Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia u nas się nie mówi z tego co wiem na inne regiony inaczej na Poznań tylko pyry
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Myślę, że to jest dobry pomysł. Nie nakrecajcie jej bo później jeśli sie okaże ze nie jest w ciąży bedzie to dużo bardziej przeżywać. Raz na innym wątku już miałyśmy taką sytuację... Wszystkie dziewczyny nakręcaly jedną ze na pewno jest w ciąży, kobietka w to uwierzyła a potem się zalamala... Proszę Was, przystopujcie żeby później żadna z Was nie cierpiała. Dopiero po becie cieszmy sie i gratulujmy sobie, tylko ona i odpowiedni przyrost świadczą o ciąży.
Dokładnie.
Mi teraz w wieku watkCh też każdy pisał ze musi się zakończyć zielono.
Oczywiście ja nie brałam tego na powaznnie bo nieraz pisały o nieraz Były wykresy zachęcające, ale nie jedna się nakreci. -
Ewcia_92 wrote:A bo Wy to pewnie miastowe . A ja baba ze wsi jestem. Górol nizinny A tak całkiem już serio to ja z Podkarpacia (Krosno, Jasło, Gorlice - te tereny). Nie wiem jak się u Was mówi na nas, ale na Pomorzu to mówią, że my to górale nizinni jesteśmy .
Kochana spokojnie. Żadne głupie pytanie pytanie jak każde inne Najważniejsze jest żeby była na pułapie wyższych temperatur. A to, że sobie skacze to widocznie bawi się w żabę . Przed @ leci w dół i nie ma przebacz, trzeba myśleć o kolejnym cyklu i nowych możliwościach
Ewcia, też pochodzę z podkarpacia ale tam bliżej swietokrzyskoeegoEwcia_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Nie było mnie tu dłuższy czas. Nadal nie mam @, a dziś 31 dc. Zawsze miałam równe 28 dniowe cykle. Dziś temp 37.04 Czy mogę być dobrej myśli? Jestem ciekawa, czy ta podwyższona temp to na @, czy raczej na coś innego Boję się zrobić test, żeby się nie rozczarować... Dodam, że przez 10 dni brałam antybiotyk, więc może @ mi się po prostu przesunął. Objawy mam jak na każdy @. Wczoraj bez powodu płakałam jak wariatka, mąż nie wiedział, co się dzieje chyba hormony mi szlają03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Necia124 wrote:Potrzebuję Waszej porady. Może któraś miała podobnie. Mój wynik prolaktyny to 12,04 a prolaktyny po MTC 308,67. Gin przepisał mi bromergon ale niestety po kilku dniach stosowania tego leku wylądowałam na izbie przyjęć. Lek został zamieniony na Norprolac. Z kolei koleżanka miała bardzo zbliżone wyniki i jej lekarz przepisał tylko ziołowe tabletki. I teraz moje pytanie. Czy miał ktoś podobne wyniki? Jakie wówczas były zalecenia gina?
Odchodzi się od badania prolaktyny po obciążeniu. Podstawową miałaś w normie więc myślę że Bromergon był nie potrzebny. Ale lekarzem nie jestem, to tylko moje spostrzeżenie Ja biorę Bromergon już od kilku miesięcy. Może być też tak, że lekarz przesadził z dawka tego leku, ile bralas? -
anciaa wrote:Witam się po krótkiej przerwie. Przyznaję, że za Wami nie nadążam z czytaniem, nie mówiąc o pisaniu U mnie nadal oczekiwanie na @. Już 34 dc a tu cisza kompletna Testy ciążowe negatywne no bo jak nie było owu to i ciąży nie będzie. Dramat jakiś po prostu i boje się, że nie zdążę z wynikami do wizyty w klinice, albo pojadę tam ciągle czekając na @.
Proponuję wizytę u gina po dupka na wywolanie. -
Boże, wreszcie mam trochę czasu żeby usiąść do forum. co tam się u Was dzieje ciekawego?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.