X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne niepoKhalane poczęcie
Odpowiedz

niepoKhalane poczęcie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja aie nie znam ale z norm wynika to powyzej minimum wiec chyba bardzi do brze ;)

• arien Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrociłam od gina. żołnierze doskonali :) u mnie też ładnie, endometrium 10 mm, jak to lekarz powiedział "nic tylko zagniezdzać" :). Pęcherzyk 21-22mm :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to ale wysylam wiruski :D i trzymam kciuki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 22:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien i jak tam?
    W ogole dziewczyny co slychac? Ten watek jakos umarl ;(

• arien Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umarl, umarł, ale ciri ja Ciebie codziennie podglądam i kibicuję :) Ja mam dzisiaj 5 dpo, nic się nie dzieje. Wszystko było tak pięknie, ładne endometrium, piękny pęcherzyk, ale czuję, że to jeszcze nie ten cykl. Zajrzyj do "są jakieś staraczki z 89?" Tam się dzieję więcej, szybko się zapoznasz :) Ja tam udzielam się często :) Kiedy masz wizytę u gina? Jak sie masz? jakiekolwiek objawy? :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chyba z 6 roznych watkow wiec wiesz na rozrywke nie narzekam tylko raczej na to ze z wami kontaktu nie mam ;p
    Wizyta w poniedzialek po zaswiadczenie do pracy. Moze usg zrobi zobaczymy.
    A czemu mysliszz ze sie nie udalo?

• arien Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, po prostu mam takie przeczucie...
    Idziesz, żeby potwierdził ciążę, tak? Zwolnienia nie bierzesz jeszcze? Kurczę, tak Ci zazdroszczę, szczególnie, że był problem z Twoim facetem i się udało :) A jak teraz sprawy z mężczyzną się mają?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo potwierdzic i zaswiadczenie do roboty bo mam prace na nocki. Wiesz dwie bety pieknie wyszly wie. Chyba nie ma sie co bac.
    A z facetem jak to z facetem. Teraz ma wymowke ze seksu nie bedzie bo o fasola sie boi...

• arien Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to masz z nim przeboje. Mój lubi seks i myślę ze kochamy się często ale czasem jak patrze na wykresy innych staraczek to aż z podziwu nie mogę wyjsc. Uprawiają seks np 4 dni z rzędu a 5tego dwa razy :) amazing :) Mój by nie dał rady chyba :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahah noo ale szczerze jak zaobaczylam dwie kreski to aie wkurzylam ze mu tak latwo poszlo ;D znaczy ze wiesz ja sie staralam a on nie

• arien Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, rozumiem :) Słyszałam, że kobietom w ciąży może mocno libido skoczyć. I że jeśli z ciążą jest wszystko wporzo to seks jest wręcz wskazany :) G idzie z Tobą na wizytę? będziesz akurat w 5 tygodniu. Mnie mój gin kazał przyjsc dwa tygodnie po tym jak spozni mi się okres więc byłabym w 7 tyg. Nie wiem czy w 5tym w ogóle coś zobaczy?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to bedzie rozpoczety 6 tydzien :) 5+2 według owu a według ostatniego okresu to nawet 6+3 :D ale ide sama i pewnie juz cos bedzie widac skoro w 7 tygodniu juz serduszko jest :)
    A co do libido mam zerowe :P Ale go podpuszczam troche bo zre ta mace i chce wiedziec czy cos sie zmienia w tym temacie :)

• werni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka łaski dawno mnie nie bylo a wszystko przez wesele brata i wyjazdy pakowanie itd. Jestem teraz wkoncu z moim.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;D noo jeszcze bym chciala olowiana dopasc i usciskac ;D noo tak mi tego czlowieczka brakuje... ;(

• arien Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ołowiona jakiś kryzys miała ostatnio. Ciekawe co się z nią dzieje.
    A mnie dzisiaj od rana mdłości męczą, ale to za wcześnie na ciążowe. Mam nadzieję, że to nie wirus żaden :(

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo pisalam do niej na priv ale nie odpisala ;( emilanka tez sie nie odzywa. Taki smuteczek.
    Arien uwazaj bo wirus jest.. Na zmiane pogody. Ja w nocy sie obudzilam z katarem i nie moglam mowic ale teraz spoczko jest.

• werni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a ja się martwie dziś 25 dc a krwawie, 3 dzień nie biorę tabsow no i nie wiem co teraz zrobić, niby mam 7 dni przerwy od nich. Pierwszy raz je biore

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres mi sie zawsze pojawial we wtorek a brala. Do czwartku czyli po 5 dniach. I jak zaczynalam kolejne opakowanie to dalej krwawilam i to normalne

• werni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jeszcze trzy opakowania do wzięcia, to mam czekać jeszcze te kilka dni i znów wziąć ?

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Czekasz 7 dni i 8 bierzesz nowe opakowanie.

werni lubi tę wiadomość

‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