Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czas rozpocząć weekend! Wyjeżdżam do teściów także jak zwykle odezwę się pewnie dopiero w poniedziałek.
Trzymajcie się dziewczyny, szczególnie te pracujące albo uczące się w weekendy Słonecznego dnia!Blueyes lubi tę wiadomość
-
Ajajaj ale się narobiło Dwa tyg. temu mój mąż kupił sobie nowy telefon, a ja w spadku otrzymałam jego aktualny telefon - bardzo fajny, w świetnym stanie. Dzisiaj z rańca jak się przebudziłam, weszłam poczytać, co tam na forum. Potem telefon położyłam obok i zasnęłam Nieświadomie strąciłam telefon i szybka poszła w drobny mak Aż się boję co to będzie jak mąż wstanie i się dowie
-
Dzień dobry dziewczyny. Znowu intensywny weekend się zapowiada .
Nie mogę darować sobie tego cyklu. Urodzinowy miał być szczęśliwy a tu taki zonk w postaci braku @ wcale nie z powodu fasolki . Jakas taka zdolowana jestem dzisiaj wyjątkowo przez to. Mam nadzieje ze Wy lepsze nastroje macie . Cudownego dnia kochane7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Agu spokojnego weekendu Ci życzę
Wiadomo, że jakaś iskierka nadziei była ale nie liczyłam na nic. Zacznę się martwić jeśli w tym roku mi się nie uda. Póki co koko dżambo i do przodu
Blueyes ale to Twój telefon się posypał czy ten nowy męża? Przykra sprawa na przyszłość polecam kupić szkło hartowane. Gdyby nie szkło to mój telefon już dawno byłby w koszu. -
91Magda wrote:
Blueyes ale to Twój telefon się posypał czy ten nowy męża? Przykra sprawa na przyszłość polecam kupić szkło hartowane. Gdyby nie szkło to mój telefon już dawno byłby w koszu.
Ten co dostałam od męża. Och to nie jest aż taki super model żeby szkło kupować Ale powiem szczerze, że mój stary tel. zleciał mi milion razy i nic, a ten tylko jeden raz i dupa -
Blueyes wrote:Ten co dostałam od męża. Och to nie jest aż taki super model żeby szkło kupować Ale powiem szczerze, że mój stary tel. zleciał mi milion razy i nic, a ten tylko jeden raz i dupa
Blueyes połóż tel od strony męża i utrzymuj że to on strąciłBlueyes, agu92, Lunna, monijaaa, anciaa lubią tę wiadomość
-
Magee wrote:Dziewczyny proszę pocieszcie mnie! Ostatnia miesiączka 19.04, owulacja 6.05 (robiłam test) następnego dnia stosunek. W dniu spodziewanej miesiączki test pokazał cieniutka kreskę. Poszłam do lekarza okazało się ze powiększone endometrium ale nie było widać pęcherzyka. Kazał przyjść za 2 tygodnie. Byłam dzisiaj na usg a tam widać pęcherzyk ale nie widać zarodka. Zrobiłam betę i jest na poziomie 1396. Strasznie się boje
Magee mi test pozytywny wyszedl 13.02 u lekarza znalazlam sie 23.02 I po usg dostalam wlasnie piekne zdjecie pecherzyka w ktorym Nic jeszcze nie bylo widac I powiedzial zeby przyjsc za 3 tygodnie I skontrolowac czy ciaza rozwija sie prawidlowo takze Nie martw die na zapas
Wogole to witam zrobie Panie
Mialam intensywny tydzien weekend rowniez sie tak zapowiada wiec zycze wszystkom udanego weekendu -
Frosch wrote:Magee mi test pozytywny wyszedl 13.02 u lekarza znalazlam sie 23.02 I po usg dostalam wlasnie piekne zdjecie pecherzyka w ktorym Nic jeszcze nie bylo widac I powiedzial zeby przyjsc za 3 tygodnie I skontrolowac czy ciaza rozwija sie prawidlowo takze Nie martw die na zapas
Wogole to witam zrobie Panie
Mialam intensywny tydzien weekend rowniez sie tak zapowiada wiec zycze wszystkom udanego weekendu -
Dzień doborek
91Magda przykro mi,ale to dopiero początek waszej drogi wiec nie ma się co martwić kolejny cykl wasz:)
Jak tam nastroje w sobotni poranek? Ja dzisiaj sama w domu mąż poszedł do pracy wczoraj zrobiliśmy sobie luźny wieczorek film niezdrowe przekąski i procenty dzisiaj trochę głowa boli Zaraz wybieram się na zakupy dzisiaj rodzice wpadają na obiad a tak to w su UE nic się u mnie nie dzieje podczytuje was,ale nie zawsze mogę odp a potem już jesteście kilka stron dalej
Blueyes co się stało to się nie odstanie w przyszłości będziesz ostrożniejsza A szybka fajna sprawa grosze na Allegro kosztuje a jednak czasami ochroni moja mamusia to sobie po telefonie autem przejechała i nic się nie stało nie wiem jakim cudem
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Dzień doborek
91Magda przykro mi,ale to dopiero początek waszej drogi wiec nie ma się co martwić kolejny cykl wasz:)
Jak tam nastroje w sobotni poranek? Ja dzisiaj sama w domu mąż poszedł do pracy wczoraj zrobiliśmy sobie luźny wieczorek film niezdrowe przekąski i procenty dzisiaj trochę głowa boli Zaraz wybieram się na zakupy dzisiaj rodzice wpadają na obiad a tak to w su UE nic się u mnie nie dzieje podczytuje was,ale nie zawsze mogę odp a potem już jesteście kilka stron dalej
Blueyes co się stało to się nie odstanie w przyszłości będziesz ostrożniejsza A szybka fajna sprawa grosze na Allegro kosztuje a jednak czasami ochroni moja mamusia to sobie po telefonie autem przejechała i nic się nie stało nie wiem jakim cudem
Jak dostanę w sierpniu nowy tel to i szybkę sobie sprezentuję Ale mam nadzieję, że autem po nim nie przejadę -
Oj blueyes jeszcze nie jedna gafę w ciąży strzelisz
Ja dzisiaj znowu tempka bardzo wysoka ale już normalniejszy, bo 36,97 wczoraj to jakaś anomalia była, może cos mi sie śniło i nie pamietam
Miłego dzionka, u nas piękne słoneczko i lecimy do pracy dobrze ze na świeżym powietrzu -
U mnie poranek do d**y! zamówiłam sobie kilka książek, odbiór w paczkomacie. Lecę ucieszona, że będę miała co czytać a tu du**. Skrytka nie chciała się otworzyć. Dzwoniłam na infilinie to po 30 minutach oczekiwania na moją kolej połączenie zostało zerwane! I jeszcze szef, a raczej jego brat, napisał mi smsa, że mam pamiętać, ze 14-18 czerwca oni sobie wyjeżdżają gdzieś i mają już wszystko opłacone. A co mnie to obchodzi?! wrr...
-
Zgadzam się weekend zaczął się paskudnie.
W nocy obudził mnie ból zęba, nawet ketonal nie pomógł, właśnie wróciłam od dentysty - jeden ząb mniej .
A na 14:30 do pracy i gadać do klientów .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 10:30
4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
91Magda wrote:Mam zamiar testować w niedzielę. Tylko zastanawia mnie ten śluz. Co prawda zawsze miałam nieregularne i długie cykle ale nie kojarzę, żebym miała dwa razy w ciągu cyklu rozciągliwy śluz.
KotCzarownicy lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Ja przed @ mam sluz jak plodny.To normalne spada progesteron ,rośnie estrogen.
Też tak mam i się zastanawiałam, dlaczego. Fajnie się w końcu dowiedzieć.4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018