Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:MilliSBB powiedz mi co Ty masz w swoim awatarze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 18:25
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Tak myślałam, że namioty Teraz widzę górę
ładne
podobie mi się
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyMilliSBB wrote:Karola,mnie zawsze tyłek urywa jak tam jestem..
właśnie mi się przypomniało, że musze poszukać czegoś na wakacje, tzn jakiś noclegów, tylko nie wiem gdzie chcemy jechać w tym roku. Ostatnio była Kudowa Zdrój i Karpacz, a teraz nie wiem hmmmmmm
-
Karolyna wrote:Na razie to mam ochote tym wszystkim pizgnac
Przykro mi
A nawiązując do tego co wcześniej napisałaś - mój mąż powiedział właśnie, że jak przyprowadzę kota do domu to on od razu motor kupujeJaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:
właśnie mi się przypomniało, że musze poszukać czegoś na wakacje, tzn jakiś noclegów, tylko nie wiem gdzie chcemy jechać w tym roku. Ostatnio była Kudowa Zdrój i Karpacz, a teraz nie wiem hmmmmmm
Chociaż dziś przez myśl przemknela mi plaza i palmy:-)Jaspis lubi tę wiadomość
34cs
-
kaaarolynaaa wrote:
To może morze?Polecam Kołobrzeg, a jeśli nie lubisz tłocznych plaż to Sztutowo