Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
-
WIADOMOŚĆ
-
Frajda, Aszin kciuki będą na pokładzie 🍀
Ja jak wszystko dobrze pójdzie, to będę miała wizytę w klinice ,w przyszłym tygodniu i dowiem się co i jak 🙂
Widzę w następny tydzień w końcu coś się będzie działo 🙂 coś ruszy do przodu 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada, 10:01
aszin, siesiepy, Julia24, Loraa, Frajda, brilka lubią tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5 ⛔
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Accofil 💉Hydroxychloroquine, Acard,Equoral, Encorton
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Adenomioza głęboko naciekająca 🚨❌
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - ????? -
Zgadnijcie komu zadzwonili po 3 tygodniach że trzeba powtórzyć badanie kariotypu u starego, bo „cos się podziało z próbką” ?
🙋🏻♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Aktualnie staram się nikogo nie zatłuc ze złości. Co za pech.starania od 01.2023
08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód
👩31l. - IO, nadwaga
AMH - 1.020 👎🏻
jajowód drożny✅
Kariotypy ✅
🧔31l.
Ogólne badanie nasienia - OK
Morfologia 1%❗️
HBA - 74%✅
Test Mar - negatywny✅
Fragmentacja DNA 13% ✅
Kariotyp - translokacja zrównoważona 11% ❗️
3 x IUI - 2025r. ❌
I IMSI - 07.2025 - Rekovelle, Menopur ❌ 3MII -> 2 zapłodnione -> 0 ❄️
II IMSI - 09.2025 - Gonal-F, Mensinorm ❌ 8MII -> 6 zapłodnionych -> 0❄️ -
Mogę powiedzieć, że wiem dokładnie, co czujesz 😤 A badanie robiliście w klinice?Aurora13 wrote:Zgadnijcie komu zadzwonili po 3 tygodniach że trzeba powtórzyć badanie kariotypu u starego, bo „cos się podziało z próbką” ?
🙋🏻♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Aktualnie staram się nikogo nie zatłuc ze złości. Co za pech.Starania od 2023r.
03.24r. 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona (AMH 5,1ng/ml)
♂ Oligoteratozoospermia
IVF:
• 11.25r. → kwalifikacja
• 01.26r. → start stymulacji -
Alab? 🤪Aurora13 wrote:Zgadnijcie komu zadzwonili po 3 tygodniach że trzeba powtórzyć badanie kariotypu u starego, bo „cos się podziało z próbką” ?
🙋🏻♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Aktualnie staram się nikogo nie zatłuc ze złości. Co za pech.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
💙🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
łożysko częściowo przodujące

-
Diagnostyka 😐starania od 01.2023
08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód
👩31l. - IO, nadwaga
AMH - 1.020 👎🏻
jajowód drożny✅
Kariotypy ✅
🧔31l.
Ogólne badanie nasienia - OK
Morfologia 1%❗️
HBA - 74%✅
Test Mar - negatywny✅
Fragmentacja DNA 13% ✅
Kariotyp - translokacja zrównoważona 11% ❗️
3 x IUI - 2025r. ❌
I IMSI - 07.2025 - Rekovelle, Menopur ❌ 3MII -> 2 zapłodnione -> 0 ❄️
II IMSI - 09.2025 - Gonal-F, Mensinorm ❌ 8MII -> 6 zapłodnionych -> 0❄️ -
Frajda, Aszin, Marz kciuki. ✊️❤️
Aurora uhhh. Aż dziwne że diagnostyka takie rzeczy odwala. Z dwojga złego to dobrze że zadzwonili bo tak to by człowiek czekał..
Frajda lubi tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
18.11 6,8 cm akrobaty 🏋♂️
🍀🍀🍀🍀

-
aniasta wrote:Cześć!
