Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolyna wrote:Siemka !
Ja się rozkładam, a konkretnie moje palce. Po nałożeniu nowego lakieru jest dramat. Byłam u dermatologa i powiedział, że to nie same lakiery mnie uczulają, ale palę sobie skórę acetonem i cleanerem,a a podrażniam ją jeszcze wcześniej pyłem przy sciaganiu paznokci. Mam tonę maści i najlepiej jakbym przez miesiąc nie ruszała lakieru nieważne co się będzie działo i jak wyglądało. Ech
Generalnie czym bys teraz nie malowala bedzie podrażnienie. Wiem cos o tym bo po oparzeniu bardzo dlugo zostaje nadwrazliwosc. Organizm sie tak samo broni bo sie tkanki musza odbudowac silniejsze a teraz ma nadwrazliwosc -
Karolyna wrote:Siemka !
Ja się rozkładam, a konkretnie moje palce. Po nałożeniu nowego lakieru jest dramat. Byłam u dermatologa i powiedział, że to nie same lakiery mnie uczulają, ale palę sobie skórę acetonem i cleanerem,a a podrażniam ją jeszcze wcześniej pyłem przy sciaganiu paznokci. Mam tonę maści i najlepiej jakbym przez miesiąc nie ruszała lakieru nieważne co się będzie działo i jak wyglądało. Ech -
Serio kochana kup frezarke zamiast acetonu. Kesli nie hybryda to tylko aceton. Od lat pracuje z izopropylenem (czysty jakosci odczynnikow laboratoryjnych). Poza chwilowym wysyszeniem naskorka nic zlego nie robi.
A aceton... hehe dlugo moznaby pisac. Jak bedziesz sciagala frezem.czy pilniczliem warto robic to w maseczce zeby nie wdychac pylu -
Lunna wrote:Ja wlasnie meza opitolilam maszynka tak jak chcial. Moze nie w 100% tak jak mialam nadzieke wyszlo ale on zadowolony (choc wymagakacy bo jwgo golibroda cuda robi) i nie trzeba rownac na zero. I szczerze? Bardziej mi sie podoba co ja zrobilam dzisiaj niz z czym czasem od osiedlowej fryzjerki wracal z x lat temu.. (tak wgl to chyba mnie kocha skoro daje sobie robic takie eksperymenty... )
Mój mnie meczyl ze dwa tygodnie, żebym fo maszynka obciela ja nie mam do tego drygu siostra jest fryzjerka a ja jak biorę maszynkędo ręki to paraliżu dostaje w sumie źle nie wyszło, ale powiedziałam że nigdy więcej bo stresu się najadlam
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Lunna wrote:Kochana dupa dermatolog... powienien Ci powiedziec ze od poczatku leczenia pol roku musisz odczekac do nowych hybryd. Nie wiem czy do zwyklych lakoerow tez nie bo w nich tez sa substancje mogace Cie teraz draznic.
Generalnie czym bys teraz nie malowala bedzie podrażnienie. Wiem cos o tym bo po oparzeniu bardzo dlugo zostaje nadwrazliwosc. Organizm sie tak samo broni bo sie tkanki musza odbudowac silniejsze a teraz ma nadwrazliwosc
Nic mi nie jest jak mam lakier. Akcje się dzieją po ściąganiu. Mówiłam mu o tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 09:33
-
I on mówił, że teraz przy stanie zapalnym mam tego nie ruszać, bo i jak, ale potem powinnam dać odpocząć placom, a ile, to już będzie oceniał na kontrolach. Ale powiedziałam, że może być ciężko I nie dupa, bo mnie z wielu ciężkich parchów wyciąga przy uczuleniu na sterydy Super kobita.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 09:34
Lunna lubi tę wiadomość
-
Hej Ja już po wizycie, dzidzia ma 2,68 cm i piękne serduszko wszystko ok. Od dzis mam L4, kolejna wizyta 7.07. Wg usg to 9t4d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 09:44
Monika25, Frosch, karollka29, Idzianna, Mati1, monijaaa, Mona_Lisa, Lunna, plinka, EA, agu92, MalPog, Anna6 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, dzisiaj z opóźnieniem się witam, bo wstać nie dawałam rady, a potem szybko-szybko do pracy, a tam zawierucha i zamieszanie od rana
BlueyesBlueyes lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
hej hej hej
blueyes super wieści
W ogóle dziewczyny dzięki za info odnośnie darmowych badań żołnierzy. Mój już zapisany
Ale dzisiaj pogoda pod psemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 11:24
Blueyes lubi tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Monika25 wrote:Dzień dobry, czy któraś z Was miała podwyższone ciśnienie na początku ciąży przed 20 tyg?
-
Karolyna wrote:I on mówił, że teraz przy stanie zapalnym mam tego nie ruszać, bo i jak, ale potem powinnam dać odpocząć placom, a ile, to już będzie oceniał na kontrolach. Ale powiedziałam, że może być ciężko I nie dupa, bo mnie z wielu ciężkich parchów wyciąga przy uczuleniu na sterydy Super kobita.
-
Lunna wrote:No to git ale i tak powinnas uwazac te pol roku i dac sobie przerwe. Ja w ciazy sciagnelam wszystko choc mam bezpieczne skladem hybrydy i zel. Jak zaczely mi sie skoki cisnienia stwiersizlam ze latwiej mi bedzie sprawdzac po paznokciach tez. Zrobie sobie tylko na wesele szwagierki
bu, buuu nie widziałam tego wpisu -
Lunna wrote:Kochana ciagle wczesniej max 100/60 i puls 70 a teraz 130/70 czasem wyzsze. Normalne. Po prostu badz dla siebie ostrozna i zwolnij tempo (dosłownie;) )Monika25