/25 Badanie na pasożyty -
A u mnie co, tragedia.
Mam nadzieję że z obecnych tutaj już nikogo tam nie będzie ❤️🩹♥️kitka_ lubi tę wiadomość
-
Ale mnie dzisiaj Alab przetrzymał z wynikami 😮💨
Mam wreszcie wyniki drugiej bety:
2.12 beta 135,7 mIU/mL
4.12 beta 290,0 mIU/mL progesteron 33,4 ng/mL
Przyrost w normie i mam nadzieję, że będę mogła do
was wrócić na koniec miesiąca z ciążowymi wiruskami 🥰 Cały czas trzymam za Was kciuki!🤞
Sunday_92, kicia_kocia, Belia, DreamBee, Olisska, Anka96, Lisik, Darrika, Migotka96, karczoch321, avellana, Księgowa, Finch11, Siasi, Katarena, Marcia03, Miś, Ola_j, Justa28, Pacynka, kitka_, Loraa, Lena93, Nadziejka , Wojcinka, Kaliope, almost.there, Pustynia, pelasia, cysterka95, Izkawik, Deyansu, Slava lubią tę wiadomość
-
Girls!!! Santa coming earlier* in this year !
Moja Fasola w rozmiarze 2.64cm i ja, wysyłamy Wam świeży zestaw prezentowy🎁 pełny ciązowych wirusków 🦠🦠🦠
*miałam mieć wizytę 6.12 ale byla dziś 😁Lisik, Darrika, Migotka96, karczoch321, avellana, Vergeet, Finch11, Siasi, AnMiPe, Katarena, Marcia03, Miś, Ola_j, Itf, Justa28, angieDream, DreamBee, Pacynka, kitka_, Loraa, Lena93, Nadziejka , Wojcinka, Kaliope, Kłębuszek, ellevv, almost.there, Nava, Pustynia, pelasia, cysterka95, Izkawik, Deyansu lubią tę wiadomość
-
Julia24 wrote:Hej!
Mam plamienia od jakiegoś czasu (nie potrafię powiedzieć, czy były zanim się zaczęliśmy starać). Zaczynają się delikatnie na różowo od 7DPO i zwiększają intensywność aż do samej @. Do tego bóle podbrzusza od 6DPO jakoś, ale nie zawsze.
Byłam u dwóch ginekologów. Oboje z bardzo dobrymi opiniami, ale z Luxmedu... Oboje stwierdzili, że luteina to dobry pomysł. Pisałam już tu, ale powtórzę, że mój prog 7-9-11 DPO wyglądał tak 19-8-5 Ng/ml także spadek dosyć gwałtowny.
Czy zadziałała luteina? Nie wiem. To jest pierwszy cykl i 7DPO wypada akurat jutro. Mogę dać Ci znać na koniec cyklu, czy faktycznie zatrzymało 🤗. Ty też masz takie plamienia?
Taak właśnie mam. Też nie pamiętam jak było przed staraniami, człowiek tak nie zwracał uwagi.. Też mi się zaczynają ok. 7 dpo i wyglądają jak opisałaś. Jedynie ten cykl był inny bo dopiero w 12 dpo się pojawiły. I też bóle podbrzusza mi się zdarzają wtedy.
A progesteron tylko raz miałam mierzony 7dpo było 15,6.
Ale na pewno podejmę ten temat za 2 tyg z moją gin też z Luxmedu 😄 niby luxmed ale babka dobra.
Dzięki za odpowiedź i dobrze wiedzieć że ktoś ma tak samo i że trzeba na to zwrócić uwagę. Koniecznie daj znać jak po tej luteinie ☺️
9cs
👫26
HSG ✅
AMH 3,7
Progesteron 6 dpo 14,75 8 dpo 19,79 12 dpo 10,07
TSH 0,196
Estradiol 40
Prolaktyna 34,2 ❗
Testosteron 46,9
ALT 38❗
AST 36 ❗
Glukoza 77,50
Żelazo 89,8
Ferrytyna 21,73 ❓
Homocysteina 6,81
Podejrzenie endometriozy? --> usg 11.02
On : Morfologia 10%
Suplementy: kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinol), Estrovita skin (omega 3,6), wit C, zioła Klimuszki -
Cel95 wrote:Z Krakowa i okolic dr Strus i dr Kłosowicz z takich lepszych i także od niebanalnych przypadków
Ola_j lubi tę wiadomość
👱🏼♀️ 28 lat
Endometrioza 3st.🦠
AMH 4,45
👱🏼♂️32 lata
Seminogram morfologia 1% ⛔️
Koncentracja 34,54 mln ✅
Ruch postępowy 33% ✅
Ruch całkowity 45% ✅
Fragmentacja DNA 18,61 % ⛔️
Chromatyna 20,47 % ⛔️
Test HBA 71% ⛔️
1-3 cs naruralnie
4-5 cs lametta + Ovitrelle
Od 6cs lametta + 2x Zivafert + 2x Gonapeptyl
🫶🏼 9 cs
18.01 - monitoring + omówienie wyników badania nasienia -
A u mnie co, tragedia.
Ja byłam prywatnie na operacji wycięcia polipa w Warszawie i bardzo polecam.
Na początku byłam zapisana na NFZ ale spanikowałam, bo nigdy nie byłam w szpitalu. Byłam zapisana do mojej ginekolozki która pracuje na Madalińskiego, ale jak to zazwyczaj bywa, żadnej gwarancji, że będzie miała wtedy dyżur i nic jej nie wypadnie. Ostatecznie zrobiłam u niej prywatnie, w klinice w której wykonuje takie zabiegi. Zabieg o 8, już o 12 wychodziłam. Bardzo szybko wynik histopato. Na zabieg nie musiałam czekać wcale, po prostu umówiliśmy dogodny termin na podstawie mojego cyklu. Kosztowało mnie to 2/3 lata temu ok 6 tysięcy złotych i nie żałuję żadnej wydanej złotówki.
Przed zabiegiem trzeba zrobić szereg badań na wątrobę i zarażenie wirusem hiv plus oczywiście na krzepliwość itp.
Ja bym szła prywatnie, szkoda Twojego czasu i nerwów!
A, zapomniałam że chodzi o dr Joannę Bonarek SztabęSiasi, NinaB lubią tę wiadomość
3cs 🤞🏻⏳
👧 33 👦🏻 35
👧 Hashimoto (Euthyrox 50), wahania cukru
Suplementacja: Fertisim, Omega 3, Wit D (Solderol), Koenzym Q10, Magnez, Trisulin, Jod, Kwas foliowy
👦🏻 Ustępujące stłuszczenie wątroby, nasienie 🆗
Suplementacja: Fertisim, Omega 3, ostropest -
Siesiepy!!! Z krzesła spadłam 🫨 i wpadam Ci na wątek Szefowo 🫡 Bo komu jak komu, ale Tobie i Twoim podopiecznym muszę zostawić najlepszy towar! 😎
Częstować się 🙌🏼🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
z życzenia spełnienia Dziewczyny 😘🎁izzou97, Darrika, Migotka96, Siasi, AnMiPe, Katarena, Anka96, brilka, Lisik, Ola_j, Księgowa, Beezi, Justa28, angieDream, Monini15, Pacynka, DreamBee, kitka_, Loraa, Lena93, Sunday_92, siesiepy, avellana, onalola, Kaliope, Kłębuszek, almost.there, Nava, cysterka95, Izkawik, Deyansu, Slava lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm 🧬niskie ryzyka🩷
15t1d schodzimy z leków + Acard 150 🩷
18t1d 230 g 🍐+ Luteina | 21t0d 405 g 🥥 🧬ok
17.01 kolejna wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Hej dziewczyny ja właśnie po monitoringu
Dziś 8 dc a w lewym jajniku juz pęcherzyk 1.64 cm
Nigdy nic w lewym mi nie rosło a tu taka niespodzianka 🤪
I sumie mam pytanie, poradźcie mi proszę co byście zrobiły
Lekarka kazała wziąć Ovitrelle w sobotę rano.. i teraz tak myślę sobie i tu moje pytanie do Was - myślicie że mogę wziąć już w piątek wieczorem przed snem? Ostatnio średnio się czułam po zastrzyku i wolałabym przespać te objawy niż chodzić z nimi w sobotę czy to będzie za wcześnie?
Pomyślałam o tym dopiero jak wyszłam od lekarza i nie spytałam o to na wizycieDarrika lubi tę wiadomość
28 i 30 lat
Starania o pierwszego maluszka 🥹
Podejrzenie PCOS (wcześniej długie i nieregularne cykle 35-50 dni)
starania "na luzie" od 07/2024
z pomocą medyczną od 10/2024
01/25 naturalny cykl 19 dniowy nieudany ❌
01/25 znowu naturalnie ❓
7 cs
11.01🩸
WYNIKI:
-witamina B12 488 pg/ml
-kwas foliowy 12.70 ng/ml
-TSH 2.06
-Homocysteina 7.2
-witamina D 54 ng/ml
-AMH 4.99 ng/ml
-FSH 2,1 mlU/ml
-LH 4,4 mIU/ml
-insulina 7.711
-glukoza 85
-SHGB 82.60
-badania na toxoplasme/ wzw typu C/ wirus różyczki/ cytomegalowirus ✔️
- wyniki nasienia partnera dobre
🔴Ureaplasma parvum w trakcie leczenia -
Dziewczyny ja właśnie wróciłam z pracy, położyłam się w ciepłej wannie z pianką i czekam na codziennego drinka. Mąż właśnie robi. Składniki to woda i saszetka fertistim. Tak mi smakuje że już się nie mogę doczekać aż wypije i Was nadrobię więc życzę sobie miłej lekturki i samych dobrych wiadomości 💁♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2024, 21:30
Finch11, AnMiPe, Katarena, Księgowa, Miś, Itf, Darrika, Treaclynat, angieDream, Chochlik12, DreamBee, kitka_, Asia🌲, Lena93, avellana, Kłębuszek, almost.there, Pustynia, Kaliope, pelasia, Izkawik, Deyansu, Slava lubią tę wiadomość
🧩 8cs
🩸5.01
⏸️x0
✅ 13.01 wizyta gin
✅ szczęśliwa żona
💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K, fertistim.
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń" -
Siasi wrote:Dziewczyny ja właśnie wróciłam z pracy, położyłam się w ciepłej wannie z pianką i czekam na codziennego drinka. Mąż właśnie robi. Składniki to woda i saszetka fertistim. Tak mi smakuje że już się nie mogę doczekać aż wypije i Was nadrobię więc życzę sobie miłej lekturki i samych dobrych wiadomości 💁♀️
Myślałam że będzie jakiś dobry przepis na drinka a tu tylko Fertistim 😆 ale też lubię!Siasi, Katarena, Treaclynat, kitka_ lubią tę wiadomość
28 i 30 lat
Starania o pierwszego maluszka 🥹
Podejrzenie PCOS (wcześniej długie i nieregularne cykle 35-50 dni)
starania "na luzie" od 07/2024
z pomocą medyczną od 10/2024
01/25 naturalny cykl 19 dniowy nieudany ❌
01/25 znowu naturalnie ❓
7 cs
11.01🩸
WYNIKI:
-witamina B12 488 pg/ml
-kwas foliowy 12.70 ng/ml
-TSH 2.06
-Homocysteina 7.2
-witamina D 54 ng/ml