Opis wątku przemówił do mnie w 100% i mimo, że forum śledzę od dawna, to pierwszy raz postanowiłam coś napisać. Po 3 latach starań, badaniach, stymulacjach, dwóch nieudanych inseminacjach stwierdzam, że właśnie moje testy to jakiś żart...Biel za każdym razem. Już nawet nie chce mi się płakać, myślę, że weszłam już na inny poziom - to już chyba szaleństwo - czyli śmianie się widząc jedną krechę na teście. Nie pomaga fakt, że przyczyny nie udało się znaleźć, ja już zrobiłam wszystko łącznie z mocnym okrojeniem życia zawodowego, podjęciem terapii, mąż powoli ma dość... Kolejny krok na naszej drodze to IVF - ale mam ogromne obawy, że będziemy musieli jeszcze pogłębić diagnostykę, że to może immunologia, że spędzimy kolejne miesiące w tym bagnie. I tak - cel jest piękny i myślę, że warty tej walki, ale szczerze ja też mam już powoli dość. Uff... wyrzuciłam to z siebie. Szukam wsparcia u dziewczym, które rozumieją temat, bo niestety nawet z najlepszymi intencjami rodzina czy znajomi gubią się tym temacie.
Wysyłam dużo ciepła Wam wszystkim!
Hej. 💚 chyba brak uchwytnej przyczyny jest najbardziej frustrujący. Nie wiadomo z czym walczyć.. jakie macie teraz plany?
aniasta lubi tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
🍀🍀🍀🍀

-
No tak, Alab by nie zadzwonił sam. 🙈😅 Sorki śmieję się.
Aurora czy ta wtopa coś wam obsunie realnie w planach? Czy tylko będzie frustrować że czekacie dłużej?walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
💙🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
łożysko częściowo przodujące

-
Dokładnie, dzięki za odpowiedźSikoreczkaaa wrote:Hej. 💚 chyba brak uchwytnej przyczyny jest najbardziej frustrujący. Nie wiadomo z czym walczyć.. jakie macie teraz plany?
Będę dzwonić do kliniki i chcielibyśmy podejść do in vitro. Pani Doktor mówiła, że zakwalifikuje nas do programu po 2 nieudanych próbach IUI. Ale jestem niedoświadczona w temacie i teraz nie wiem, czy to się uda w tym cyklu? Czy jest jakieś przygotowanie, może Wy się bardziej orientujecie? Teraz jestem po testowaniu (dosłownie dzisiaj beta zrobiona), przestaje brać progesteron i czekam na @.
👦🏻👧🏻 '94
starania naturalne od początku 2022
10.2022 - pierwsza wizyta w klinice, kontynuujemy starania naturalne, podstawowa diagnostyka, wizyta u androloga USG ok
08.2023 - słabe parametry nasienia (morfologia 1%, kocentracja ok), suplementy, dieta
06.2024 - wycięcie gruczolakowłókniaka z pachy, morfologia 12%
01.2025 - 3xcs lametta, ovitrelle, douphaston ❌, morfologia 5%
02.2025 - Sono-HSG - jajowody drożne
08.2025 - histeroskopia, CD56 -lekko podwyższony poziom NK, brak polipów, endometrium ok, CD 138 ok, morfologia 4%
9.2025 - IUI na cs - lametta, ovitrelle, progesteron besins, wlew z intralipidu ❌
10.2025 IUI na cs - lametta, ovitrelle, progesteron besins, wlew z intralipidu ❌
11.25 - kwalifikacja IVF
👧🏻 AMH - 1,62, wszystkie dotychczasowe wyniki w normie, regularne cykle owulacyjne
👦🏻 MAR, HBA, fragmentacja ✅, posiew ok, morfologia 4%, koncentracja ok, ruch ok, wzmożona lepkość -
@aurora, bardzo mi przykro ze przechodzisz trudny czas .. choc czy jakikolwiek czas w tych naszych beznadziejnych staraniach byl łatwy? Powinnam chyba napisac- wyjątkowo trudny czas. Niemniej jestem bardzo zadowolona ze masz w sobie tę odwagę i dojrzałość by przyznać, ze cos sie zmieniło. Ze trzeba działać.
Nieplodnosc w każdej z nas wyryła bliznę, której nie da się wymazać... ten lek i bezradność beda z nami juz zawsze... mam nadzieje ze juz pierwsze spotkania przyniosą Ci ulgę, poczujesz ze nie jesteś z tym sama i odzyskasz cześć dawnej siebie...🫂
A co do badań- matko, o co chodzi z tymi zaginionymi próbkami 🤭 na tym watku to jakas plaga🤪
@Frajda, uhuhu, zaczynam zaciskać kciuki. Stosujesz jakies szatańskie metody na zwiększenie szans? (Chcialam napisać szamańskie, ale słownik poprawił na szatańskie, moze i słusznie?) 🤭
@aniasta, przykro mi ze kolejna duszyczka czuje sie niedobitkiem, jednoczesnie- zapraszam do tego zacnego grona ☺️ do IVF potrzebna jest wizyta kwalifikacyjna na której powinniście byc razem z partnerem i w zasadzie od 2dc kolejnego cyklu (jesli nie ma torbieli, nie ma potrzeby primingu estrogenowego, AH itd) mozna zaczynac stymulacje. Wiec jesli czekasz na @ to moze dobijaj sie do kliniki i ruszycie ze stymulacja juz w tym najbliższym cyklu? Trzymam kciuki zeby IVF okazało sie strzałem w 10! 🤩
aniasta, Marz91, Carrie12, Siasi lubią tę wiadomość
⏳️01.2024
🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endometrioza, adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR
🚹: morfo 4%; ruch a+b- 40%, koncentracja 17mln/ml, , SDF-15%, IO, Hashi, niedoczynność tarczycy
IVF 🙏
💉10.2025: 7❄️
💊Diphereline...🤞⌛️
"Zes*am się, a nie dam się." -
Hej Dziewczyny,
Ja tak daję znać, że będzie mnie trochę mniej, ale czytam Was, trzymam kciuki za wszystkie i jestem za Was bardzo wdzięczna każdego dnia ❤️ Psycha mi chwilowo siadła i nie mam siły wstawać rano z łóżka. Dodatkowo w poniedziałek byłam u lekarza, który mi powiedział, że błędem było przyjmowanie szczepionki na covid oraz ivf. I jak Bóg będzie chciał żebyśmy mieli dziecko i uzna, że się nim będziemy potrafili dobrze zająć, to nam je da.
Więc tak jakby... emocjonalnie jebłam.Starania od 10.2022
👩🏼 34
❌️IO, hipoglikemia reaktywna, niedrożny prawy jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza
❌️Kir AA, brak implantacyjnych
❌️Brak przeciwciał blokujących (allo mlr)
✅️Kariotypy prawidłowe
✅️Przeciwciała przeciwplemnikowe ujemne
✅️ANA ujemne, TRAB ujemne
❓️Co jeszcze mogę zbadać? AOA, pasożyty, homocysteina?
🧔🏻♂️ 36
❓️06.2025: 23,75 mln, ruch postępowy 14%, procent prawidłowych 3%
❓️fragmentacja z 2023 roku: prawidłowych 73%.
✅️Hla C1C1
IVF
I procedura, krótki protokół 07.2025 - 7 pobranych ➡️5🥚➡️ 0❄️
II procedura, długi protokół 09.2025 - 10 pobranych ➡️8🥚➡️❄️❄️❄️➡️ przetrwał 1❄️➡️ PGT⏳️➡️nieprawidłowy😭 -
aniasta wrote:Dokładnie, dzięki za odpowiedź
Będę dzwonić do kliniki i chcielibyśmy podejść do in vitro. Pani Doktor mówiła, że zakwalifikuje nas do programu po 2 nieudanych próbach IUI. Ale jestem niedoświadczona w temacie i teraz nie wiem, czy to się uda w tym cyklu? Czy jest jakieś przygotowanie, może Wy się bardziej orientujecie? Teraz jestem po testowaniu (dosłownie dzisiaj beta zrobiona), przestaje brać progesteron i czekam na @.
