Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Witam się weekendowo już! Jutro mój Mateusz przyjeżdża, zapowiada się cudownie!
Karolyna współczuję, ja bez hybryd nie wyobrażam sobie życia od ponad roku się bawię sama, ale od jakiegoś czasu nie używam acetonu, bo właśnie zawsze mnie palce mega piekły. Teraz męczę się z pilniczkiem i przymierzam się do zakupu frezarki, ale boję się, że sobie tym krzywdę zrobię
Co do strzyżenia swoich facetów... Ja raz mojego ostrzygłam, bo mnie prosił, chociaż mówiłam, że popełnia wielki błąd dając mi maszynkę do ręki.. No cóż, to był pierwszy i ostatni raz później biedak wstydził się z domu wyjść Teraz poszedł w Holandii do fryzjera, bo jak tam byłam w zeszłym roku, to wypatrzyłam jednego gościa, który tylko facetów strzyże. I jak mi wysłał zdjęcie to mi szczęka opadła normalnie brałabym z miejsca
Witam wszystkie nowe staraczki -
Podsumowanie wczorajszej wizyty - plec jest ewidentna jak to powiedziala ginka, wiec na 99.9 mamy dziewczynke (dzyndzelek ktory jeszcze bylo widac miedzy nozkami w rzucie z gory wciagnal sie i sladu po nim nie ma sa tylko ladne zenskie czesci widoczne )
Serducho pieknie bije, mala jest b duza - ponad 1cm wyorzedza w dlugosci ciemieniowo siedzeniowej jak na rozwoj dla tego tygosnia i wagowo na ten etap jal doczytywalam jest ok 75-80gramow (na zakonczenie tego tygodnia a my bylysmy przed polowa) i mala ma 125gramow... juz pieknie widac bardziej naturalne proporcje, nozki dlugasne.
Czulam ja ostatnio jak sie wiercila bo sie obrocila o 180 stopni w porownaniu z tym jak bylo na wczesniejszym badaniu
Z racji ze moje tsh mimo euthyroxu 50 nadal jest zbyt wysokie podwyzszamy dawke do 75.
Dostalam rozpiske co przez te nieco ponad 2 miesiace mamy robic, kiedy jakie badania. Dostalam tez recepty na ew powrot infekcji, na duphaston jakby byly mocne skurcze czy bole zebysmy nie czekali gdzies tam na wizyte, preparat zelazowy i generalnie instrukcje co i jak.
Wzielam tez juz L4 bo i tak nie moge pracowac ani byc na sloncu po wypadku wrzesniowym. Z mezem bede jedynie zwiedzac co sie dzieje na stoisku jesli bede miala sile..
Wgl wczoraj mezus zaczal wieczorem mowic ze to juz jest tak fajne i kochane przez nasza rodzine i znajomych dziecko ze nie wyobraza sobie jak moznaby bardziej dbac o ciaze niz ja to robie (wie jak sobie odmawiam niektorych rzeczy ktorych teraz nie powinnam jesc czy robic, szukanie adapteru do pasow (mam super od Jaspis bo akirat sprzedawala swoj ♡ ) itd i chyba stad.)
Stwierdzil ze mimo tego i tak bedzie coreczka tatusia
Smial sie ze za rok na dzien taty musze mu pozwolic na wyglupy z mala typu namalowanie jej zdenerwowanych brwi (jakies filmiki ogladalismy i nas bardzo rozbawily ) mam znalezc bezpieczny kosmetyk do tej pory heh
Rozmawialismy tez o roznych kwestiach zwiazanych z wychowaniem i staniem za soba murem, ze nie mozemy sie denerwowac na siebie przy dziecku. Ja mowilam ze musze jeszcze sie sporo nauczyc spokoju bo temperament to mam.. a wiem ze dzieci chlona jak gabka zachowanie i energie rodzicow.
Plan mamy a wszystko wyjdzie w praniu
Nasza Corcia ♡ ostatnie zdjecie gdzie widac ja cala na usg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70d9b7a71a7f.jpgIdzianna, karollka29, monijaaa, Truskaweczka250, Frosch, Monika25, Mona_Lisa, Katarzynka92, Rene, EA, Blueyes, MalPog, Anna6, anciaa lubią tę wiadomość
-
Monika25 wrote:Ja na wizycie we wtorek miałam 150/80. Na drugi dzien rano 140/71, po godz.18 135/78, wczoraj rano 129/76, o godz 15 bylo 130/94, wieczorem 152/79, dzis rano 128/96. Gin wysłała mnie do ogólnego po lek ale póki co mam nie brać, chyba że kilka razy podskoczy ponad 150. I tak się martwie.
