WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    O jaka cena zawrotna mhmhmhmh :D

Tiaa, niestety. Ale już się przyzwyczaiłam, że nie mogę mieć kurna tak jak wszyscy. Jedna na milion...

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f5c47ba4cb1.jpg

TY JEDNA NA MINION!!!!

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f5c47ba4cb1.jpg

TY JEDNA NA MINION!!!!

Ech...z ulotki o działaniach niepożądanych :(

• Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Siemka !
    Ja się rozkładam, a konkretnie moje palce. Po nałożeniu nowego lakieru jest dramat. Byłam u dermatologa i powiedział, że to nie same lakiery mnie uczulają, ale palę sobie skórę acetonem i cleanerem,a a podrażniam ją jeszcze wcześniej pyłem przy sciaganiu paznokci. Mam tonę maści i najlepiej jakbym przez miesiąc nie ruszała lakieru nieważne co się będzie działo i jak wyglądało. Ech :(
    Kochana dupa dermatolog... powienien Ci powiedziec ze od poczatku leczenia pol roku musisz odczekac do nowych hybryd. Nie wiem czy do zwyklych lakoerow tez nie bo w nich tez sa substancje mogace Cie teraz draznic.
    Generalnie czym bys teraz nie malowala bedzie podrażnienie. Wiem cos o tym bo po oparzeniu bardzo dlugo zostaje nadwrazliwosc. Organizm sie tak samo broni bo sie tkanki musza odbudowac silniejsze a teraz ma nadwrazliwosc

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Siemka !
    Ja się rozkładam, a konkretnie moje palce. Po nałożeniu nowego lakieru jest dramat. Byłam u dermatologa i powiedział, że to nie same lakiery mnie uczulają, ale palę sobie skórę acetonem i cleanerem,a a podrażniam ją jeszcze wcześniej pyłem przy sciaganiu paznokci. Mam tonę maści i najlepiej jakbym przez miesiąc nie ruszała lakieru nieważne co się będzie działo i jak wyglądało. Ech :(
    A cleaner czyli izopropyl to najmniejsze zlo z calej bandy ;) serio najmniej szkodliwa substancja z pakietu paznokciowego (2 toksykologow mi potwierdzilo ;) ) a moze jeszcze nie jest czysty bo odczynniki sa rozne. Wiec odpocznij od wszystkiego i wrócisz z podwojna sila ale nie do semilaca skoro juz Cie uczulil

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio kochana kup frezarke zamiast acetonu. Kesli nie hybryda to tylko aceton. Od lat pracuje z izopropylenem (czysty jakosci odczynnikow laboratoryjnych). Poza chwilowym wysyszeniem naskorka nic zlego nie robi.
    A aceton... hehe ;) dlugo moznaby pisac. Jak bedziesz sciagala frezem.czy pilniczliem warto robic to w maseczce zeby nie wdychac pylu

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Monika25 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, czy któraś z Was miała podwyższone ciśnienie na początku ciąży przed 20 tyg?

Monika25
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ja wlasnie meza opitolilam maszynka tak jak chcial. Moze nie w 100% tak jak mialam nadzieke wyszlo ale on zadowolony (choc wymagakacy bo jwgo golibroda cuda robi) i nie trzeba rownac na zero. I szczerze? Bardziej mi sie podoba co ja zrobilam dzisiaj niz z czym czasem od osiedlowej fryzjerki wracal z x lat temu.. (tak wgl to chyba mnie kocha skoro daje sobie robic takie eksperymenty... ;) )

Mój mnie meczyl ze dwa tygodnie, żebym fo maszynka obciela ;) ja nie mam do tego drygu ;) siostra jest fryzjerka a ja jak biorę maszynkędo ręki to paraliżu dostaje ;) w sumie źle nie wyszło, ale powiedziałam że nigdy więcej bo stresu się najadlam ;)

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Kochana dupa dermatolog... powienien Ci powiedziec ze od poczatku leczenia pol roku musisz odczekac do nowych hybryd. Nie wiem czy do zwyklych lakoerow tez nie bo w nich tez sa substancje mogace Cie teraz draznic.
    Generalnie czym bys teraz nie malowala bedzie podrażnienie. Wiem cos o tym bo po oparzeniu bardzo dlugo zostaje nadwrazliwosc. Organizm sie tak samo broni bo sie tkanki musza odbudowac silniejsze a teraz ma nadwrazliwosc

