X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    O jaka cena zawrotna mhmhmhmh :D

Tiaa, niestety. Ale już się przyzwyczaiłam, że nie mogę mieć kurna tak jak wszyscy. Jedna na milion...

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f5c47ba4cb1.jpg

TY JEDNA NA MINION!!!!

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f5c47ba4cb1.jpg

TY JEDNA NA MINION!!!!

Ech...z ulotki o działaniach niepożądanych :(

• Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Siemka !
    Ja się rozkładam, a konkretnie moje palce. Po nałożeniu nowego lakieru jest dramat. Byłam u dermatologa i powiedział, że to nie same lakiery mnie uczulają, ale palę sobie skórę acetonem i cleanerem,a a podrażniam ją jeszcze wcześniej pyłem przy sciaganiu paznokci. Mam tonę maści i najlepiej jakbym przez miesiąc nie ruszała lakieru nieważne co się będzie działo i jak wyglądało. Ech :(
    Kochana dupa dermatolog... powienien Ci powiedziec ze od poczatku leczenia pol roku musisz odczekac do nowych hybryd. Nie wiem czy do zwyklych lakoerow tez nie bo w nich tez sa substancje mogace Cie teraz draznic.
    Generalnie czym bys teraz nie malowala bedzie podrażnienie. Wiem cos o tym bo po oparzeniu bardzo dlugo zostaje nadwrazliwosc. Organizm sie tak samo broni bo sie tkanki musza odbudowac silniejsze a teraz ma nadwrazliwosc

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Siemka !
    Ja się rozkładam, a konkretnie moje palce. Po nałożeniu nowego lakieru jest dramat. Byłam u dermatologa i powiedział, że to nie same lakiery mnie uczulają, ale palę sobie skórę acetonem i cleanerem,a a podrażniam ją jeszcze wcześniej pyłem przy sciaganiu paznokci. Mam tonę maści i najlepiej jakbym przez miesiąc nie ruszała lakieru nieważne co się będzie działo i jak wyglądało. Ech :(
    A cleaner czyli izopropyl to najmniejsze zlo z calej bandy ;) serio najmniej szkodliwa substancja z pakietu paznokciowego (2 toksykologow mi potwierdzilo ;) ) a moze jeszcze nie jest czysty bo odczynniki sa rozne. Wiec odpocznij od wszystkiego i wrócisz z podwojna sila ale nie do semilaca skoro juz Cie uczulil

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio kochana kup frezarke zamiast acetonu. Kesli nie hybryda to tylko aceton. Od lat pracuje z izopropylenem (czysty jakosci odczynnikow laboratoryjnych). Poza chwilowym wysyszeniem naskorka nic zlego nie robi.
    A aceton... hehe ;) dlugo moznaby pisac. Jak bedziesz sciagala frezem.czy pilniczliem warto robic to w maseczce zeby nie wdychac pylu

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Monika25 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, czy któraś z Was miała podwyższone ciśnienie na początku ciąży przed 20 tyg?

Monika25
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ja wlasnie meza opitolilam maszynka tak jak chcial. Moze nie w 100% tak jak mialam nadzieke wyszlo ale on zadowolony (choc wymagakacy bo jwgo golibroda cuda robi) i nie trzeba rownac na zero. I szczerze? Bardziej mi sie podoba co ja zrobilam dzisiaj niz z czym czasem od osiedlowej fryzjerki wracal z x lat temu.. (tak wgl to chyba mnie kocha skoro daje sobie robic takie eksperymenty... ;) )

Mój mnie meczyl ze dwa tygodnie, żebym fo maszynka obciela ;) ja nie mam do tego drygu ;) siostra jest fryzjerka a ja jak biorę maszynkędo ręki to paraliżu dostaje ;) w sumie źle nie wyszło, ale powiedziałam że nigdy więcej bo stresu się najadlam ;)

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Kochana dupa dermatolog... powienien Ci powiedziec ze od poczatku leczenia pol roku musisz odczekac do nowych hybryd. Nie wiem czy do zwyklych lakoerow tez nie bo w nich tez sa substancje mogace Cie teraz draznic.
    Generalnie czym bys teraz nie malowala bedzie podrażnienie. Wiem cos o tym bo po oparzeniu bardzo dlugo zostaje nadwrazliwosc. Organizm sie tak samo broni bo sie tkanki musza odbudowac silniejsze a teraz ma nadwrazliwosc

