Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIneczka wrote:Dziewczyny zastanawiam się czy nie sprawdzić u siebie poziomu męskich hormonów co trzeba wtedy zrobić bo chyba oprócz androgenów coś jeszcze trzeba zrobić chce wykluczyć PCOS może się orientujecie ile to kosztuje ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a0010ca661b.jpg -
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Ja robiłam takie badania
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a0010ca661b.jpg
LH FSH i estradiol robiłam endokrynolog zaznaczył ze w normie wszystko co związane z tarczyca tez dlatego biorę eutyhyrox i na prolaktyne norplorac w pierwszej kolejności zostaje mi zestaw z tym testosteronem i progesteron tylko w tym cyklu owulke mi póki co nie oznaczało wiec nie wiem kiedy go zrobić
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
kaaarolynaaa wrote:Chodzi chyba glownie o androstendion, testosteron wolny,dhea.
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
nick nieaktualnyIneczka wrote:Chyba tak chociaż moja gin ostatnio patrzyła czy mam jakieś nadmierne owłosienie według jej nie ale ostatnio zauważyłam na paluchach od nogi i pojedynczy na brodawce i od razu schiza
-
nick nieaktualny
-
Ineczka, ja przy wysokiej prolaktynie i Tsh wszystkie abdrogeny miałam wzorowe, więc niekoniecznie podnosi.
-
nick nieaktualnySabinkak wrote:Ineczka, ja przy wysokiej prolaktynie i Tsh wszystkie abdrogeny miałam wzorowe, więc niekoniecznie podnosi.
-
Nie.rutkowski teraz się tym zajął. Ostatecznie to zginęła wypadając z okna. Ale czy uciekała, czy jeszcze była pod wpływem tych środków odurzających nie wiadomo...
Ale na miejscu chłopaka do końca życia bym sobie nie wybaczyła. Ok, nie miał ważnego paszportu 6 msc - zdarza się, ale czemu ją puścił. DO EGIPTU???
na zdjęciach widać jak ona leży na ziemi...
Naprawdę biedna, pewno umarła w męczarniach. -
nick nieaktualnyOLAM86 wrote:Nie.rutkowski teraz się tym zajął. Ostatecznie to zginęła wypadając z okna. Ale czy uciekała, czy jeszcze była pod wpływem tych środków odurzających nie wiadomo...
Ale na miejscu chłopaka do końca życia bym sobie nie wybaczyła. Ok, nie miał ważnego paszportu 6 msc - zdarza się, ale czemu ją puścił. DO EGIPTU???
na zdjęciach widać jak ona leży na ziemi...
Naprawdę biedna, pewno umarła w męczarniach. -
Może ludzie są bez wyobrazni... Jego akurat jakoś nie obwiniam tak bezpośrednio o jej śmierć. Mówił do niej spokojnie bo chciał coś wyciągnąć i nie chciał jej krzykiem blokować. U nas też mój mąż to taka oaza spokoju w sytuacjach krytycznych. Chciał mieć dowód, żeby ruszyć ,,z kopyta" i ją uratować.
Ale do dziś wiele osób nie wie, że jadąc poza europe trzeba mieć paszport ważny ponad 6 msc. Zdziwiłam się bo ani mój szwagier tego nie wiedział, ani sąsiadka.... I pewno ta biedna dziewczyna też tego nie wiedziala wykupując prezent-niespodiankę. -
Dziękuje dziewczyny za odpowiedz no nic będę musiała zrobić dla swojego spokoju te badania
Dziwna sprawa z ta dziewczyna sama się zastanawiam co się stało dziwne chl ja puścił mój pow ze lepiej kasę stracić niż puścić w te rejony młoda kobietę sama jestem blondynka i byłam w Egipcie powiem wam ze poza hotelem i wycieczkami które były zorganizowane z przewodnikiem nigdzie sama bym się nie ruszyła oni na blondynki bardzo zwracają uwagę delikatnie mówiąc
OLAM86 wrote:ehhh człowiek pazerny jest z natury. i ponosi największą karę...
P.s.i tak ogólnie ,nie nam osądzać ,oceniać co tam się stało,ani sxufladkowac ,że ktoś jest arabem to na pewno maczal w tym palce."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
OLAM86 wrote:Może ludzie są bez wyobrazni... Jego akurat jakoś nie obwiniam tak bezpośrednio o jej śmierć. Mówił do niej spokojnie bo chciał coś wyciągnąć i nie chciał jej krzykiem blokować. U nas też mój mąż to taka oaza spokoju w sytuacjach krytycznych. Chciał mieć dowód, żeby ruszyć ,,z kopyta" i ją uratować.
Ale do dziś wiele osób nie wie, że jadąc poza europe trzeba mieć paszport ważny ponad 6 msc. Zdziwiłam się bo ani mój szwagier tego nie wiedział, ani sąsiadka.... I pewno ta biedna dziewczyna też tego nie wiedziala wykupując prezent-niespodiankę."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
OLAM86 wrote:I co? stracone wakacje, kasa itd ?
Nie lecielismy z biura podróży tylko na własna rękę,a bilety były kupione w promocji."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs