X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas rozpocząć weekend! Wyjeżdżam do teściów także jak zwykle odezwę się pewnie dopiero w poniedziałek.

Trzymajcie się dziewczyny, szczególnie te pracujące albo uczące się w weekendy :) Słonecznego dnia! <3

Blueyes lubi tę wiadomość

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajajaj ale się narobiło :( Dwa tyg. temu mój mąż kupił sobie nowy telefon, a ja w spadku otrzymałam jego aktualny telefon - bardzo fajny, w świetnym stanie. Dzisiaj z rańca jak się przebudziłam, weszłam poczytać, co tam na forum. Potem telefon położyłam obok i zasnęłam :( Nieświadomie strąciłam telefon i szybka poszła w drobny mak :( Aż się boję co to będzie jak mąż wstanie i się dowie :(

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny. Znowu intensywny weekend się zapowiada :).

Nie mogę darować sobie tego cyklu. Urodzinowy miał być szczęśliwy a tu taki zonk w postaci braku @ wcale nie z powodu fasolki :(. Jakas taka zdolowana jestem dzisiaj wyjątkowo przez to. Mam nadzieje ze Wy lepsze nastroje macie :). Cudownego dnia kochane :)

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes nie martw się maz nie może krzyczeć ani się zloscic :). Bo inaczej my mu nagadamy;)

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu spokojnego weekendu Ci życzę :)
    Wiadomo, że jakaś iskierka nadziei była ale nie liczyłam na nic. Zacznę się martwić jeśli w tym roku mi się nie uda. Póki co koko dżambo i do przodu :D

Blueyes ale to Twój telefon się posypał czy ten nowy męża? Przykra sprawa :( na przyszłość polecam kupić szkło hartowane. Gdyby nie szkło to mój telefon już dawno byłby w koszu.

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Magda wrote:

Blueyes ale to Twój telefon się posypał czy ten nowy męża? Przykra sprawa :( na przyszłość polecam kupić szkło hartowane. Gdyby nie szkło to mój telefon już dawno byłby w koszu.

Ten co dostałam od męża. Och to nie jest aż taki super model żeby szkło kupować :P Ale powiem szczerze, że mój stary tel. zleciał mi milion razy i nic, a ten tylko jeden raz i dupa :/

• 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Ten co dostałam od męża. Och to nie jest aż taki super model żeby szkło kupować :P Ale powiem szczerze, że mój stary tel. zleciał mi milion razy i nic, a ten tylko jeden raz i dupa :/

Ale zawsze byłby jakoś zabezpieczony :D

• plinka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:

Blueyes połóż tel od strony męża i utrzymuj że to on strącił :-D :-D :-D

Blueyes, agu92, Lunna, monijaaa, anciaa lubią tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Frosch Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magee wrote:
    Dziewczyny proszę pocieszcie mnie! Ostatnia miesiączka 19.04, owulacja 6.05 (robiłam test) następnego dnia stosunek. W dniu spodziewanej miesiączki test pokazał cieniutka kreskę. Poszłam do lekarza okazało się ze powiększone endometrium ale nie było widać pęcherzyka. Kazał przyjść za 2 tygodnie. Byłam dzisiaj na usg a tam widać pęcherzyk ale nie widać zarodka. Zrobiłam betę i jest na poziomie 1396. Strasznie się boje

Magee mi test pozytywny wyszedl 13.02 u lekarza znalazlam sie 23.02 I po usg dostalam wlasnie piekne zdjecie pecherzyka w ktorym Nic jeszcze nie bylo widac I powiedzial zeby przyjsc za 3 tygodnie I skontrolowac czy ciaza rozwija sie prawidlowo takze Nie martw die na zapas :)

Wogole to witam zrobie Panie

Mialam intensywny tydzien weekend rowniez sie tak zapowiada wiec zycze wszystkom udanego weekendu :):)

Frosch :)
    nzjdhsv2z1ku2dw4.png
    200409041138.png
  • Frosch Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2017, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frosch wrote:
    Magee mi test pozytywny wyszedl 13.02 u lekarza znalazlam sie 23.02 I po usg dostalam wlasnie piekne zdjecie pecherzyka w ktorym Nic jeszcze nie bylo widac I powiedzial zeby przyjsc za 3 tygodnie I skontrolowac czy ciaza rozwija sie prawidlowo takze Nie martw die na zapas :)

Wogole to witam zrobie Panie

Mialam intensywny tydzien weekend rowniez sie tak zapowiada wiec zycze wszystkom udanego weekendu :):)

Frosch :)
    nzjdhsv2z1ku2dw4.png
    200409041138.png
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wstał, idę mu powiedzieć. Trzymajcie kciuki.