Nic mi nie jest jak mam lakier. Akcje się dzieją po ściąganiu. Mówiłam mu o tym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 09:33

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I on mówił, że teraz przy stanie zapalnym mam tego nie ruszać, bo i jak, ale potem powinnam dać odpocząć placom, a ile, to już będzie oceniał na kontrolach. Ale powiedziałam, że może być ciężko :D I nie dupa, bo mnie z wielu ciężkich parchów wyciąga przy uczuleniu na sterydy :D Super kobita.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 09:34

Lunna lubi tę wiadomość

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja już po wizycie, dzidzia ma 2,68 cm i piękne serduszko :) wszystko ok. Od dzis mam L4, kolejna wizyta 7.07. :) Wg usg to 9t4d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 09:44

Monika25, Frosch, karollka29, Idzianna, Mati1, monijaaa, Mona_Lisa, Lunna, plinka, EA, agu92, MalPog, Anna6 lubią tę wiadomość

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, dzisiaj z opóźnieniem się witam, bo wstać nie dawałam rady, a potem szybko-szybko do pracy, a tam zawierucha i zamieszanie od rana ;)

Blueyes <3

Blueyes lubi tę wiadomość

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • monijaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej hej :)

blueyes super wieści <3

W ogóle dziewczyny dzięki za info odnośnie darmowych badań żołnierzy. Mój już zapisany

Ale dzisiaj pogoda pod psem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 11:24

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna, a jak Twoja wizyta? bo chyba przegapiłam info :)

Lunna lubi tę wiadomość

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Hej :) Ja już po wizycie, dzidzia ma 2,68 cm i piękne serduszko :) wszystko ok. Od dzis mam L4, kolejna wizyta 7.07. :) Wg usg to 9t4d

Super :D gratulacje :D

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika25 wrote:
    Dzień dobry, czy któraś z Was miała podwyższone ciśnienie na początku ciąży przed 20 tyg?
    Kochana ciagle ;) wczesniej max 100/60 i puls 70 a teraz 130/70 czasem wyzsze. Normalne. Po prostu badz dla siebie ostrozna i zwolnij tempo (dosłownie;) )

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    I on mówił, że teraz przy stanie zapalnym mam tego nie ruszać, bo i jak, ale potem powinnam dać odpocząć placom, a ile, to już będzie oceniał na kontrolach. Ale powiedziałam, że może być ciężko :D I nie dupa, bo mnie z wielu ciężkich parchów wyciąga przy uczuleniu na sterydy :D Super kobita.
    No to git ale i tak powinnas uwazac te pol roku i dac sobie przerwe. Ja w ciazy sciagnelam wszystko choc mam bezpieczne skladem hybrydy i zel. Jak zaczely mi sie skoki cisnienia stwiersizlam ze latwiej mi bedzie sprawdzac po paznokciach tez. Zrobie sobie tylko na wesele szwagierki :)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    No to git ale i tak powinnas uwazac te pol roku i dac sobie przerwe. Ja w ciazy sciagnelam wszystko choc mam bezpieczne skladem hybrydy i zel. Jak zaczely mi sie skoki cisnienia stwiersizlam ze latwiej mi bedzie sprawdzac po paznokciach tez. Zrobie sobie tylko na wesele szwagierki :)

:( :( bu, buuu nie widziałam tego wpisu :( :D

• Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idzianna wrote:
    Lunna, a jak Twoja wizyta? bo chyba przegapiłam info :)
    Hey Kochana.
    Wczoraj tylko na fb dalam na szybko znac bo zaraz po wizycie mialam.rozmowe rekrutacyjna dla nowych pracownikow i tone pracy w domu. Zaraz nadrobie xD

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Monika25 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Kochana ciagle ;) wczesniej max 100/60 i puls 70 a teraz 130/70 czasem wyzsze. Normalne. Po prostu badz dla siebie ostrozna i zwolnij tempo (dosłownie;) )
    Ja na wizycie we wtorek miałam 150/80. Na drugi dzien rano 140/71, po godz.18 135/78, wczoraj rano 129/76, o godz 15 bylo 130/94, wieczorem 152/79, dzis rano 128/96. Gin wysłała mnie do ogólnego po lek ale póki co mam nie brać, chyba że kilka razy podskoczy ponad 150. I tak się martwie.

Monika25
‹‹ 1337 1338 1339 1340 1341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