Potrzebujecie wizyte kwalifikacyjna i badania niezbędne do startu. Poszukaj tych badań na konkretnej klinice powinny byc do znalezienia. Chyba że macie aktualne bo przy IUI tez czesto się je robi m.in. worusologie, AMH, badanie nasienia. Niekiedy wymagają też kariotypów.
Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
🍀🍀🍀🍀

-
Iskiereczko, bardzo mi przykro, że napotkałaś na swojej drodze tak nieprofesjonalnego lekarza i to jeszcze w momencie kiedy nie masz wystarczająco dużo sił, żeby się obronić. Na takie słowa można tylko odpowiedzieć, że jedynym twoim błędem było przyjście na wizytę do takiego lekarza. Przytulam cię mocno, zatroszcz się o siebie i daj sobie czas 🫂
Eh Aurora, współczuję, coś nasz wątek nie ma szczęścia do poprawnie wykonanych badań genetycznych…Starania od 04/24
niedrożny kanał szyjki macicy, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, adenomioza, oligospermia
08/25 - IVF ➝ 3 ❄️ po PGT-A
immunosupresja 💊
10/25 - FET 4.2.2 10 dpt beta <0,2
2 cykle diphereline ⏳ -
Iskiereczka00 wrote:Hej Dziewczyny,
Ja tak daję znać, że będzie mnie trochę mniej, ale czytam Was, trzymam kciuki za wszystkie i jestem za Was bardzo wdzięczna każdego dnia ❤️ Psycha mi chwilowo siadła i nie mam siły wstawać rano z łóżka. Dodatkowo w poniedziałek byłam u lekarza, który mi powiedział, że błędem było przyjmowanie szczepionki na covid oraz ivf. I jak Bóg będzie chciał żebyśmy mieli dziecko i uzna, że się nim będziemy potrafili dobrze zająć, to nam je da.
Więc tak jakby... emocjonalnie jebłam.
Iskiereczko nasza, serce się kroi. 😥 jesień dodatkowo nie pomaga w tych wszystkich problemach.
A lekarz to ciul* i tyle. Nie mam słów do takich. Niepłodność to choroba jak każda inna. Jak ktoś ma nowotwór to też się go zostawia niech zdycha? Bo Bóg tak chciał? Ja uważam, że jakby Bóg nie chciał to nie dałby nam wiedzy do in vitro. Olać tego lekarza. Niech spada.
Dużo wirtualnego przytulasa. 💚Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
🍀🍀🍀🍀

-
@Sikoreczkaaa Sprawdzę sobie, część właśnie po IUI mamy i chcę je wykorzystać, one są ważne 6 miesięcy.
@PaulinKA Jutro z rana dzwonię
Dziękuję za ciepłe słowa!
