Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
OnaOna1 wrote:Hej Kochane to znow ja do moich dziwnych objawow i samopoczucia doszla biala kremowa wydzielina z pochwy i jest jej nawet sporo... Cos ktoras o tym moze powiedziec?
Mnie zawsze zalewa na kilka dni przed okresem,ale wiem,że niektóre dziewczyny miały takie pierwsze objawy ciążowe. Na forum są takie wątki ☺ pozdrawiam! -
Hej, ja też dołączam W prawdzie jestem tu od niedawna, ale z tego co zdążyłam zauważyć, jesteście dziewczyny niesamowite! Każda z Was stara się w każdej kwestii doradzić, pomóc i wspierać, podnosić na duchu.. To jest super! Cieszę się, że trafiłam w takie miejsce, gdzie można się podzielić wszystkim co nas niepokoi.
A u mnie wygląda to tak, że jestem w 17dc i za jakieś 1,5tyg testuje, jeśli oczywiście nie zjawi się @, wrrr...
Trzymajcie kciuki -
Hej, ja również chciałabym dołączyć do Was czytając to co piszecie jestem pełna podziwu - tyle ciepła i wsparcia dajecie innym my z mężem staramy się o nasze drugie maleństwo 4 miesiące, aktualnie mam 46dc, beta z poniedziałku <1,20, temperatura utrzymuje się mniej więcej 37,1-37,2 od tygodnia także sama już nie wiem co się dzieje.. nie chcę się za bardzo nastawiać bo to rozczarowanie jak przychodzi @ jest straszne..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 13:56
Olga 28.11.2011r ❤
-
Ancyś trzymam za Ciebie kciuki Ja też za około 1.5 tygodnia testuję, oby nam się poszczęściło! Nikt tak jak my nie rozumie co przeżywamy każdego miesiąca... najpierw dół, bo okres, potem dni płodne i eksploatowanie partnerów , nowe nadzieje i stres przed testem i kolejnym rozczarowaniem. Tak ostatnio wyglądają moje miesiące. Długo się już staracie ? Badałaś się?
Igibarz, witaj Ja co prawda temperatury nie mierzę..., więc nie doradzę, ale trzymam mocno kciuki -
Nula30 Powiem Ci, że u nas to w tym cyklu jakoś szczególnie nie planowaliśmy Po prostu poniosły nas emocje. Ale tym bardziej się denerwuje, bo chciała bym już te dwie kreseczki, a tu jeszcze tyle trzeba czekać.. U mnie teoretycznie z wyliczeń owulacja przypadała by na 12dc, stosunek był w 5dc i 13dc, więc już sama nie wiem.. Nadzieja jest, ale czy spełniona to się okaże. Tym bardziej doszukuję się jakichkolwiek objawów, mimo, że wiem, że to za wcześnie. Oszaleć można A Wy długo się staracie??
-
Ancyś, my pół roku, tzn. teraz jest 6 cykl. Znam doskonale te wszystkie uczucia towarzyszące. U nas jest problem z nasieniem. Nie czekałam tego "roku", który zalecają lekarze, tylko zbadaliśmy się wcześniej. Nie wiem jakie masz cykle, ale jeśli ok 28 dni, to szanse masz duże!! Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 14:57
-
Nula30 cykle mam 24-26 dniowe Ale mam podejrzenie, że owulacja mogła również się przesunąć i wystąpić 10dc bo w tym dniu poczułam bardzo mocne skurcze macicy, jakby mi szpile ktoś wbijał, wydało mi się to dosyć podejrzane. Dlatego trudno mi powiedzieć, z którego dc mogło by dojść do zapłodnienia hehe. Macie jakąś teorię?
-
Ancyś,różne opinie krążą nt testów owulacyjnych, ale mi one zawsze wychodzą pozytywne. Sprawdzałam tez 2 razy u ginekologa, usg pokrywało się z testem. Także u mnie działały Wg mnie warto spróbować. Chociaż liczę na to, że nie będziesz musiała 10 dc na owulację jest bardzo prawdopodobny przy Twoim cyklu Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 15:06
-
Igibarz wrote:Hej, ja również chciałabym dołączyć do Was czytając to co piszecie jestem pełna podziwu - tyle ciepła i wsparcia dajecie innym my z mężem staramy się o nasze drugie maleństwo 4 miesiące, aktualnie mam 46dc, beta z poniedziałku <1,20, temperatura utrzymuje się mniej więcej 37,1-37,2 od tygodnia także sama już nie wiem co się dzieje.. nie chcę się za bardzo nastawiać bo to rozczarowanie jak przychodzi @ jest straszne..
Trzymam kciuki. -
Ancyś, ja od zawsze mam nieregularne cykle także sama nie wiem kiedy mam owulacje, na razie z mężem nie wpadamy w jakąś paranoje czy coś, po prostu nie zabezpieczamy się i czekamy na rozwój wydarzeń, chociaż przyznam się, że już nie mogę doczekać się upragnionych 2 kreseczek na teście. przez długi czas brałam tabletki antykoncepcyjne na wyregulowanie i może przez to też nam się nie udaję, sama już nie wiem.Olga 28.11.2011r ❤
-
Agusia_pia wrote:A ilu dniowe masz cykle?
Trzymam kciuki.Olga 28.11.2011r ❤