X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    To może morze? ;) Polecam Kołobrzeg, a jeśli nie lubisz tłocznych plaż to Sztutowo :)
    Ja chcę nad morze, ale mój mąż nie bardzo. On woli nad morze, ale ze znajomymi, a ja chcę jechać tylko z Nim.

MilliSBB a gdzie jedziecie? ;)

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najfajniej nad morzem mi bylo przed sezonem w Gdyni. Bylismy w Orlowie, dom nad samym morzem. Kocham Gdynie i pozdrawiam wszystkie Gdynianki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 18:42

AneTkaa87, monijaaa lubią tę wiadomość

• agu92 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie o Orłowie też słyszałam dużo pozytywnych opinii ale niestety nigdy nie byłam:)

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chcemy gdzies blisko nas jechać. Nad morze mamy ok 10h tak więc tego :P

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na chwileczkę wpadłam, widzę, że temat wakacji na topie :P My w czerwcu lecimy albo na wyspy kanaryjskie, albo do norwegi. Chyba, że udało nam się zaciążyć, to gdzieś bliżej , w Polsce.

Mili czy Ty wspinałaś się na everest?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 18:52

agu92 lubi tę wiadomość

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Ja chcę nad morze, ale mój mąż nie bardzo. On woli nad morze, ale ze znajomymi, a ja chcę jechać tylko z Nim.

MilliSBB a gdzie jedziecie? ;)
    Karola..tam gdzie od lat do Nepalu.

kmala lubi tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    O właśnie o Orłowie też słyszałam dużo pozytywnych opinii ale niestety nigdy nie byłam:)

Cos wspanialego dla tych, co chca ciszy i spokoju. W sezonie jest Scena Letnia na plazy. Wspaniala Karczma Rybacka z dziczyzna upolowana przez wlasciciela (ja co prawda nie jadlam), park i sciezka pieszo-rowerowa prosto do Sopotu. I Galeria Klif z butikami projektantow :D Stac mnie bylo tylko na ogladanie :D Teraz tam przed sezonem nie pojade, bo bylo tam wtedy w cholere babek w ciazy i po co sie denerwowac.

agu92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes mój brat mieszka w Norwegii :)

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa a z atrakcji turystycznych to miesci sie tam kancelaria Marcina D., bylego tescia bylego Prezydenta :P Wszyscy mamy zdjecia z tablica hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hyhy i dlatego ja jeżdżę w góry bo na szlaku nie ma kobiet w ciąży :P

kmala lubi tę wiadomość

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Blueyes mój brat mieszka w Norwegii :)

No moja szwagierka tam wybyła niedawno i nas baaardzo zaprasza :) więc wakacje byłyby tanie :P mnie się marzy plaża i słońce, ale mój mąż nie dostanie tyle wolnego by pojechać w dwa miejsca :/

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Ja na chwileczkę wpadłam, widzę, że temat wakacji na topie :P My w czerwcu lecimy albo na wyspy kanaryjskie, albo do norwegi. Chyba, że udało nam się zaciążyć, to gdzieś bliżej , w Polsce.

Mili czy Ty wspinałaś się na everest?
    Blue,jest wiele piękniejszych gór:-)
    Ale nie ukrywam,że łażą nam po głowach osmiotysieczniki.
    EVerest pewnie zrobimy ale od strony Tybetanskej,pracujemy nad korona ziemi ,więc pewnie za jakieś dwa lata i tam będziemy.

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• mili_moli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwna sprawa. Dziś miałam monitoring. Pęcherzyk 15mm 12dc a ja dziś mam przezroczysty śluz baardzo ciągliwy i jakby bardzo lekko podbarwiony krwią bo ma dziwną barwę. O co chodzi? :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju czekam, aż mój mąż wróci z pracy... Pojechał na 10 i nie wie o której będzie. ech...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 19:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes ja mam 2 tyg wolnego, mój mąż też. Chyba, że mi nerwy puszczą do końća i się zwolnię to będę miała dużo wolnego :P

MilliSBB właśnie w radio RMF FM mówią o małżeństwie, które zdobyło koronę Himalajów i Karakorum :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 19:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Dziwna sprawa. Dziś miałam monitoring. Pęcherzyk 15mm 12dc a ja dziś mam przezroczysty śluz baardzo ciągliwy i jakby bardzo lekko podbarwiony krwią bo ma dziwną barwę. O co chodzi? :/
    A co lekarz na to mówi?

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Milli,ja dość często po usg dowcipnym i tym zelu co nakladaja na glowice mam podbarwiony krwią sluz i jest rozciagliwy,a może u Ciebie organizm już się szykuje do owu:-)?

34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Blueyes ja mam 2 tyg wolnego, mój mąż też. Chyba, że mi nerwy puszczą do końća i się zwolnię to będę miała dużo wolnego :P

MilliSBB właśnie w radio RMF FM mówią o małżeństwie, które zdobyło koronę Himalajów i Karakorum :)
    Właśnie slyszalam na rmf:-)

34cs

• mili_moli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No możliwe właśnie, że po badaniu bo jakoś średnio przyjemne to było :) myślę, że pęcherzyk jeszcze trochę przymały, słabo urósł przez 2dni. Mam w pon iść raz jeszcze.

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    No możliwe właśnie, że po badaniu bo jakoś średnio przyjemne to było :) myślę, że pęcherzyk jeszcze trochę przymały, słabo urósł przez 2dni. Mam w pon iść raz jeszcze.
    Może faktycznie za bardzo grzebal i podraznil szyjke.

34cs

‹‹ 1074 1075 1076 1077 1078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