Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunna wrote:Blue zgadzam sie z mezem lekarz zna Cie najlepiej. Ale jak nie bedzie jeszcze widac teraz nie przejmuj sie Kochana
Wg dziennika na belly (który jest bardzo fajny) będzie wtedy 5t4d i pewnie nie wiele będzie widać. Ale potem wybieram się 13.06 i to będzie 7t5d i wtedy musi już być serduszko.monijaaa lubi tę wiadomość
-
Blueyes wrote:Wg dziennika na belly (który jest bardzo fajny) będzie wtedy 5t4d i pewnie nie wiele będzie widać. Ale potem wybieram się 13.06 i to będzie 7t5d i wtedy musi już być serduszko.
-
Ehhh...załamka. Byłam po wyniki i co? I d**a. Akurat moich wyników nie ma:/. Przy mnie wszystkie dokumenty przejzala i nie było...poszlam gdzie indziej się dopytac to chociaż kod mi dały żebym mogła przez internet zobaczyć. Jeszcze nie sprawdzalam bo dopiero do domu weszlam:/.7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Jesteśmy już w domu. Są to guzki w przebiegu naszej choroby, ale oprócz tych dużych jest jeszcze bardzo dużo małych guzków.... do tego w jamie brzusznej też są jakieś guzki niewiadomego pochodzenia... i jeśli chodzi o głowe to według lekarza nic się z tym nie robi, będę jechać do Wawy to skonsultować... a jesli chodzi o brzuch to mamy skierowanie do chirurga - onkologa.... termin na 2 czerwca mamy..
-
Lorien wrote:Jesteśmy już w domu. Są to guzki w przebiegu naszej choroby, ale oprócz tych dużych jest jeszcze bardzo dużo małych guzków.... do tego w jamie brzusznej też są jakieś guzki niewiadomego pochodzenia... i jeśli chodzi o głowe to według lekarza nic się z tym nie robi, będę jechać do Wawy to skonsultować... a jesli chodzi o brzuch to mamy skierowanie do chirurga - onkologa.... termin na 2 czerwca mamy..
pewnie z typem tez zbyt wiele nie stwierdzono? Trzymam za was mocno kciuki zeby udalo się to wyleczyc..
Ps. Czytalam ze na wiele roznych zmian m.in w mozgu b pomaga olej z konopii. I daje ulge ale i potrafi zmniejszyć niektore rzeczy.Pola84 lubi tę wiadomość
-
Lorien wrote:Jesteśmy już w domu. Są to guzki w przebiegu naszej choroby, ale oprócz tych dużych jest jeszcze bardzo dużo małych guzków.... do tego w jamie brzusznej też są jakieś guzki niewiadomego pochodzenia... i jeśli chodzi o głowe to według lekarza nic się z tym nie robi, będę jechać do Wawy to skonsultować... a jesli chodzi o brzuch to mamy skierowanie do chirurga - onkologa.... termin na 2 czerwca mamy..
czyli dalej nie wiele wiadomo? Przykro mi -
Monika25 wrote:Lunna nie wiem jak zobaczyc u Ciebie to zdjecie w pamietniku, musialabym cofac forum i szukac, ale powiem Wam ze to zdjecie nie jest jakos tak specjalnie wyrazne wg mnie no ale widac. Ten pecherzyk obok tez widac o ile to on.
Pecherzyk plodowy jest na pewno ladnydzidzia pewnie ponizej w dole pecherzyka podluzne ziarnko ryzu
Monika25 lubi tę wiadomość