Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 10:26
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 10:26
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
nick nieaktualnymarciaa... przepraszam
Karolyna schowany pewnie gdzies w kartonie na strychu. Jak wpadnie mi kiedyś w rece to sprawdze ten znaczek
Z takich 'staroci' to mi podobaja sie bardzo krysztalowe wazony, jeden malutki juz babci podebralam
Assunta! O, Kolejny dobry pomysl Zapisuje na karteczce i pieknie dziekuje -
U nas długi weekend i zaczyna się całkiem fajnie bo pozytywny owu test więc mamy już zajęcie na cały długi weekend hahaha
A co do pomysłów na rocznicę to zapisuję sobie wszystkie -
Joanna tak patrzę na te pomysły dziewczyn ze są świetne jeśli chodzi o taka rocznicę . Można jeszcze wykombinowac fajny kolaż ze zdjęć (o ile macie dostęp do różnych rodzinnych fotografii) jeśli to bliska rodzina . U nas co prawda nie na rocznice ale z okazji okrągłych urodzin zrobiliśmy dla babci taki prezent że zbioru zdjęć całej rodziny a pośrodku tego wszystkiego zdjecie babuni
Joannanml lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Joannaml, skarby po dziadkach moga nas niezle zaskoczyc. Ja w tym roku zaczelam spelniac swoje kolejne marzenie i zaczynam kolekcjonowac filizanki. Slecze nad sygnaturami i chodzr na pchle targi. Kurde, najbardziej lubie ten dreszczyk gdy znajde cos unikatowego za dobra cene. Czuje sie prawdziwym krakusem
Joannanml lubi tę wiadomość
-
Nosz... Z całkiem długiego posta zostało jedno słowo :@
Joanna, my na 20 rocznicę ślubu teściów zrzucalismy się ze szwagrem i dziadkami na bon do meblowego (akurat mieli w planach urządzanie sypialni). A dobrym znajomym na ślubny prezent całą ekipą właśnie taki voucher na weekend daliśmy. Super sprawa.
Weźcie mnie kopnijcie w tyłek, bo nie wstanę . Nogi mi odpadają po pracy, a muszę tę cholerną rybę upiec.4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 10:27
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
plinka wrote:Qrwa mać, dziewczyny mam wronę w kominku
A ja się panicznie boję tych ptaków. Wpadła franca przez komin i lazła szybami aż wpadła do kominka. Mąż dziś do wieczora w pracy a ja siedzę z najeżonymi włosami... Posiedzimy sobie razem cały dzień
Jeszcze franca na mnie kracze..."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Assunta wrote:Rozumiem cie doskonale jak sie cos ciekawego upoluje i to w dobrej cenie . Choc ja z M jezdzimy na gielde do Sandomierza i tam wynajduje jakies pierdoly do domu a to pufa, taboretki talerze kufle do piwa itp
Co do znikajacych postów jak sie pisze z telefonów, ktoś kiedyś mi napisał zeby nie wstawiać emotów i rzeczywiscie dziala a jak chce jakas "minke" to stosuje dwukropki i nawiasy
a skąd jesteś ?