Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróblowa wrote:Karolyna to chyba dołączę do grona. No tak mnie zajezyli dzisiaj ze masakra. Na koniec się jeszcze poryczalam jak dzika. Trochę się boje bo jakby mnie przyjęli na te studia to ta praca jest idealna do studiowana. Ale ch.uj tam, nie będę się męczyć z wielce szanownym państwem prezesostwen co wszystko chce, w zamian nie dając nic prócz zjebki i pretensji
A myslisz, ze ja sie nie boje ? Jako takich staran nie wstrzymujemy...Ale nie da sie tak ciegle tkwic miedzy mlotem a kowadlem. Niech ten mlot jeb....i co ma byc to bedzie. Tysiaka dostane podobnoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 17:34
Blueyes lubi tę wiadomość
-
Tak, to ja rzuciłam robotę w cholerę i jadę ale pracy raczej tam nie będę szukać bo to na 2-3 miesiące. W sierpniu/wrześniu przeprowadzamy się do innego miasta to już tam sobie czegos poszukam.
Zaraz M. przyjedzie i już nie mogę zasnąć
I dzień dobry wszystkim!Lunna lubi tę wiadomość
-
91Magda wrote:Tak, to ja rzuciłam robotę w cholerę i jadę ale pracy raczej tam nie będę szukać bo to na 2-3 miesiące. W sierpniu/wrześniu przeprowadzamy się do innego miasta to już tam sobie czegos poszukam.
Zaraz M. przyjedzie i już nie mogę zasnąć
I dzień dobry wszystkim!
Oj będzie sie działo!91Magda lubi tę wiadomość
-
Witajcie! Ale miałam koszmarny poranek... Ledwo wstałam bo późno się położyłam a że do pracy na 8 to o 6:40 trzeba wstać. Wzięłam euthyrox i witaminy i zbieram się do pracy ale czuję, że mnie mdli i zbiera na wymioty. Mam tak co jakiś czas po wieczornej dawce bromergonu. Pomyślałam sobie, że jak zjem 1/3 banana to mi się poprawi, bo zawsze mam tak na czczo. Banan rósł w buzi, ale myślę sobie nie panikuj, zjesz i będzie już lepiej. Wyszłam z domu, świeże powietrze trochę pomogło. Na przystanku było już całkiem dobrze. Niestety robotę zrobiły 3przystanki jazdy autobusem bo dalej już nie byłam w stanie jechać. Zadzwoniłam po męża żeby podrzucił mnie do pracy. Bromergon+glucophage... Jak długo jeszcze? Ehh
-
Hey dziewczyny u mnie dzisiaj termin @ rano wstałam i zrobiłam test niestety negatywny...więc czekam na @ pobolewa mnie w macicy jak na @ i temp spada tylko dziwi mnie śluz biały i dosyć dużo go mam a zawsze przed @ była susza..
Miałyście tak ??