niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
umarl, umarł, ale ciri ja Ciebie codziennie podglądam i kibicuję Ja mam dzisiaj 5 dpo, nic się nie dzieje. Wszystko było tak pięknie, ładne endometrium, piękny pęcherzyk, ale czuję, że to jeszcze nie ten cykl. Zajrzyj do "są jakieś staraczki z 89?" Tam się dzieję więcej, szybko się zapoznasz Ja tam udzielam się często Kiedy masz wizytę u gina? Jak sie masz? jakiekolwiek objawy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem, rozumiem Słyszałam, że kobietom w ciąży może mocno libido skoczyć. I że jeśli z ciążą jest wszystko wporzo to seks jest wręcz wskazany G idzie z Tobą na wizytę? będziesz akurat w 5 tygodniu. Mnie mój gin kazał przyjsc dwa tygodnie po tym jak spozni mi się okres więc byłabym w 7 tyg. Nie wiem czy w 5tym w ogóle coś zobaczy?
-
nick nieaktualnyKochana to bedzie rozpoczety 6 tydzien 5+2 według owu a według ostatniego okresu to nawet 6+3 ale ide sama i pewnie juz cos bedzie widac skoro w 7 tygodniu juz serduszko jest
A co do libido mam zerowe Ale go podpuszczam troche bo zre ta mace i chce wiedziec czy cos sie zmienia w tym temacie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze a ja się martwie dziś 25 dc a krwawie, 3 dzień nie biorę tabsow no i nie wiem co teraz zrobić, niby mam 7 dni przerwy od nich. Pierwszy raz je biore
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny