Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
91Magda wrote:No ja w nocy dostałam. Po prostu mnie to zastanawiało, bo nie kojarzę, żebym kiedyś tak miała i zastanawiałam się czy znów mi się coś nie dzieje.
Ja też nigdy na to uwagi nie zwracalam.
Odkąd się staram,to odkrylam to zjawisko:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
KotCzarownicy wrote:Też tak mam i się zastanawiałam, dlaczego. Fajnie się w końcu dowiedzieć."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dzień dobry u nas weekend zaczął się dobrze tylko pogoda się popsula i pada deszcz, ale powoli się przejasnia więc może cos z tego będzie;) grilla bym odpaliła
-
Blueyes wrote:Jak dostanę w sierpniu nowy tel to i szybkę sobie sprezentuję Ale mam nadzieję, że autem po nim nie przejadę
Blue nie kracz, mój mąż przejechał po swoim telefonie ciężarówkąBlueyes lubi tę wiadomość
-
91Magda wrote:Agu spokojnego weekendu Ci życzę
Wiadomo, że jakaś iskierka nadziei była ale nie liczyłam na nic. Zacznę się martwić jeśli w tym roku mi się nie uda. Póki co koko dżambo i do przodu
Blueyes ale to Twój telefon się posypał czy ten nowy męża? Przykra sprawa na przyszłość polecam kupić szkło hartowane. Gdyby nie szkło to mój telefon już dawno byłby w koszu.
Szklem.hartowanyn sie zawiodlam ale moze to tylko u mnie taki odbior -
U mnie zawszs od "po ovu" sluz ksiazkowo kremowy. Plodny byl zawsze od paru dni po @ do konca ovu.. choc w tym naszym Maludowym od ostatniego dnia @ juz szalal pieknie plodny. Ewidentnie odstresowanie dalo dobry efekt i sie odblokowalo to co nie pozawalalo nam wczesniej zajsc w ciaze
-
KotCzarownicy wrote:Key, weź sobie pogodę z Katowic - mnie w pracy się nie przyda .