-
Lunna wrote:Podsumowanie wczorajszej wizyty - plec jest ewidentna jak to powiedziala ginka, wiec na 99.9 mamy dziewczynke (dzyndzelek ktory jeszcze bylo widac miedzy nozkami w rzucie z gory wciagnal sie i sladu po nim nie ma sa tylko ladne zenskie czesci widoczne )
Serducho pieknie bije, mala jest b duza - ponad 1cm wyorzedza w dlugosci ciemieniowo siedzeniowej jak na rozwoj dla tego tygosnia i wagowo na ten etap jal doczytywalam jest ok 75-80gramow (na zakonczenie tego tygodnia a my bylysmy przed polowa) i mala ma 125gramow... juz pieknie widac bardziej naturalne proporcje, nozki dlugasne.
Czulam ja ostatnio jak sie wiercila bo sie obrocila o 180 stopni w porownaniu z tym jak bylo na wczesniejszym badaniu
Z racji ze moje tsh mimo euthyroxu 50 nadal jest zbyt wysokie podwyzszamy dawke do 75.
Dostalam rozpiske co przez te nieco ponad 2 miesiace mamy robic, kiedy jakie badania. Dostalam tez recepty na ew powrot infekcji, na duphaston jakby byly mocne skurcze czy bole zebysmy nie czekali gdzies tam na wizyte, preparat zelazowy i generalnie instrukcje co i jak.
Wzielam tez juz L4 bo i tak nie moge pracowac ani byc na sloncu po wypadku wrzesniowym. Z mezem bede jedynie zwiedzac co sie dzieje na stoisku jesli bede miala sile..
Wgl wczoraj mezus zaczal wieczorem mowic ze to juz jest tak fajne i kochane przez nasza rodzine i znajomych dziecko ze nie wyobraza sobie jak moznaby bardziej dbac o ciaze niz ja to robie (wie jak sobie odmawiam niektorych rzeczy ktorych teraz nie powinnam jesc czy robic, szukanie adapteru do pasow (mam super od Jaspis bo akirat sprzedawala swoj ♡ ) itd i chyba stad.)
Stwierdzil ze mimo tego i tak bedzie coreczka tatusia
Smial sie ze za rok na dzien taty musze mu pozwolic na wyglupy z mala typu namalowanie jej zdenerwowanych brwi (jakies filmiki ogladalismy i nas bardzo rozbawily ) mam znalezc bezpieczny kosmetyk do tej pory heh
Rozmawialismy tez o roznych kwestiach zwiazanych z wychowaniem i staniem za soba murem, ze nie mozemy sie denerwowac na siebie przy dziecku. Ja mowilam ze musze jeszcze sie sporo nauczyc spokoju bo temperament to mam.. a wiem ze dzieci chlona jak gabka zachowanie i energie rodzicow.
Plan mamy a wszystko wyjdzie w praniu
Nasza Corcia ♡ ostatnie zdjecie gdzie widac ja cala na usg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70d9b7a71a7f.jpg
Ekstra Maluda się pięknie rozwija, oby tak dalej!Lunna lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Karolyna wrote:I on mówił, że teraz przy stanie zapalnym mam tego nie ruszać, bo i jak, ale potem powinnam dać odpocząć placom, a ile, to już będzie oceniał na kontrolach. Ale powiedziałam, że może być ciężko I nie dupa, bo mnie z wielu ciężkich parchów wyciąga przy uczuleniu na sterydy Super kobita.
Karolyna a gdzie przyjmuje ta super kobita dermatolożka? -
Karolyna wrote:Kraków I co najlepsze- GŁÓWNIE na NFZ, a nie że kasę zbija. Na znanym lekarzu chyb nie ma ani jednej negatywnej opinii.
Kurka rurka daleko
Męża mojego muszę za ucho zaprowadzić do jakiegoś medyka, bo pokazała mu się łuszczyca na dłoniach łokciach i kolanach a on uparty jak koza i nie chce iść.
-
A ja się zastanawiam czy nie iść na L4 na tydzień. Tak mnie dziś z równowagi wyprowadzili ze aż weszłam na olx szukać roboty
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Karolyna to chyba dołączę do grona. No tak mnie zajezyli dzisiaj ze masakra. Na koniec się jeszcze poryczalam jak dzika. Trochę się boje bo jakby mnie przyjęli na te studia to ta praca jest idealna do studiowana. Ale ch.uj tam, nie będę się męczyć z wielce szanownym państwem prezesostwen co wszystko chce, w zamian nie dając nic prócz zjebki i pretensji
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Cześć dziewczyny,
Ja za to mam ochote wszystko i wszystkich rozpieprzyć. I w pracy, a do domu to mi sie nawet wracac nie chce. A czuje, że moje ciśnienie jeszcze nie osiągneło zenitu którego sięgnie zapewne jak wroce i mój chlop mnie wyprowadziz rownowagi bo widze po smsach ze jest na zajebiscie prostej drodze do tego!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 15:41
-
Karolyna na poprawę humoru próbowałam sobie odnaleźć Twoje zdjęcie krasnala, bo co sobie nie przypomnę to mam zwale
Cześć JestemMarzycielka brzmi groźnie, tylko go nie zabij po drodze, bo kto Ci fasolkę zrobi?JestemMarzycielka lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.