Nic mi nie jest jak mam lakier. Akcje się dzieją po ściąganiu. Mówiłam mu o tym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 09:33

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I on mówił, że teraz przy stanie zapalnym mam tego nie ruszać, bo i jak, ale potem powinnam dać odpocząć placom, a ile, to już będzie oceniał na kontrolach. Ale powiedziałam, że może być ciężko :D I nie dupa, bo mnie z wielu ciężkich parchów wyciąga przy uczuleniu na sterydy :D Super kobita.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 09:34

Lunna lubi tę wiadomość

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja już po wizycie, dzidzia ma 2,68 cm i piękne serduszko :) wszystko ok. Od dzis mam L4, kolejna wizyta 7.07. :) Wg usg to 9t4d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 09:44

Monika25, Frosch, karollka29, Idzianna, Mati1, monijaaa, Mona_Lisa, Lunna, plinka, EA, agu92, MalPog, Anna6 lubią tę wiadomość

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, dzisiaj z opóźnieniem się witam, bo wstać nie dawałam rady, a potem szybko-szybko do pracy, a tam zawierucha i zamieszanie od rana ;)

Blueyes <3

Blueyes lubi tę wiadomość

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • monijaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej hej :)

blueyes super wieści <3

W ogóle dziewczyny dzięki za info odnośnie darmowych badań żołnierzy. Mój już zapisany

Ale dzisiaj pogoda pod psem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 11:24

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna, a jak Twoja wizyta? bo chyba przegapiłam info :)

Lunna lubi tę wiadomość

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Hej :) Ja już po wizycie, dzidzia ma 2,68 cm i piękne serduszko :) wszystko ok. Od dzis mam L4, kolejna wizyta 7.07. :) Wg usg to 9t4d

Super :D gratulacje :D

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika25 wrote:
    Dzień dobry, czy któraś z Was miała podwyższone ciśnienie na początku ciąży przed 20 tyg?
    Kochana ciagle ;) wczesniej max 100/60 i puls 70 a teraz 130/70 czasem wyzsze. Normalne. Po prostu badz dla siebie ostrozna i zwolnij tempo (dosłownie;) )

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    I on mówił, że teraz przy stanie zapalnym mam tego nie ruszać, bo i jak, ale potem powinnam dać odpocząć placom, a ile, to już będzie oceniał na kontrolach. Ale powiedziałam, że może być ciężko :D I nie dupa, bo mnie z wielu ciężkich parchów wyciąga przy uczuleniu na sterydy :D Super kobita.
    No to git ale i tak powinnas uwazac te pol roku i dac sobie przerwe. Ja w ciazy sciagnelam wszystko choc mam bezpieczne skladem hybrydy i zel. Jak zaczely mi sie skoki cisnienia stwiersizlam ze latwiej mi bedzie sprawdzac po paznokciach tez. Zrobie sobie tylko na wesele szwagierki :)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    No to git ale i tak powinnas uwazac te pol roku i dac sobie przerwe. Ja w ciazy sciagnelam wszystko choc mam bezpieczne skladem hybrydy i zel. Jak zaczely mi sie skoki cisnienia stwiersizlam ze latwiej mi bedzie sprawdzac po paznokciach tez. Zrobie sobie tylko na wesele szwagierki :)

:( :( bu, buuu nie widziałam tego wpisu :( :D

• Lunna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idzianna wrote:
    Lunna, a jak Twoja wizyta? bo chyba przegapiłam info :)
    Hey Kochana.
    Wczoraj tylko na fb dalam na szybko znac bo zaraz po wizycie mialam.rozmowe rekrutacyjna dla nowych pracownikow i tone pracy w domu. Zaraz nadrobie xD

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Monika25 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Kochana ciagle ;) wczesniej max 100/60 i puls 70 a teraz 130/70 czasem wyzsze. Normalne. Po prostu badz dla siebie ostrozna i zwolnij tempo (dosłownie;) )
    Ja na wizycie we wtorek miałam 150/80. Na drugi dzien rano 140/71, po godz.18 135/78, wczoraj rano 129/76, o godz 15 bylo 130/94, wieczorem 152/79, dzis rano 128/96. Gin wysłała mnie do ogólnego po lek ale póki co mam nie brać, chyba że kilka razy podskoczy ponad 150. I tak się martwie.

Monika25
‹‹ 1337 1338 1339 1340 1341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