Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karen25 wrote:Jeden dzień a tu tyle stron doszło Moja cierpliwość sie konczy.. czas dluzy sie strasznie:) do 2 lutego jeszcze rok ! 31 stycznia ide na betę moze dowiem sie wcześniej.
Aika moze tez sie wybierzesz ?
Chciałabym w urodziny męża ale pomyśle nad tym bo straaaasznie się niecierpliwię -
nick nieaktualnyJa absolutnie nie mówię, że zrobiła to specjalnie! Ale ciężko jest kiedy chciałabyś mieć dobry kontakt z matką, a nie masz go w ogóle.. Być może jutro spojrzę na to z innej perspektywy i popukam sobie do łba za moje zachowanie. Ale dzisiaj od rana mam jakiś taki emocjonalny dzień, a oczy w mokrym miejscu. No i przerosła mnie ta wiadomość. No nic.. Jutro będzie lepszy dzień!
Wróblowa, mówisz, że takie wydarzenia Cię motywują. Mmie dzisiaj zmotywowały do nauki. Stwierdziłam, że moje potencjalne dziecko nie może mieć głupiej matki i choćby skały (...) to muszę to ogarnąć! Więc siedzę, klepię, ryczę.. Wszystko na raz
A mój Misiak rozchorował się na dobre. Nic nie dało mu picie śmierdziela . Pół reklamówki lekarstw (łącznie z antybiotykiem)..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 18:28
-
nick nieaktualnyDoma ja jutro testuję Nie wytrzymam dłużej, a patrzałam na moim teście, że wykrywa już 6 dniową ciążę (owulację miałam tydzień temu) U mnie jest problem z utrzymaniem ciąży więc muszę ją szybko wychwycić jakby tylko była. Chociaż nawet nie liczę na to że będzie bo w dniu owulacji przez remont nie widziałam się nawet z moim R. i serduszkowanie było przed dzień owulacji i jeden dzień po niej, więc nie liczę na cud ale sprawdzić muszę, bo w razie czego od razu daję sobie zastrzyk na podtrzymanie.
Ewka trzymaj się kochana, u mnie też co chwile ktoś w ciąży, tylko nie my
marciaa przykro mi.. oby @ nie przyszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 18:28
-
Karen oj tak
Chociaż wiecie co, dorwalam dziś mojego mężczyznę bo libido robi swoje i wiecie co.. Po wszystkim rozbolał mnie brzuch jak na @ ale może troche inaczej... Mimo wszystko boje się ze wpłynęło to na ewentualne zagnieżdżenie i będzie po wszystkim -
Aika wrote:Karen oj tak
Chociaż wiecie co, dorwalam dziś mojego mężczyznę bo libido robi swoje i wiecie co.. Po wszystkim rozbolał mnie brzuch jak na @ ale może troche inaczej... Mimo wszystko boje się ze wpłynęło to na ewentualne zagnieżdżenie i będzie po wszystkim
Ee aż tak to się nie bój :* jak ma się wgryzc to się wgryzie :*:*
Czasem tak bywa. może pozycja i głęboka penetracja zrobiła swoje -
Ja mam strasznie mieszane mysli. Po owu, 22 stycznia od razu zaczely mnie boleć piersi a dziś juz nie bolą. Czuje tylko jakies delikatne pobolewania przy jajnikach i to wszystko. Chciałabym juz wiedziec co i jak, nienawidzę czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 18:38
Majeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo -
AneTka87 wrote:Doma ja jutro testuję Nie wytrzymam dłużej, a patrzałam na moim teście, że wykrywa już 6 dniową ciążę (owulację miałam tydzień temu) U mnie jest problem z utrzymaniem ciąży więc muszę ją szybko wychwycić jakby tylko była. Chociaż nawet nie liczę na to że będzie bo w dniu owulacji przez remont nie widziałam się nawet z moim R. i serduszkowanie było przed dzień owulacji i jeden dzień po niej, więc nie liczę na cud ale sprawdzić muszę, bo w razie czego od razu daję sobie zastrzyk na podtrzymanie.
Ewka trzymaj się kochana, u mnie też co chwile ktoś w ciąży, tylko nie my
marciaa przykro mi.. oby @ nie przyszła.
A to nie jest tak ze liczy od zagniezdzenia ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny