Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to Ty Doma faktycznie ambitna kobieta! . Mi się już tak strasznie nie chce, że tylko marzę, żeby dotrwać do czerwca, obronić się i mieć z głowy naukę . Może na "starość" coś mi się jeszcze zmieni, ale póki co - DOŚĆ!
Marcia, na pewno będzie również ocena bardzo dobra . A fizyka wcale znowu nie jest taka trudna -
Ewcia, mnie to po prostu życie zawodowe zmusiło:P
Magisterkę mam z socjoterapii i pracowałam w zawodzie, ale średnio mi ta praktyka podchodziła. Zawsze jakoś bardziej widziałam się w przedszkolu, no i dostałam od sierpnia szansę, ale warunkiem było ukończenie podyplomówki z edukacji przedszkolnej i wczesnoszkolnej. No to dziergam. Ale praca jest tą wymarzoną i już nie myślę o poworcie do socjoterapii, tylko chciałabym zostać w przedszkolu -
nick nieaktualny
-
Matko kochana czuje się jak jakiś tluk przy Was... ja studia rzuciłam, ale mam maturke i zawód. Pomyślę może nad powrotem na studia. Ja po prostu nie tego oczekiwałam po swoim kierunku
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
kajax wrote:Szanowne panie, dziś 20wc za tydzień przewidywany okres. Jestem po owulacji potwierdzonej testami. Z tego co pamiętam to jakiś 12 czy 13 dzień. Wczoraj wieczorem robiłam test ovu bo zostało mi kilka- pozytywny. Teraz przed chwila zrobiłam drugi, jak na załączonym zdjeciu
Zdjęcie robione po minucie od zrobienia.
Testy owulacyjne nie potwierdzają ciąży. -
nick nieaktualny
-
Nie takie mądre. żałuję trochę że rzuciłam ale jak miałam się męczyć to nie... ważne że hajs się zgadza teraz i nie narzekam na ubytki w finansach
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Doma90 wrote:Cześć klekotowa
Dziewczyny może głupie pytanie, ale jak po owulce pobolewa was brzuch to zapisujecie to jakoś na wykresie? Zasatawawiam się jako co to zapisać, bo ból jest nisko, w podbrzuszu, no ale nie dam jako owulacyjny przecież, bo owu już była.
Ja myślę, że Aika i Ewcia niedługo nas opuszczą, bo zobaczą zielonego kropka na wykresie.
Ja zapisuję to po prostu jako ból brzucha. -
Doma gratki!
Nie boję się badania, bardziej niecierpliwie się jego wynikiem, ale chcę być dobrej myśli.
Udanej nocki dziewczyny.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
OLAM86 wrote:Dziewczyny może nie mobbingujmy tak Ewci? Wrzucmy wszyscy na luuuuuuuz i nie wywierajmy presji na dziewczynie bo nam ucieknie i wróci jak będzie już coś wiedziała hehhe
Myślę, że to jest dobry pomysł. Nie nakrecajcie jej bo później jeśli sie okaże ze nie jest w ciąży bedzie to dużo bardziej przeżywać. Raz na innym wątku już miałyśmy taką sytuację... Wszystkie dziewczyny nakręcaly jedną ze na pewno jest w ciąży, kobietka w to uwierzyła a potem się zalamala... Proszę Was, przystopujcie żeby później żadna z Was nie cierpiała. Dopiero po becie cieszmy sie i gratulujmy sobie, tylko ona i odpowiedni przyrost świadczą o ciąży.Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny