Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na chwileczkę wpadłam, widzę, że temat wakacji na topie
My w czerwcu lecimy albo na wyspy kanaryjskie, albo do norwegi. Chyba, że udało nam się zaciążyć, to gdzieś bliżej , w Polsce.
Mili czy Ty wspinałaś się na everest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 18:52
agu92 lubi tę wiadomość
-
kaaarolynaaa wrote:Ja chcę nad morze, ale mój mąż nie bardzo. On woli nad morze, ale ze znajomymi, a ja chcę jechać tylko z Nim.
MilliSBB a gdzie jedziecie?kmala lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
agu92 wrote:O właśnie o Orłowie też słyszałam dużo pozytywnych opinii ale niestety nigdy nie byłam:)
Cos wspanialego dla tych, co chca ciszy i spokoju. W sezonie jest Scena Letnia na plazy. Wspaniala Karczma Rybacka z dziczyzna upolowana przez wlasciciela (ja co prawda nie jadlam), park i sciezka pieszo-rowerowa prosto do Sopotu. I Galeria Klif z butikami projektantowStac mnie bylo tylko na ogladanie
Teraz tam przed sezonem nie pojade, bo bylo tam wtedy w cholere babek w ciazy i po co sie denerwowac.
agu92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blueyes wrote:Ja na chwileczkę wpadłam, widzę, że temat wakacji na topie
My w czerwcu lecimy albo na wyspy kanaryjskie, albo do norwegi. Chyba, że udało nam się zaciążyć, to gdzieś bliżej , w Polsce.
Mili czy Ty wspinałaś się na everest?
Ale nie ukrywam,że łażą nam po głowach osmiotysieczniki.
EVerest pewnie zrobimy ale od strony Tybetanskej,pracujemy nad korona ziemi ,więc pewnie za jakieś dwa lata i tam będziemy."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlueyes ja mam 2 tyg wolnego, mój mąż też. Chyba, że mi nerwy puszczą do końća i się zwolnię to będę miała dużo wolnego
MilliSBB właśnie w radio RMF FM mówią o małżeństwie, które zdobyło koronę Himalajów i Karakorum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 19:05
-
nick nieaktualny
-
mili_moli wrote:Dziwna sprawa. Dziś miałam monitoring. Pęcherzyk 15mm 12dc a ja dziś mam przezroczysty śluz baardzo ciągliwy i jakby bardzo lekko podbarwiony krwią bo ma dziwną barwę. O co chodzi?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
kaaarolynaaa wrote:Blueyes ja mam 2 tyg wolnego, mój mąż też. Chyba, że mi nerwy puszczą do końća i się zwolnię to będę miała dużo wolnego
MilliSBB właśnie w radio RMF FM mówią o małżeństwie, które zdobyło koronę Himalajów i Karakorum"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
mili_moli wrote:No możliwe właśnie, że po badaniu bo jakoś średnio przyjemne to było
myślę, że pęcherzyk jeszcze trochę przymały, słabo urósł przez 2dni. Mam w pon iść raz jeszcze.
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs