Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny nadrobię was jutro rano bo dopiero usiadłam a zaraz jeszcze siostra przyjeżdża
Powiedzcie mi, jak braliście dupka to miałyście wyższa temperaturę? Mierze w sumie od połowy cyklu i dzisiaj, jeśli owu była to mam 6 dpo, a tempka z rana 37,47, zrobiłam wielkie oczy jak ja zobaczyłam, bo normalnie po owu mam max 36,8 a chora nie jestem. Dupka biorę pierwszy raz w życiu -
Milli,chyba ciężko się rozpala przez hartowane szkło . Wątpię, żeby plinka miała ochotę na bezpośrednie starcie :>.
Assunta, tak myślałam. Po cześć była właśnie emotikona.
Następnym razem wstawię swoje zdjęcie. Moje słońce twierdzi, że jestem chodzącą emotką.
Dobrze, że zawsze czytam, zanim kliknę wyślij... Telefon poprawił mi "emotką" na "erotyką"... @.@Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 18:38
4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
Sabinkak wrote:Hej dziewczyny nadrobię was jutro rano bo dopiero usiadłam a zaraz jeszcze siostra przyjeżdża
Powiedzcie mi, jak braliście dupka to miałyście wyższa temperaturę? Mierze w sumie od połowy cyklu i dzisiaj, jeśli owu była to mam 6 dpo, a tempka z rana 37,47, zrobiłam wielkie oczy jak ja zobaczyłam, bo normalnie po owu mam max 36,8 a chora nie jestem. Dupka biorę pierwszy raz w życiu
Sabinka, ja gdy biore Luteine to mam temp powyżej 37, odstawiam i temp spada. -
Sabinkak wrote:Hej dziewczyny nadrobię was jutro rano bo dopiero usiadłam a zaraz jeszcze siostra przyjeżdża
Powiedzcie mi, jak braliście dupka to miałyście wyższa temperaturę? Mierze w sumie od połowy cyklu i dzisiaj, jeśli owu była to mam 6 dpo, a tempka z rana 37,47, zrobiłam wielkie oczy jak ja zobaczyłam, bo normalnie po owu mam max 36,8 a chora nie jestem. Dupka biorę pierwszy raz w życiu"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Ea, tylko właśnie w ulotce od dupka pisze, ze nie wpływa, a u mnie czary mary Luteina na pewno wpływa
-
Millisb, wątpię, czuje sie normalnie, a z infekcją chyba wygrałam, w zeszłym tygodniu Skończyłam antybiotyk i jeszcze wczoraj było 36,8 a dzisiaj cholera wie co sie dzieje. Zobaczę jeszcze jutro
Milano lubi tę wiadomość
-
Sabinkak wrote:Millisb, wątpię, czuje sie normalnie, a z infekcją chyba wygrałam, w zeszłym tygodniu Skończyłam antybiotyk i jeszcze wczoraj było 36,8 a dzisiaj cholera wie co sie dzieje. Zobaczę jeszcze jutro"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 10:28
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
EA wrote:Sabinka, ja gdy biore Luteine to mam temp powyżej 37, odstawiam i temp spada.
Ja też pierwszy raz dupka brałam. Czyli jak 3 dni temu odstawiłam i temp nadal jest podwyższona to jest to dobry znak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 19:36
-
marciaa wrote:Czego długi weekend ?
-
Czajcie to: babka sobie siedzi na środku ulicy, nie zwaza na samochody i gada do telefonu "to szmata".. Myślałam ze kobita zaslabla i chcialam do niej podejść ale jakis samochód się zatrzymał to zeszła i usiadła na chodniku a nogi wystawiła na ulice..
-
Hmm dziewczyny mam pytanie. Owulacje miałam ok 21 dc (temperatura, śluz rozciągliwy, pozytywny test). Od 2 dnia po brałam dupka (miałam brać przez 10 dni, brałam . Dzisiaj jestem trzeci dzień po odstawieniu, właśnie wracałam z pracy i czułam, że jest mi dziwnie mokro, więc myślałam, że pewnie @ przyszła. A ja patrze i znów mam rozciągliwy śluz. Czy któraś się może na ten temat jakoś wypowiedzieć? Bo nie powiem ale jestem zdziwiona.