Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Monika
. Gratulacje
.
A ja czuje ze z tego cyklu tez nic nie będzie u mnie...brzuch wzdety i cały czas ciągnie i do tego jest mi niedobrze....to ostatnie średnio pasuje do @ ale pozostałe objawy wskazują ze na dniach przyjdzie.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
U mnie tez niektpre objawy jak by na @ a drugie jak by na fasolke
ale nastawilam sie na @
czy wy też jesteście dzisiaj jakies takie "rozlazłe"? Ładna pogoda, ale jakoś nie mam dzisiaj energi, sprzątam na raty, o matkooo ;(
Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
Muszę zbadać ten testosteron prolaktyny progesteron i inne badania porobic żeby albo dowiedzieć się czy cos ze mną nie tak albo żeby wykluczyć problem z mojej strony. USG wyszły mi dobre i na jajnikach czysto. Lekarz powiedział ze tylko zachodzić w ciaze...żeby to takie proste było. Podlamana jestem7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Pytam bo mam na zbyciu właśnie Bromergon i chętnie mogę oddać
u mnie tylko leży i leży. Kiedyś brałam bo miałam wysoką prolaktynę, ale okazało się, że leki na nadciśnienie mi podnosiły, a teraz już jest ok
Ooo a wcześniej szukałam od kogo mogę dostać.teraz mam 2 opakowania bo jedno miałam receptę a drugie też mi wysłała dziewczyna z forum -
nick nieaktualnymarciaa wrote:Ooo a wcześniej szukałam od kogo mogę dostać.teraz mam 2 opakowania bo jedno miałam receptę a drugie też mi wysłała dziewczyna z forum
no to spoko, jak masz to nie będziesz robiła zapasów
zaraz zobacze do kiedy jest ważne, najwyżej niech leży u mnie i czeka na inną okazję
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zastanawiam się czy nie sprawdzić u siebie poziomu męskich hormonów co trzeba wtedy zrobić bo chyba oprócz androgenów coś jeszcze trzeba zrobić chce wykluczyć PCOS może się orientujecie ile to kosztuje ?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dzień dobry dziewczyny w ten piękny słoneczny i ciepły dzień u mnie
EA kochana trzymam kciuki, pozostałym dziewczynom życzę zieloności a nie @
kaaarolynaaa Nie martw się ja też już sługo się staram, szybciej dwa lata, potem przerwa, a teraz już rok, więc razem 3 lata.. Ale damy radę, musimy wierzyć że się uda.
Ja zaraz lecę do drugiej pracy, więc dzisiaj już nie popiszę, ale jutro po południu się pojawię.
Miłego weekendu Wam życzę i udanychCynamonowaaa, EA lubią tę wiadomość
-
Słyszałam ze prolaktyna podbija tez testosteron wiec nie wiem czy jest sens badania tego dopóki nie zbije prolaktyny jak to u was jest macie przy prolaktynie wysokie testosteron ?
U mnie tez szaro mąż w pracy ja zrobiłam sobie maseczki paznokcie i nie wiem co ze sobą zrobić posprzątane jest wkurza mnie ta pogoda już za tydzień idziemy na komunie a tu taki pizdziraj
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615