Żałuję, że wcześniej nie dołączyłam do tej społeczności. Już po tych kilku wiadomościach od Was czuję, że nie jestem sama, że ktoś to rozumie, że ktoś jest mi w stanie coś podpowiedzieć. Dziękuję Wam bardzo ♥️ Mam nadzieję, że też się na coś przydam 😁
siesiepy, Marz91, Sikoreczkaaa, Carrie12, PaulinKA, Motylek93 lubią tę wiadomość
👦🏻👧🏻 '94
starania naturalne od początku 2022
10.2022 - pierwsza wizyta w klinice, kontynuujemy starania naturalne, podstawowa diagnostyka, wizyta u androloga USG ok
08.2023 - słabe parametry nasienia (morfologia 1%, kocentracja ok), suplementy, dieta
06.2024 - wycięcie gruczolakowłókniaka z pachy, morfologia 12%
01.2025 - 3xcs lametta, ovitrelle, douphaston ❌, morfologia 5%
02.2025 - Sono-HSG - jajowody drożne
08.2025 - histeroskopia, CD56 -lekko podwyższony poziom NK, brak polipów, endometrium ok, CD 138 ok, morfologia 4%
9.2025 - IUI na cs - lametta, ovitrelle, progesteron besins, wlew z intralipidu ❌
10.2025 IUI na cs - lametta, ovitrelle, progesteron besins, wlew z intralipidu ❌
11.25 - kwalifikacja IVF
👧🏻 AMH - 1,62, wszystkie dotychczasowe wyniki w normie, regularne cykle owulacyjne
👦🏻 MAR, HBA, fragmentacja ✅, posiew ok, morfologia 4%, koncentracja ok, ruch ok, wzmożona lepkość -
Iskiereczka00 brak słów na takiego lekarza. Chyba zatrzymał się myśleniem w średniowieczu... Rozumiem, że przeszczepów narządów też nie popiera, no bo jak to tak od zmarłej osoby zabrać serce czy wątrobę i pochować ją "pustą".
Ktoś taki nie powinien mieć styczności z pacjentami... Przytulam 🫂🫂 Zadbaj teraz o siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada, 18:13
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - ????? -
@aniasta witamy w naszym skromnym wątku 🙂 Niestety jeszcze nie jest to ten wymarzony ale staramy się tu wspierać najlepiej jak umiemy.
Nie jesteś sama, wszystkie z Nas tutaj znamy te emocje, te góry i doliny. Pytaj, na tyle na ile mamy wiedzę, to postaramy się pomóc 🙂
aniasta, Carrie12 lubią tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - ????? -
Iskiereczko, serce się kraja jak czytam Twoją wiadomość 💔
Aurora, kurde, co za pech 🤬
Paulinka, nie stosuję żadnych metod czy to szamańskich czy szatańskich 🤪 dostałam siatkę leków, będę robić koktajl z buraka i starała się podejść na spokojnie do tematu. Zamówiłam proszek Bryophyllum polecany do transferów, może można go uznać za metodę szamańską 😄✨
Aniasta, hej nie jesteś sama! 😉 Na pocieszenie powiem, że mamy już kilka Niedobitków w ciąży, także trzymam kciuki za kwalifikację i pozytywne efekty procedury! 🤰🏼
-
Iskiereczka00 - co za obrzydliwy typ. Jak tak można? Dla każdej z nas niepłodność to bardzo ciężka droga więc takie komentarze są bardzo nieproszone i nie na miejscu. Bardzo Ci współczuję, że trafiłaś na takiego typka.
Aurora13 - brak słów. No po prostu brak słów. Poziom frustracji musiał wybić skalę. Co za bezczelność z ich strony.
aniasta - witamy! Obyś nie musiała długo siedzieć tutaj u nas na "ławce rezerwowych".
Marz, Frajda, Aszin - myślę o Was ❤️
aniasta, Marz91, Frajda lubią tę wiadomość
31 👩🦰
Endometrioza + Trombofilia
12.2023 - początek starań -
Iskieroczko 🫂🫂🫂 Masakra, co za lekarz, tfuu nie zasługuje by go tak nazywać. Tak samo jak osobie chorej na raka ktoś powiedziałby, że nie powinna się leczyć widocznie Bóg nie chce żeby dalej żyła.
Mam nadzieję, że masz wsparcie? Tulę Cię mocno 🫂
Potwierdzam, z Alabu nie dzwonią 😂👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, Hashimoto, BX - jeden KIR implantacyjny FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
Stan zapalany endometrium
✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp
🧒
❌ Morfologia (2%)
✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - Bemfola 225, Menopur 100 -pobrano 4🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆01.08.2025
- Elonva 150, Gonal 150, Menopur 150
- ❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
A ch*j z tym wszystkim!