Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne niepoKhalane poczęcie
Odpowiedz

niepoKhalane poczęcie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja aie nie znam ale z norm wynika to powyzej minimum wiec chyba bardzi do brze ;)

• arien Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrociłam od gina. żołnierze doskonali :) u mnie też ładnie, endometrium 10 mm, jak to lekarz powiedział "nic tylko zagniezdzać" :). Pęcherzyk 21-22mm :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to ale wysylam wiruski :D i trzymam kciuki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 22:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien i jak tam?
    W ogole dziewczyny co slychac? Ten watek jakos umarl ;(

• arien Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umarl, umarł, ale ciri ja Ciebie codziennie podglądam i kibicuję :) Ja mam dzisiaj 5 dpo, nic się nie dzieje. Wszystko było tak pięknie, ładne endometrium, piękny pęcherzyk, ale czuję, że to jeszcze nie ten cykl. Zajrzyj do "są jakieś staraczki z 89?" Tam się dzieję więcej, szybko się zapoznasz :) Ja tam udzielam się często :) Kiedy masz wizytę u gina? Jak sie masz? jakiekolwiek objawy? :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chyba z 6 roznych watkow wiec wiesz na rozrywke nie narzekam tylko raczej na to ze z wami kontaktu nie mam ;p
    Wizyta w poniedzialek po zaswiadczenie do pracy. Moze usg zrobi zobaczymy.
    A czemu mysliszz ze sie nie udalo?

• arien Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, po prostu mam takie przeczucie...
    Idziesz, żeby potwierdził ciążę, tak? Zwolnienia nie bierzesz jeszcze? Kurczę, tak Ci zazdroszczę, szczególnie, że był problem z Twoim facetem i się udało :) A jak teraz sprawy z mężczyzną się mają?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo potwierdzic i zaswiadczenie do roboty bo mam prace na nocki. Wiesz dwie bety pieknie wyszly wie. Chyba nie ma sie co bac.
    A z facetem jak to z facetem. Teraz ma wymowke ze seksu nie bedzie bo o fasola sie boi...

• arien Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to masz z nim przeboje. Mój lubi seks i myślę ze kochamy się często ale czasem jak patrze na wykresy innych staraczek to aż z podziwu nie mogę wyjsc. Uprawiają seks np 4 dni z rzędu a 5tego dwa razy :) amazing :) Mój by nie dał rady chyba :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahah noo ale szczerze jak zaobaczylam dwie kreski to aie wkurzylam ze mu tak latwo poszlo ;D znaczy ze wiesz ja sie staralam a on nie

• arien Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, rozumiem :) Słyszałam, że kobietom w ciąży może mocno libido skoczyć. I że jeśli z ciążą jest wszystko wporzo to seks jest wręcz wskazany :) G idzie z Tobą na wizytę? będziesz akurat w 5 tygodniu. Mnie mój gin kazał przyjsc dwa tygodnie po tym jak spozni mi się okres więc byłabym w 7 tyg. Nie wiem czy w 5tym w ogóle coś zobaczy?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to bedzie rozpoczety 6 tydzien :) 5+2 według owu a według ostatniego okresu to nawet 6+3 :D ale ide sama i pewnie juz cos bedzie widac skoro w 7 tygodniu juz serduszko jest :)
    A co do libido mam zerowe :P Ale go podpuszczam troche bo zre ta mace i chce wiedziec czy cos sie zmienia w tym temacie :)

• werni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka łaski dawno mnie nie bylo a wszystko przez wesele brata i wyjazdy pakowanie itd. Jestem teraz wkoncu z moim.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;D noo jeszcze bym chciala olowiana dopasc i usciskac ;D noo tak mi tego czlowieczka brakuje... ;(

• arien Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ołowiona jakiś kryzys miała ostatnio. Ciekawe co się z nią dzieje.
    A mnie dzisiaj od rana mdłości męczą, ale to za wcześnie na ciążowe. Mam nadzieję, że to nie wirus żaden :(

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo pisalam do niej na priv ale nie odpisala ;( emilanka tez sie nie odzywa. Taki smuteczek.
    Arien uwazaj bo wirus jest.. Na zmiane pogody. Ja w nocy sie obudzilam z katarem i nie moglam mowic ale teraz spoczko jest.

• werni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a ja się martwie dziś 25 dc a krwawie, 3 dzień nie biorę tabsow no i nie wiem co teraz zrobić, niby mam 7 dni przerwy od nich. Pierwszy raz je biore

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres mi sie zawsze pojawial we wtorek a brala. Do czwartku czyli po 5 dniach. I jak zaczynalam kolejne opakowanie to dalej krwawilam i to normalne

• werni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jeszcze trzy opakowania do wzięcia, to mam czekać jeszcze te kilka dni i znów wziąć ?

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Czekasz 7 dni i 8 bierzesz nowe opakowanie.

werni lubi tę wiadomość

‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