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było tak źle, powiedział tylko: "kur*a ja go 2 lata miałem i nic, a Ty rozwaliłaś po dwóch tygodniach". I poszedł :P

Lunna, jagodowa91 lubią tę wiadomość

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doborek
    91Magda przykro mi,ale to dopiero początek waszej drogi wiec nie ma się co martwić kolejny cykl wasz:)
    Jak tam nastroje w sobotni poranek? Ja dzisiaj sama w domu mąż poszedł do pracy wczoraj zrobiliśmy sobie luźny wieczorek film niezdrowe przekąski i procenty dzisiaj trochę głowa boli ;) Zaraz wybieram się na zakupy dzisiaj rodzice wpadają na obiad a tak to w su UE nic się u mnie nie dzieje podczytuje was,ale nie zawsze mogę odp a potem już jesteście kilka stron dalej
    Blueyes co się stało to się nie odstanie w przyszłości będziesz ostrożniejsza ;) A szybka fajna sprawa grosze na Allegro kosztuje a jednak czasami ochroni moja mamusia to sobie po telefonie autem przejechała i nic się nie stało nie wiem jakim cudem :)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Dzień doborek
    91Magda przykro mi,ale to dopiero początek waszej drogi wiec nie ma się co martwić kolejny cykl wasz:)
    Jak tam nastroje w sobotni poranek? Ja dzisiaj sama w domu mąż poszedł do pracy wczoraj zrobiliśmy sobie luźny wieczorek film niezdrowe przekąski i procenty dzisiaj trochę głowa boli ;) Zaraz wybieram się na zakupy dzisiaj rodzice wpadają na obiad a tak to w su UE nic się u mnie nie dzieje podczytuje was,ale nie zawsze mogę odp a potem już jesteście kilka stron dalej
    Blueyes co się stało to się nie odstanie w przyszłości będziesz ostrożniejsza ;) A szybka fajna sprawa grosze na Allegro kosztuje a jednak czasami ochroni moja mamusia to sobie po telefonie autem przejechała i nic się nie stało nie wiem jakim cudem :)

Jak dostanę w sierpniu nowy tel to i szybkę sobie sprezentuję :P Ale mam nadzieję, że autem po nim nie przejadę :P

• Sabinkak Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj blueyes jeszcze nie jedna gafę w ciąży strzelisz ;)
    Ja dzisiaj znowu tempka bardzo wysoka ale już normalniejszy, bo 36,97 wczoraj to jakaś anomalia była, może cos mi sie śniło i nie pamietam ;)
    Miłego dzionka, u nas piękne słoneczko i lecimy do pracy :) dobrze ze na świeżym powietrzu :)

ca5c089614.png

morfologia nasienia 0% :(

październik - startujemy z ivf :)
    18.10 - punkcja, mamy 7 jajeczek
    Tylko 2 zarodeczki :( od 20 października z mamusią :)
    28.10 piękne dwie kreseczki :)
  • 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2017, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie poranek do d**y! :/ zamówiłam sobie kilka książek, odbiór w paczkomacie. Lecę ucieszona, że będę miała co czytać a tu du**. Skrytka nie chciała się otworzyć. Dzwoniłam na infilinie to po 30 minutach oczekiwania na moją kolej połączenie zostało zerwane! I jeszcze szef, a raczej jego brat, napisał mi smsa, że mam pamiętać, ze 14-18 czerwca oni sobie wyjeżdżają gdzieś i mają już wszystko opłacone. A co mnie to obchodzi?! :/ wrr...

• KotCzarownicy Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się weekend zaczął się paskudnie.
    W nocy obudził mnie ból zęba, nawet ketonal nie pomógł, właśnie wróciłam od dentysty - jeden ząb mniej :(.
    A na 14:30 do pracy i gadać do klientów :/.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 10:30

4.04.17, 9 tc [*]
    Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
    Niedoczynność tarczycy
    Leszek jest z nami! 29.05.2018
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Magda wrote:
    Mam zamiar testować w niedzielę. Tylko zastanawia mnie ten śluz. Co prawda zawsze miałam nieregularne i długie cykle ale nie kojarzę, żebym miała dwa razy w ciągu cyklu rozciągliwy śluz.
    Ja przed @ mam sluz jak plodny.To normalne spada progesteron ,rośnie estrogen.

KotCzarownicy lubi tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:

No ja w nocy dostałam. Po prostu mnie to zastanawiało, bo nie kojarzę, żebym kiedyś tak miała i zastanawiałam się czy znów mi się coś nie dzieje.

• KotCzarownicy Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:

Też tak mam i się zastanawiałam, dlaczego. Fajnie się w końcu dowiedzieć:).

4.04.17, 9 tc [*]
    Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
    Niedoczynność tarczycy
    Leszek jest z nami! 29.05.2018
‹‹ 1266 1267 1268 1269 1270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